Ehehehe bunlar biraz tuzlu kuzum çünkü base coat+ana renk+top coat alman lazım ayrıca normal sürünce kuruyan bir oje değil uva lambası gerekiyor ve çıkartmak için özel bir solüsyonu ve tırnak kılıfları var, toplam 300 kayme derim o yüzden sırf bulunsun diye alınacak oce değil ... Dur bakayım sana özelden link atacağım...
15 gün kalıcı olan bir oce ama tırnakları hızlı uzayanlar için 15 gün tutabilmek pek mümkün değil, başlangıçta 15 gün bir ojeyi tırnaklarda tutmak acaba sarartmaz mı diye düşünüyordum ama base coat bu sararmayı önleyen ve bakım yapan bir ürünmüş bu açıdan tereddütlerim geride kaldı, yinede sürekli sürmüyorum :) itiraf etmek gerekirse kırmızının canlılığı bir yana aslı french yaptığımda o kadar güzel görünüyor ki anlatamam size üstelik çıkmaması ve bu güzelliği günlerce koruması güzel bir his :)
hee mesajdaki fiyatları görünce ohanzo oldum
kalsın sana daha çok yakışmış
hem beğenmedim
uzanamadığıciğeremundardiyenamonrasmilesi
Hahahahaha hahahahahah vallahi nesine bu kadar pahalı bende anlamadım, en iyisi yağlı boya üzerine astar cila sürmek hahahahaha
mrb kızlar bende sessiz sessiz takip ediyorum bu topiği. banada bulaştı oce hastalığı. 10 a yakın ocem oldu bu topikten sonra :)) .
mrb kızlar bende sessiz sessiz takip ediyorum bu topiği. banada bulaştı oce hastalığı. 10 a yakın ocem oldu bu topikten sonra :)) . hele geçen gazete baskısı yaptım. millet delirdi herkes sordu, çok ilgi çekti. ben beyaz opak bir rengin üstüne yaptım süper oldu ki ben cilayı bile düzgün süremeyenlerdenimbişi sorucam kızlar bana denizde, havuzda dayanıklı olan bir marka söyler misiniz? ben kendimi suda çok çirkin hissediyorum makyajsız, fönsüz.... yazın buna bir çare bulmam lazım. belki bilmeyenleriniz vardır birde ipek kirpik yaptırdım, süper bişeyyyy. upuzun kirpiklerim var artık. 3 aya kadar dayanıyor bunlar. ben yaptıralı 1 aya yakın oldu şimdi yavaş yavaş dökülmeye başladırlar ama süperler ya. yazın tekrar taktırmayı düşünüyorum . kendi kirpiklerime zarar vermesin diye biraz ara wericem dökülenleri taktırmıcam.
ben sormadım başka yorgun sordu kalıcı oce ne diye
aman bi kere 15 gün oje mi dururmuş(300 ü duyunca midesine yumru oturmuş yorgun yorumu )
aynennnnnn
gayet mantıklı geliyor kulağa ben 2 oda ve banyoyu boyattım hem de astarlı o fiyata
aha da bi kurban daha düştü topiğeamonra'nın kurbanları
gazete baskısı bu kuzum önceki sayfalarda anlatmıştım
oce sapığı cemaati lideri amonra ve müridleri
aayy yüzümde tatlı bir tebessümle okudum hikayeni çokk şekersinn
allah seni ve ocelerini ayırmasın
merhaba amonra bende su catlayan ojeden aldım beyazından buda resımlerı nasıl olmus??Eki Görüntüle 138004 Eki Görüntüle 138003
buda gazete baskılı olan ben pembe ojenın ustune yaptım Eki Görüntüle 138007
Amaninnnnn harika bir şey bu yaaaaa nasıl heyecanlandım şimdi...Ben bunu açık pembe üzerine yapacağım yarın, süper yıkılıyor
AMONRA'mız çok yaşaSayende ne güzel şeyler öğrendim bu gün rimmelin matlaştırıcısınıda aldım :)
merhaba amonra bende su catlayan ojeden aldım beyazından buda resımlerı nasıl olmus??Eki Görüntüle 138004 Eki Görüntüle 138003
buda gazete baskılı olan ben pembe ojenın ustune yaptım Eki Görüntüle 138007
kuzum sen topiği baştan sona bi gez bak daha neler var
gayet güzel olmuş canım ben beyazını kardeşime verdim siyahı daha çok sevdim çünkü
güzel çatlatmışsın maşallah
diğer ojene de bayıldım ne bu nosu falan
Bu gece el ayak çekilince defter ve kalem alınıp güzel güzel not tutulacak anlaşılan, dersime çalışacağım öööretmenimmmm bu arada özel mesaj kutun dolu :)
gazete baskısı süper yalnız
iyi çıkmış yazılar yıldızlı pekiyi
iyi çalış iyi çalış
boşalttım canım ya dolmuş
teşekkürler KilicBaligi valla benı de sarmaya başladı periler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?