Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

benim bu konudadetaylı bilgi verecek tecrübem yok ki nissancım:78: henüz 3-4 defa kullandım ama süper, evet oje gibi sürülüyor fakat nasıl diyeyim yağ gibi kayıyor. amonracım uyarmıştı sanırım, oje biraz kuruduktan sonra sürülmesi iyi oluyor diye ya da diğer kızlar da olabilir, ustalar diyeyim ben sana

ne kadar dayanacağını bilemem tabii ama oje gibi düşün ben biraz sulu alıyorum bir seferde kaplıyor.
kuruyorsa neden kurutucu alalım diyenler olmuştu sanırım, arkadaşlar açıklamıştı ben de yaşayarak gördüm mesela 2 kat kırmızı, mor oje sürdüm 10 dakka bekleyip işlere başlarsam ya vıcık gibi büzüşme ya çizgiler ya da havluların izi falan çıkıyordu. bu resmen kalkan gibi bir de 3 tl lik bir şey spreyi kaça alıyordun bilmiyorum ama 3 tl oje gibi şişesi de ben bayıldım, bitmeden alacağım yenisini de kadıköy'de buldum ben.

kızlar konad almak isteyene müjdem var çok uygun bi fiyata takip ettiğim site de gördüm türk site hem de 5,95 fiyatı bi tane disk var sadece onda da 9 desen damgası var bi de. yeni başlayacaklar için ideal

evet deryam ya bi yakışıklı oğlum var ki görmen lazım

Bugün öyle bir anlattın ki telde valla görmek için sabırsızlanıyorum
Akşam eşime anlattım hemen çok güldü oda çok sever kedileri
Bugün görmüş birtane uzun uzun anlattı bende senin yakışıklıdan bahsettim

kızlar konad almak isteyene müjdem var çok uygun bi fiyata takip ettiğim site de gördüm türk site hem de 5,95 fiyatı bi tane disk var sadece onda da 9 desen damgası var bi de. yeni başlayacaklar için ideal

sence bende becerebilir miyim çok hoşuma gitti bir kez kullanılıyor bu
Bana kullanmayı öğretirsen valla beğendim bunu yaw
Ben oceyi zor sürüyorum kaldı ki desen yapıcam:44:
Sen ben aydınlat kuzucuk ona göre karar vereyim ben

ileride normal ojelerden hevesimi iyice alınca sanırım ben de yenilikler arayacağım, o aşikar emme daha sürme pratiğini bile yeni yeni kazanıyorum koyu renklerde malum. ama fazla bilgi şeytan tırnağı çıkarmaz şimdi o disk ve damga gibi şey beraber mi kullanılıyor ne ediliyor bilgi alabilir miyim amonracım:78:

o metal disk var ya canlarım
onun üzerinde istediğimiz desene istediğimiz renk ojeyi sürüyoruz
sonra eski bi kredi kartıyla sıyrıyoruz oje sadece desende kalıyo
o damgayı da desene bastırıyoruz desen damgaya çıkıyo
en son da damgayı tırnağa bastırıyoruz
şekil de tırnağa transfer edilmiş oluyo

e o zaman teyzesi ve eniştesi olarak bi akşam alın çeyreğinizi görmeye gelin yeğeninizi

Son düzenleme:

a haaaaaaaaaa, süper anlatmışım amonracım, çok teşekkürler, üst sınıflara geçip büyüyünce ben de yapabilirim inşallah

e o zaman teyzesi ve eniştesi olarak bi akşam alın çeyreğinizi görmeye gelin yeğeninizi

çatlaksın sen de ben gibi valla

bu arada sana anlatmadan geçemiycemmm, annemin durumunu biliyosun, geçen gün 4 farklı oje rengini sürdüm, 4 tırnağıma, karar vermek için yeni ojelerdi. annem demez mi"aa çok güzel oldu, farklı sürsene işe gitmediğin bir gün hepsine, ne güzel cıvıl cıvıl oldu" ben amanin annem kendini aştııııı

çatlak az kalır
teyzem aşmış kendini valla
yakında ocelerine ortak çıkarsa şaşırmam valla

Çok güzelmiş bu bayıldım bende mi alsam ne yapsam :)

amon ra hangi site yolla bakam canım bana
yollamazsan evde ki disklerini getir 19 şubatta valla forumda kovalarım seni

çatlak az kalır
teyzem aşmış kendini valla
yakında ocelerine ortak çıkarsa şaşırmam valla

sorma zaten ben de alıcam hep sen alıyosun sürmem ben bak dedi sür dedimdi sankiiii

şaka şaka canım feda paylaşırım tabii :78: neyse yedeklerini alırım o zaman onun da beğendiği renklerin kriz yaşamayız

Daha neler göreceğim acaba, bu arada dediğin kırmızı ve siyah ojeleri aldım bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…