oce sapığı cemaati lideri amonra ve müridleri
buda gazete baskılı olan ben pembe ojenın ustune yaptım Eki Görüntüle 138007
AMONRA'mız çok yaşaSayende ne güzel şeyler öğrendim bu gün rimmelin matlaştırıcısınıda aldım :)
Hastalık gibi bir şey bu herhalde anlamadım ki...Acaba altın rengi çatlayan oje var mıdır, ben siyah oje sürüp altın çatlayan oje ile şekil yapmak istiyorum böyle varak gibi dursun
Hastalık gibi bir şey bu herhalde anlamadım ki...Acaba altın rengi çatlayan oje var mıdır, ben siyah oje sürüp altın çatlayan oje ile şekil yapmak istiyorum böyle varak gibi dursun
alt zemin altın rengi
üst zemin siyahla da aynısı oluyo kuzu
bir gün ben de yapabilecek miyim acep?:18:
ben de istiyorum:84: kurutucum, çözücüm oldu bi matlaştırıcım olamadı :84: şu watsonsları bi daha turlamam lazım sanırım
topkapı sarayı'nda sergileriz artık
ben zaten bir ojeyi 15 gün kullanamam, abdest meselesi var sonuçta. oje kurutucu aldım bir tane. flormarınkini buldum
keşke baskının resimlerini paylaşsaydın
öyle kalıcı oceler var ama çok pahalı piyasa ojelerinin de ömrünü top coat base coat kullanarak
biraz olsun uzatabilirsin canım
ipek kirpiklerinde hayırlı olsun
evet ben bir kere yaptım bunualt zemin altın rengi
bir gün ben de yapabilecek miyim acep?:18:
ben de istiyorum:84: kurutucum, çözücüm oldu bi matlaştırıcım olamadı :84: şu watsonsları bi daha turlamam lazım sanırım
alt zemin altın rengi
Pratik zeka budur :13:
aynı kapıya çıkıyo sonuçta
Hahahahahahaamma güldüm yahu allah iyiliğini versin
ben zaten bir ojeyi 15 gün kullanamam, abdest meselesi var sonuçta. oje kurutucu aldım bir tane. flormarınkini buldum. baskıyı sileli çok oldu canım birde ben foto eklemeyi bilmiyorum. şimdi hastayım ama kalkıp hemen bir oje süreyimde keyfim yerine gelsin
bende matlaştırıcı bulamadım :84: , görümceme sipariş vermiştim istanbuldan getirsin diye vakti olmadığından hiç bakamamış bile :84: . çözücü ne ? aman ben fazla bişey öğrenmiyeyim sonra canım çekiyor, küçük bir ilde yaşıyorum bulamayınca depresyona giriyorum. canım abim çatlayan oceyi bulana kadar neler çekti . o bişey değil bütün çevremi harekete geçiriyorum :88: . gazete baskısı çok kolaymış şeker bir parmağında dene göreceksin :89:
ben zaten bir ojeyi 15 gün kullanamam, abdest meselesi var sonuçta. oje kurutucu aldım bir tane. flormarınkini buldum. baskıyı sileli çok oldu canım birde ben foto eklemeyi bilmiyorum. şimdi hastayım ama kalkıp hemen bir oje süreyimde keyfim yerine gelsin
evet ben bir kere yaptım bunu
bende matlaştırıcı bulamadım :84: , görümceme sipariş vermiştim istanbuldan getirsin diye vakti olmadığından hiç bakamamış bile :84: . çözücü ne ? aman ben fazla bişey öğrenmiyeyim sonra canım çekiyor, küçük bir ilde yaşıyorum bulamayınca depresyona giriyorum. canım abim çatlayan oceyi bulana kadar neler çekti . o bişey değil bütün çevremi harekete geçiriyorum :88: . gazete baskısı çok kolaymış şeker bir parmağında dene göreceksin :89:
senden bizdensin demek aramıza hoşgeldin
çete üyeleri çoğalıyor, sevinirsin tabii
Gazete baskısını birazdan bende yapacağım.Bu arada ben kalyon oje çözücü kullanıyorum başarılı bir ürün.ay bu halimle koptum iyi miallah da sizi güldürsün kızlar
versin, versin hepimizin iyliğini versin, oce manyakları iyi espri üretiyormuş bunu da görüyoruz di mi kızlaraseton ve oje koklamaktan mı acaba?
sür tabii sür, hemen moral geliyor insana
2 watsons'a sordum ben, kalmadı demişlerdi, normal parfümeriler bön bön bakıyor sorunca zaten.
çözücüyü de you_know söylemişti, hani koyulaşan ojeleri seyreltmek için, aseton damlatmaktan daha iyi sonuç veriyor deniyor. ben kendim oje karıştırınca(yeni renk yapmak için) çok faydasını gördüm. bir de boşalan şişeleri temizlemek için kullanacağım
gazete baskısı listede, yavaş yavaş ilerliyorum
senden bizdensin demek aramıza hoşgeldin
Gazete baskısını birazdan bende yapacağım.Bu arada ben kalyon oje çözücü kullanıyorum başarılı bir ürün.
Oce delilerinin buluşma mekanıbu arada french yapmayı sever misin ? Harika bir tavsiyem var ...
gözüm kapalı yaparım frenchi canım ince uçlu fırçalarla hem de
senin yöntem ne sıyırarak mı
Gazete baskısını birazdan bende yapacağım.Bu arada ben kalyon oje çözücü kullanıyorum başarılı bir ürün.
Oce delilerinin buluşma mekanıbu arada french yapmayı sever misin ? Harika bir tavsiyem var ...
Benim için fırça fark etmiyor ama tavsiyem bir ürün...Ben normal oje ile french yapacaksam inglot nail whitener kullanıyorum, bu arkadaş diğer rakı beyazlarına göre daha parlak, daha soft ve daha kalıcı buna ek olarak grileşme olmuyor sürdükten 2 gün sonra...Fiyatı en son 16 liraydı ama ojede hiç bir şekilde katılaşma olmadığı için hiç bir katkı maddesi eklemeden oje bitene kadar kullanabiliyorsunuz bu da benim gibi daha çok french kullanan bir insan için aşağı yukarı 1 yıl demek...
kalyonunki kaça canım, ben 4,5 tl ye aldım bi ürün kazık oldu sanırım büyük şişesi biraz ama :44:
ben rakı beyzı değil de çok uçuk pembe kullanıyorum canım
daha doğal oluyo diye ama inglot mağazasına bi uğramam lazım alacaklarımın arasına bunu da ekliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?