• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

daha da bişi yok aşşağı yukarı bu kadar kuzu:1:
ama ojeler harika de mi siyahı çok parlak özellikle
bi de matlaştırıcı al bak kadife gibi oluyo oje

Daha süremedim hiç birini, şu an tırnağımda kalıcı kırmızı oje var, miyadı dolunca çıkartıp siyahı süreceğim ama matlaştırıcı ne ola ki?

18183374.jpg

imagesfyk.jpg

matlaştırıcı bu böyle duruyo canım siyah ve kırmızıda özellikle

evet kuzum rimmel
önerebileceğim en iyi matlaştırıcı da rimmel
watsonslarda var

Rimmelin bir kaç ocesi vardı özellikle rakı beyazı ve whitenır güzel bundanda alayım...Bu arada fotoğraf ekliyorum şimdi kalıcı kırmızı ocemin :)

$Fotoğraf0078.jpg $Fotoğraf0073.jpg $Fotoğraf0075.jpg

Fotoğraflar iğrenç ama idare edin, fotoğraf makinem hala geri gelmedi o yüzden cep telefonu ile çekiyorum...

sanki yeni sürülmüş gibi ne güzel ya hiç yıpranmamış kaç günlük bu
bu arada sen benim fotolara iğrençmi diyosun ben hep cep telefonuyla çekiyorum
alışkın bizim kızlar kalitesiz fotolara:1:

:1::1::1: Amma alıngansın yahu, ellerim titredi çekerken, ortamda zaten elverişsiz o yüzden öyle dedim ağlarım ama :59:

Bu manikür tarafımdan 7 gün evvel yapıldı 3 gün sonra çıkartacağım çünkü tırnaklarım çok hızlı uzuyor, daha fazla tutarsam çirkin görünebilir.Büyük rahatlık doğrusu çünkü benim normalde ojelerim hemn soyulur çok sinir bir şey...

:1::1::1: Amma alıngansın yahu, ellerim titredi çekerken, ortamda zaten elverişsiz o yüzden öyle dedim ağlarım ama :59:

Bu manikür tarafımdan 7 gün evvel yapıldı 3 gün sonra çıkartacağım çünkü tırnaklarım çok hızlı uzuyor, daha fazla tutarsam çirkin görünebilir.Büyük rahatlık doğrusu çünkü benim normalde ojelerim hemn soyulur çok sinir bir şey...

yaw sanki alınmayacağımı bilmiyosun aha bak şimdi alınırım bilmiyo musun yoksa:60:
valla güzel fikir he kaç lira bu oceler nerden temin ederiz
ben de alayım maksat sürmesem de bulunsun:1:

yaw sanki alınmayacağımı bilmiyosun aha bak şimdi alınırım bilmiyo musun yoksa:60:
valla güzel fikir he kaç lira bu oceler nerden temin ederiz
ben de alayım maksat sürmesem de bulunsun:1:

Ehehehe bunlar biraz tuzlu kuzum çünkü base coat+ana renk+top coat alman lazım ayrıca normal sürünce kuruyan bir oje değil uva lambası gerekiyor ve çıkartmak için özel bir solüsyonu ve tırnak kılıfları var, toplam 300 kayme derim o yüzden sırf bulunsun diye alınacak oce değil ... Dur bakayım sana özelden link atacağım...

çok pahalı yaa baktım da çok lüks:1:

ben şaka yapmıştım lazer konusunda ama sen yapmıyon galba :18: amonnra'ya oce konusunda espri edilir mi :57: bendeki de iş işte:9:

Rimmelin bir kaç ocesi vardı özellikle rakı beyazı ve whitenır güzel bundanda alayım...Bu arada fotoğraf ekliyorum şimdi kalıcı kırmızı ocemin :)

kalıcı oce nasıl oluyor yav:18: fotolar süper emmee:69:

ben şaka yapmıştım lazer konusunda ama sen yapmıyon galba :18: amonnra'ya oce konusunda espri edilir mi :57: bendeki de iş işte:9:

kalıcı oce nasıl oluyor yav:18: fotolar süper emmee:69:

15 gün kalıcı olan bir oce ama tırnakları hızlı uzayanlar için 15 gün tutabilmek pek mümkün değil, başlangıçta 15 gün bir ojeyi tırnaklarda tutmak acaba sarartmaz mı diye düşünüyordum ama base coat bu sararmayı önleyen ve bakım yapan bir ürünmüş bu açıdan tereddütlerim geride kaldı, yinede sürekli sürmüyorum :) itiraf etmek gerekirse kırmızının canlılığı bir yana aslı french yaptığımda o kadar güzel görünüyor ki anlatamam size üstelik çıkmaması ve bu güzelliği günlerce koruması güzel bir his :)

