• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

flormar süpershine siyah ve kırmızı kadar harikası yok
o seride 2 kımızı var ikisini de al mutlaka canım

Allahhhh bu gidişle galiba bende gece oceeee oceeee diye sayıklayacağım haha sabah olsada gitsem:10::10::10:

işyerinde ojeme yaptırdığım kutu ve yeni katılanlarla 80 kürü olan ojelerim :69:Eki Görüntüle 135384 Eki Görüntüle 135385 Eki Görüntüle 135386

Hey maşallah ne güzel duruyor derli toplu, utandım şimdi:17::26::26::26:

fotoraf0526.jpg

fotoraf0527.jpg

fotoraf0528u.jpg

fotoraf0530.jpg

taze resimler epeydir eklemeye fırsatım olmamıştı

:nazar:Nazar değmesin ellerine ojelerine:nazar:

hikayeniz çok güzel.doğrusu ben çocuklara oje sürülmesi konusunda sertim.zararına inanıyorum.bekarken bende oje kullanırdım çok sık olmazdı ama rengarenk ve desenler yapardım kendimce.şimdi hiç ojem yok.bir kaç kere evlendikten sonra da kullandım.sürüyorum ev işi derken dökülüyor.ama bu topigi gördükten sonra heves etmedim desem yalan olur.bir kaç renk alıcam galiba:)))

hikayeniz çok güzel.doğrusu ben çocuklara oje sürülmesi konusunda sertim.zararına inanıyorum.bekarken bende oje kullanırdım çok sık olmazdı ama rengarenk ve desenler yapardım kendimce.şimdi hiç ojem yok.bir kaç kere evlendikten sonra da kullandım.sürüyorum ev işi derken dökülüyor.ama bu topigi gördükten sonra heves etmedim desem yalan olur.bir kaç renk alıcam galiba:)))

Kullan tabii, salon çiçeksiz, eller ojesiz olmazzzz tabii bütün gün ellerimiz suya sokup çıkartmaktan oje mi dayanır o ayrı konu :1::1::1:

amonracım topiğini yeni farkettim. hikaye süper. benim 4 yaşındaki kızım gözümün önüne geldi.ben açıkçası stajlarda ve sağlık ocağında çalışırken hijyen açısından ojeyi bırak, tırnak cilası bile kullanmazdım. tabi tırnaklarımı uzatamadığım için. ama topiğin benim bile ilgimi çekti. özellikle şu gazete yapıştırıp sürdüğün ojeye hayran kaldım. :53: valla 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.

amonracım topiğini yeni farkettim. hikaye süper. benim 4 yaşındaki kızım gözümün önüne geldi.ben açıkçası stajlarda ve sağlık ocağında çalışırken hijyen açısından ojeyi bırak, tırnak cilası bile kullanmazdım. tabi tırnaklarımı uzatamadığım için. ama topiğin benim bile ilgimi çekti. özellikle şu gazete yapıştırıp sürdüğün ojeye hayran kaldım. :53: valla 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.

hastanede çalışırken ben de sürmezdim daha doğrusu başhemşire sağolsun sürdürmezdi
enfeksiyon kaynağı bunlar çok fena çok diye defalarca fırça yediğimi bilirim halbuki eldiven var abartıyodu yani kendi elleri çirkin ya kıskanıyodu beni:60:
gazete baskımı beğenmene sevindim canım:70:

merhaba amonra nasilsin topgin cok guzel.gerci faydali oldugu kadar tehlikeli de:9:
sana birsey sormak istiyorum oje perisi olaraktan "chanel"in yeni cikartigi "black pearl ve pearl drop" renklerinden alip denedin mi?? bunlari veye ayni rengi nerden bulabilirim yardimci olabilirmisin

seses.jpg

almadım canım denemedim açıkçası ben pahalı oje almıyorum
en pahalı ojem 12 lira 16 lira falan onlardan da sayılıdır yani
ama muadilllerini önerebilirim
başka marka

Son düzenleme:
tabi onerilerini bekliyorum sabirsizlikla simdiden tesekkurler:71:

eve gidince bakmam lazım şu siyah yeşil olan pastel de var daha yeni aldım
inci rengi olanda var mı bakarım açık tonlar pek tercihim olmadığı için çok azdır ama
ben yine de bakarım canım

:46::46::46::46: tesekkurler. hazir bakmisken birde koyu zumrut yesili bir oje de onerebilirsen cok sevinirim:52:

ay cok tesekkur ederim amonra:46::46::71: supermis bunlar hemen bu aksam alicam bulabilirsem bu sene zumrut yesili moda aldigimda eklerim

:60::60: delilik bulaşıcı olur derler en canlı örneği gitgide büyüyoruz
biri bizi durdursun:52:

bence deee:52: ya da tutmasınlar artalım çığ gibi :52:

işyerinde ojeme yaptırdığım kutu ve yeni katılanlarla 80 kürü olan ojelerim :69:Eki Görüntüle 135384 Eki Görüntüle 135385 Eki Görüntüle 135386

41 kere :nazar: :56:

ben sana diyim bu yetmez belediye kat çıkmaya izin verdiyse sorun yok:60:
ben bi ayakkabı kutusyla başlamıştım halim ortada:1:

:18: birkaç sene öncesine kadar sadece 5-6 parmak uzunluğunda kenarları olan plastik bir kutuydu oje kutum :18: 9-10 tane yani, sonra sığmadı komidinin üzerine ip gibi dizdim 20-22 civarıydı sanırım en fazla hatırlayamıyorum bile 1 ay öncesini :84: şimdi o ip gibi dizi 3- şerit oldu, kurutucusu, çözücüsü derken:53::18::18::18:

dar, katlı otopark lazım bana da çok küçük odam:78:

