- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Amonra bisi sorucam ya ben sadece evdeyken hasta oldugum zamanda sürüyorum ojede .ben ojeyi sürünce tirnaklarim geriliyor gibi hissediyorum tirnaklarim genisse ojeyi sürünce daraliyor gibi siz ojeyi süürnce öylemi oluyor
yok valla canım ben de öyle bişey olmuyo
ama ojeyle belki daha derli toplu durduğundan sana ince dar geliyo olabilir
Amonraaaaa kedin mi var seninnnnnn
yoksa yanlış mı analdım yawfs:26:
derli topluay resmen bu mikrobu kaptım ben :84: 3 gün ojesiz kaldım ellerim bir mahsun, bir kimsesiz dün sürdüm kendime geldim
aynen ben de en kral giyinsem makyaj yapsam da bişiler hep eksik
işin kötüsü, hani annemle sevgilim endişeleniyordu halimden sanırım onalr da alıştı, ooo güzelmiş bu renk, yakıyosun falandurup durup bakıyorlar yeni renkler sürdükçe hayran hayran biz cümleten ocekolik olduk sanırım
ya da bana hasta gözüyle bakıyorlar da dalga mı geçiyorlar :44: zaten hobi bulmam konusunda ısrarcı olmaya başladılar son günlerde :44: bunlar benle dalga mı geçiyooo:84:
hikayene bayıldım yalnız , gözümün önüne geldi çok tatlısıııııııııııın :)
pskolocik sorunlarımız mı var acep
alkolü, sigarayı bıraktırmak için hobi bulunmasına alıştık da, oje takıntısı için de bunu düşünüyor benimkiler
ne dersin var mı hakkaten bi sorun acep?:44:
oje sürmek bi hobi oje almak bi koleksiyonculuk canım daha nolsun
oje sürmek bi hobi oje almak bi koleksiyonculuk canım daha nolsun
Öfff sizin yüzünüzden bende sardım ojelere ne olacak şimdi...Canım böyle çok koyu bordo ya da simsiyah bir oje çekti yarın gidip alacağım canıma değsineskiden bir french yapardım şimdi yandıkkkk yandıkkkk
Öfff sizin yüzünüzden bende sardım ojelere ne olacak şimdi...Canım böyle çok koyu bordo ya da simsiyah bir oje çekti yarın gidip alacağım canıma değsineskiden bir french yapardım şimdi yandıkkkk yandıkkkk
delilik bulaşıcı olur derler en canlı örneği gitgide büyüyoruz
biri bizi durdursun
Delilik çeşit çeşit, tek çeşit olsa tedavisi olurduEeeee peki ne marka siyah ve bordo alayım kızlar , şöyle ışıl ışıl olsun tavsiye bekliyorum.
işyerinde ojeme yaptırdığım kutu ve yeni katılanlarla 80 kürü olan ojelerimEki Görüntüle 135384 Eki Görüntüle 135385 Eki Görüntüle 135386
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?