Ehehehe bunlar biraz tuzlu kuzum çünkü base coat+ana renk+top coat alman lazım ayrıca normal sürünce kuruyan bir oje değil uva lambası gerekiyor ve çıkartmak için özel bir solüsyonu ve tırnak kılıfları var, toplam 300 kayme derim o yüzden sırf bulunsun diye alınacak oce değil ... Dur bakayım sana özelden link atacağım...

hee mesajdaki fiyatları görünce ohanzo oldum:53:
kalsın sana daha çok yakışmış
hem beğenmedim
uzanamadığıciğeremundardiyenamonrasmilesi:60:

hee mesajdaki fiyatları görünce ohanzo oldum:53:
kalsın sana daha çok yakışmış
hem beğenmedim
uzanamadığıciğeremundardiyenamonrasmilesi:60:

Hahahahaha hahahahahah vallahi nesine bu kadar pahalı bende anlamadım, en iyisi yağlı boya üzerine astar cila sürmek hahahahaha

mrb kızlar bende sessiz sessiz takip ediyorum bu topiği. banada bulaştı oce hastalığı. 10 a yakın ocem oldu bu topikten sonra :)) . hele geçen gazete baskısı yaptım. millet delirdi herkes sordu, çok ilgi çekti. ben beyaz opak bir rengin üstüne yaptım süper oldu ki ben cilayı bile düzgün süremeyenlerdenim :17: bişi sorucam kızlar bana denizde, havuzda dayanıklı olan bir marka söyler misiniz? ben kendimi suda çok çirkin hissediyorum makyajsız, fönsüz.... yazın buna bir çare bulmam lazım. belki bilmeyenleriniz vardır birde ipek kirpik yaptırdım, süper bişeyyyy. upuzun kirpiklerim var artık. 3 aya kadar dayanıyor bunlar. ben yaptıralı 1 aya yakın oldu şimdi yavaş yavaş dökülmeye başladırlar ama süperler ya. yazın tekrar taktırmayı düşünüyorum :69:. kendi kirpiklerime zarar vermesin diye biraz ara wericem dökülenleri taktırmıcam.

mrb kızlar bende sessiz sessiz takip ediyorum bu topiği. banada bulaştı oce hastalığı. 10 a yakın ocem oldu bu topikten sonra :)) . hele geçen gazete baskısı yaptım. millet delirdi herkes sordu, çok ilgi çekti. ben beyaz opak bir rengin üstüne yaptım süper oldu ki ben cilayı bile düzgün süremeyenlerdenim :17: bişi sorucam kızlar bana denizde, havuzda dayanıklı olan bir marka söyler misiniz? ben kendimi suda çok çirkin hissediyorum makyajsız, fönsüz.... yazın buna bir çare bulmam lazım. belki bilmeyenleriniz vardır birde ipek kirpik yaptırdım, süper bişeyyyy. upuzun kirpiklerim var artık. 3 aya kadar dayanıyor bunlar. ben yaptıralı 1 aya yakın oldu şimdi yavaş yavaş dökülmeye başladırlar ama süperler ya. yazın tekrar taktırmayı düşünüyorum :69:. kendi kirpiklerime zarar vermesin diye biraz ara wericem dökülenleri taktırmıcam.

Hepsini geçtim ama bu gazete baskısı ne oluyor foto isterükkkk :16:

şimdi size tırnağa gazete baskısını anlatıcam
ben de bi blog da görünce çok hoşuma gitmişti
herkesin kolayca basit malzemelerle yapabileceği bi desen
önce ihtiyacımız olanlar
fotoraf0488.jpg

sonra gazetenin iç sayfalarında mümkün olan en küçük yazıları tırnaklarımıza yetecek kadar kesiyoruz

fotoraf0489.jpg

Sonra ojemizi sürüyoruz ben kese kağıdına yakın bi renk tercih ettim cecile 6 numara

fotoraf0490.jpg

iyice kuruması bekliyoruz

fotoraf0495.jpg

sonra kestiğimiz kağıtları tırnağımıza kapatıp kolonya döküp nazikçe bastırıyoruz elimizle
kağıdı yavaşça kaldırdığımızda yazılar tırnağımıza çıkıyo

fotoraf0497.jpg

sonra kurumasını bekliyoruz 1-2 dk. parlak cila ya da oje kurutucu geçerek sabitliyoruz baskıyı

fotoraf0498g.jpg

işte hepsi bu kadar.

gazete baskısı bu kuzum önceki sayfalarda anlatmıştım

Back