yorgun savasci bu golden rose kurutucu nasil bisey oje gibi mi kullaniliyor? ben avondan almistim sprey olanindan cokta memnunum iki dakikada is tamamdir. acaba digeri nasil bir bilgi verirmisin o daha mi iyidir.bide benimkisi bayagi uzun gidiyor buyuk sise oldugu icin..
ne diyeyim tehlikeli oldugu kadar da guzel.......
kızlar konad almak isteyene müjdem var çok uygun bi fiyata takip ettiğim site de gördüm türk site hem de 5,95 fiyatı bi tane disk var sadece onda da 9 desen damgası var bi de. yeni başlayacaklar için ideal
evet deryam ya bi yakışıklı oğlum var ki görmen lazım
kızlar konad almak isteyene müjdem var çok uygun bi fiyata takip ettiğim site de gördüm türk site hem de 5,95 fiyatı bi tane disk var sadece onda da 9 desen damgası var bi de. yeni başlayacaklar için ideal
sence bende becerebilir miyim çok hoşuma gitti bir kez kullanılıyor bu
Bana kullanmayı öğretirsen valla beğendim bunu yaw
Ben oceyi zor sürüyorumkaldı ki desen yapıcam:44:
Sen ben aydınlat kuzucuk ona göre karar vereyim ben
ileride normal ojelerden hevesimi iyice alınca sanırım ben de yenilikler arayacağım, o aşikar emme daha sürme pratiğini bile yeni yeni kazanıyorum koyu renklerde malum. ama fazla bilgi şeytan tırnağı çıkarmazşimdi o disk ve damga gibi şey beraber mi kullanılıyor ne ediliyor bilgi alabilir miyim amonracım:78:
Bugün öyle bir anlattın ki telde valla görmek için sabırsızlanıyorum
Akşam eşime anlattım hemen çok güldü oda çok sever kedileri
Bugün görmüş birtane uzun uzun anlattı bende senin yakışıklıdan bahsettim
o metal disk var ya canlarım
onun üzerinde istediğimiz desene istediğimiz renk ojeyi sürüyoruz
sonra eski bi kredi kartıyla sıyrıyoruz oje sadece desende kalıyo
o damgayı da desene bastırıyoruz desen damgaya çıkıyo
en son da damgayı tırnağa bastırıyoruz
şekil de tırnağa transfer edilmiş oluyo
e o zaman teyzesi ve eniştesi olarak bi akşam alın çeyreğinizi görmeye gelin yeğeninizi
a haaaaaaaaaa, süper anlatmışım amonracım, çok teşekkürler, üst sınıflara geçip büyüyünce ben de yapabilirim inşallah
çatlaksın sen de ben gibi valla
bu arada sana anlatmadan geçemiycemmm, annemin durumunu biliyosun, geçen gün 4 farklı oje rengini sürdüm, 4 tırnağıma, karar vermek için yeni ojelerdi. annem demez mi"aa çok güzel oldu, farklı sürsene işe gitmediğin bir gün hepsine, ne güzel cıvıl cıvıl oldu" benamanin annem kendini aştııııı
uğraşırım diyosan al bulunsun bence fazla mal göz çıkarmazÇok güzelmiş bu bayıldım bende mi alsam ne yapsam :)
amon ra hangi site yolla bakam canım bana
yollamazsan evde ki disklerini getir 19 şubatta valla forumda kovalarım seni
çatlak az kalır
teyzem aşmış kendini valla
yakında ocelerine ortak çıkarsa şaşırmam valla
canım özel mesaj atayım ben kuzen için sipariş verdim geldi
gayet güzel bi de oje kurutma makinası aldım kendime
pille üflüyo böle çok güzel
anam sen yakında lazerli oje sürme şeysi de bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?