:46: oh virüsü kapan biri daha:27: son 1 ayda bu kızlar yüzünden ojekolik oldum da:27: bu arada benim de büyük sorunum hani suda olması bi yana yemek yaparken ederken çok çabuk özellikle de koyu renkler aşınıyordu. yine buradaki ojeci cadılar :10: sayesinde golden rose kurutucuyu öğredim, oje gibi, hem kurutuyor hem koruyor, buradaki kızlara binlerce teşekkür, 3 gün bile rahat rahat kullanıyorum koyu renk ojeleri, mutfak işlerine rağmen:34:

Kullan tabii, salon çiçeksiz, eller ojesiz olmazzzz tabii bütün gün ellerimiz suya sokup çıkartmaktan oje mi dayanır o ayrı konu :1::1::1:

salon çiçeksiz, eller ojesiz olmaz! :52:süpermiş bu laf, senin ürünün mü yoksa kılıçbalığı, çok hoşuma gitti :16:

merhaba amonra nasilsin topgin cok guzel.gerci faydali oldugu kadar tehlikeli de:9:
sana birsey sormak istiyorum oje perisi olaraktan "chanel"in yeni cikartigi "black pearl ve pearl drop" renklerinden alip denedin mi?? bunlari veye ayni rengi nerden bulabilirim yardimci olabilirmisin

tehlikeli olduğu konusuna kesinlikle katılıyorum:27:

yorgun savasci bu golden rose kurutucu nasil bisey oje gibi mi kullaniliyor? ben avondan almistim sprey olanindan cokta memnunum iki dakikada is tamamdir. acaba digeri nasil bir bilgi verirmisin o daha mi iyidir.bide benimkisi bayagi uzun gidiyor buyuk sise oldugu icin..
ne diyeyim tehlikeli oldugu kadar da guzel.......:60:

amonra konu başlangıcın çok duygusal çok güzel :)) sana sormak istediğim birşey var anladığım kadarıyla sende bir tane ojeye çok para vermeyi sevmiyorsun bizim burada da hoş çok çeşit bulunmuyo ama sevil parfümeri var sevillanın ojelerini kullanmışsındır mutlaka acaba dayanıklı mı ve opak mı ojeleri tek katta çünkü ne zaman 2 kat sürsem akşam olmadan bozuluyo mutlaka ve ben golden rose top coat bulamıyorum burada kıran girmiş sanki :) çok gezemediğim için oğlum sayesinde baktığım yerlerde bulamadım eminim biryerlerde vardır ama olmadı internetten sipariş edeceğim en sonunda :))

amonra konu başlangıcın çok duygusal çok güzel :)) sana sormak istediğim birşey var anladığım kadarıyla sende bir tane ojeye çok para vermeyi sevmiyorsun bizim burada da hoş çok çeşit bulunmuyo ama sevil parfümeri var sevillanın ojelerini kullanmışsındır mutlaka acaba dayanıklı mı ve opak mı ojeleri tek katta çünkü ne zaman 2 kat sürsem akşam olmadan bozuluyo mutlaka ve ben golden rose top coat bulamıyorum burada kıran girmiş sanki :) çok gezemediğim için oğlum sayesinde baktığım yerlerde bulamadım eminim biryerlerde vardır ama olmadı internetten sipariş edeceğim en sonunda :))

teşekkür ederim canım beğenmene sevindim
ben sevillayı bi pastalden daha iyi görmüyorum açıkçası oje konusunda
7 lira falandı en son aldığım sevilla oje indirim vardı yanılmıyosam
öyle çok büyük bi numarası yok yani. ben genelde iki kat sürmeden duramam
ne kadar opak olursa olsun her renginde aynı opaklık söz konusu değil ama
açık krem tonlarda var bi tane mesala 2 kat olmadan olmuyo
koyu yeşil gibi olan ilk kat yerli gibi ama fırça izi belli oluyo
tam anlamıyla opak değil. yani vereceğin paraya pek değmez adı var sadece
golden rose top coat marketlerde de var migros da ya da tansaşta görmüştüm

teşekkür ederim canım beğenmene sevindim
ben sevillayı bi pastalden daha iyi görmüyorum açıkçası oje konusunda
7 lira falandı en son aldığım sevilla oje indirim vardı yanılmıyosam
öyle çok büyük bi numarası yok yani. ben genelde iki kat sürmeden duramam
ne kadar opak olursa olsun her renginde aynı opaklık söz konusu değil ama
açık krem tonlarda var bi tane mesala 2 kat olmadan olmuyo
koyu yeşil gibi olan ilk kat yerli gibi ama fırça izi belli oluyo
tam anlamıyla opak değil. yani vereceğin paraya pek değmez adı var sadece
golden rose top coat marketlerde de var migros da ya da tansaşta görmüştüm
cevabın için teşekkür ederim iyiki sormadan almamışım o zaman :)) daha dün migrostaydım hatta golden rose ojeler vardı arasında top coat yoktu :( ya iyice bir araştırma yapacağım ya da mecbur internetten alacağım burada pastelin her renginide bulamıyorum o zaman benim sorunumu top coat halledecek yani çok teşekkür ederim amonra :16:

cevabın için teşekkür ederim iyiki sormadan almamışım o zaman :)) daha dün migrostaydım hatta golden rose ojeler vardı arasında top coat yoktu :( ya iyice bir araştırma yapacağım ya da mecbur internetten alacağım burada pastelin her renginide bulamıyorum o zaman benim sorunumu top coat halledecek yani çok teşekkür ederim amonra :16:

rica ederim canım. alış veriş merkezlerinde golden rose standı olan yerlere bakmayı unutma

Back