delilik bulaşıcı olur derler en canlı örneği gitgide büyüyoruz
biri bizi durdursun
bence deee
ya da tutmasınlar artalım çığ gibi
işyerinde ojeme yaptırdığım kutu ve yeni katılanlarla 80 kürü olan ojelerim
Eki Görüntüle 135384 Eki Görüntüle 135385 Eki Görüntüle 135386
41 kere
ben sana diyim bu yetmez belediye kat çıkmaya izin verdiyse sorun yok
ben bi ayakkabı kutusyla başlamıştım halim ortada
:18: birkaç sene öncesine kadar sadece 5-6 parmak uzunluğunda kenarları olan plastik bir kutuydu oje kutum :18: 9-10 tane yani, sonra sığmadı komidinin üzerine ip gibi dizdim 20-22 civarıydı sanırım en fazla hatırlayamıyorum bile 1 ay öncesini :84: şimdi o ip gibi dizi 3- şerit oldu, kurutucusu, çözücüsü derken
:18::18::18:
dar, katlı otopark lazım bana da çok küçük odam:78:
hikayeniz çok güzel.doğrusu ben çocuklara oje sürülmesi konusunda sertim.zararına inanıyorum.bekarken bende oje kullanırdım çok sık olmazdı ama rengarenk ve desenler yapardım kendimce.şimdi hiç ojem yok.bir kaç kere evlendikten sonra da kullandım.sürüyorum ev işi derken dökülüyor.ama bu topigi gördükten sonra heves etmedim desem yalan olur.bir kaç renk alıcam galiba:)))
oh virüsü kapan biri daha
son 1 ayda bu kızlar yüzünden ojekolik oldum da
bu arada benim de büyük sorunum hani suda olması bi yana yemek yaparken ederken çok çabuk özellikle de koyu renkler aşınıyordu. yine buradaki ojeci cadılar
sayesinde golden rose kurutucuyu öğredim, oje gibi, hem kurutuyor hem koruyor, buradaki kızlara binlerce teşekkür, 3 gün bile rahat rahat kullanıyorum koyu renk ojeleri, mutfak işlerine rağmen
salon çiçeksiz, eller ojesiz olmaz!
süpermiş bu laf, senin ürünün mü yoksa kılıçbalığı, çok hoşuma gitti
merhaba amonra nasilsin topgin cok guzel.
gerci faydali oldugu kadar tehlikeli de sana birsey sormak istiyorum oje perisi olaraktan "chanel"in yeni cikartigi "black pearl ve pearl drop" renklerinden alip denedin mi?? bunlari veye ayni rengi nerden bulabilirim yardimci olabilirmisin
tehlikeli olduğu konusuna kesinlikle katılıyorum