• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

Ehehehe bunlar biraz tuzlu kuzum çünkü base coat+ana renk+top coat alman lazım ayrıca normal sürünce kuruyan bir oje değil uva lambası gerekiyor ve çıkartmak için özel bir solüsyonu ve tırnak kılıfları var, toplam 300 kayme derim o yüzden sırf bulunsun diye alınacak oce değil ... Dur bakayım sana özelden link atacağım...

:53::53::53: ben sormadım başka yorgun sordu kalıcı oce ne diye :36::10::10::10:

15 gün kalıcı olan bir oce ama tırnakları hızlı uzayanlar için 15 gün tutabilmek pek mümkün değil, başlangıçta 15 gün bir ojeyi tırnaklarda tutmak acaba sarartmaz mı diye düşünüyordum ama base coat bu sararmayı önleyen ve bakım yapan bir ürünmüş bu açıdan tereddütlerim geride kaldı, yinede sürekli sürmüyorum :) itiraf etmek gerekirse kırmızının canlılığı bir yana aslı french yaptığımda o kadar güzel görünüyor ki anlatamam size üstelik çıkmaması ve bu güzelliği günlerce koruması güzel bir his :)

aman bi kere 15 gün oje mi dururmuş :63: (300 ü duyunca midesine yumru oturmuş yorgun yorumu :9:)

hee mesajdaki fiyatları görünce ohanzo oldum:53:
kalsın sana daha çok yakışmış
hem beğenmedim
uzanamadığıciğeremundardiyenamonrasmilesi:60:

aynennnnnn :60::60::60:

Hahahahaha hahahahahah vallahi nesine bu kadar pahalı bende anlamadım, en iyisi yağlı boya üzerine astar cila sürmek hahahahaha

:27: gayet mantıklı geliyor kulağa ben 2 oda ve banyoyu boyattım hem de astarlı o fiyata :60::60:

mrb kızlar bende sessiz sessiz takip ediyorum bu topiği. banada bulaştı oce hastalığı. 10 a yakın ocem oldu bu topikten sonra :)) .

aha da bi kurban daha düştü topiğe :60::60::60: amonra'nın kurbanları :60:

mrb kızlar bende sessiz sessiz takip ediyorum bu topiği. banada bulaştı oce hastalığı. 10 a yakın ocem oldu bu topikten sonra :)) . hele geçen gazete baskısı yaptım. millet delirdi herkes sordu, çok ilgi çekti. ben beyaz opak bir rengin üstüne yaptım süper oldu ki ben cilayı bile düzgün süremeyenlerdenim :17: bişi sorucam kızlar bana denizde, havuzda dayanıklı olan bir marka söyler misiniz? ben kendimi suda çok çirkin hissediyorum makyajsız, fönsüz.... yazın buna bir çare bulmam lazım. belki bilmeyenleriniz vardır birde ipek kirpik yaptırdım, süper bişeyyyy. upuzun kirpiklerim var artık. 3 aya kadar dayanıyor bunlar. ben yaptıralı 1 aya yakın oldu şimdi yavaş yavaş dökülmeye başladırlar ama süperler ya. yazın tekrar taktırmayı düşünüyorum :69:. kendi kirpiklerime zarar vermesin diye biraz ara wericem dökülenleri taktırmıcam.

keşke baskının resimlerini paylaşsaydın
öyle kalıcı oceler var ama çok pahalı piyasa ojelerinin de ömrünü top coat base coat kullanarak
biraz olsun uzatabilirsin canım
ipek kirpiklerinde hayırlı olsun:12:

:53::53::53: ben sormadım başka yorgun sordu kalıcı oce ne diye :36::10::10::10:

aman bi kere 15 gün oje mi dururmuş :63: (300 ü duyunca midesine yumru oturmuş yorgun yorumu :9:)

aynennnnnn :60::60::60:

:27: gayet mantıklı geliyor kulağa ben 2 oda ve banyoyu boyattım hem de astarlı o fiyata :60::60:

aha da bi kurban daha düştü topiğe :60::60::60: amonra'nın kurbanları :60:

oce sapığı cemaati lideri amonra ve müridleri:60::60:

merhaba amonra bende su catlayan ojeden aldım beyazından buda resımlerı nasıl olmus?? $DSC00703.webp$DSC00695.webp

Son düzenleme:
teşekkürler KilicBaligi valla benı de sarmaya başladı periler:1:

Hastalık gibi bir şey bu herhalde anlamadım ki...Acaba altın rengi çatlayan oje var mıdır, ben siyah oje sürüp altın çatlayan oje ile şekil yapmak istiyorum böyle varak gibi dursun :1::1::1:

Back
X