yorgun savasci bu golden rose kurutucu nasil bisey oje gibi mi kullaniliyor? ben avondan almistim sprey olanindan cokta memnunum iki dakikada is tamamdir. acaba digeri nasil bir bilgi verirmisin o daha mi iyidir.bide benimkisi bayagi uzun gidiyor buyuk sise oldugu icin..
ne diyeyim tehlikeli oldugu kadar da guzel.......
benim bu konudadetaylı bilgi verecek tecrübem yok ki nissancım:78: henüz 3-4 defa kullandım ama süper, evet oje gibi sürülüyor fakat nasıl diyeyim yağ gibi kayıyor. amonracım uyarmıştı sanırım, oje biraz kuruduktan sonra sürülmesi iyi oluyor diye ya da diğer kızlar da olabilir, ustalar diyeyim ben sana
ne kadar dayanacağını bilemem tabii ama oje gibi düşün ben biraz sulu alıyorum bir seferde kaplıyor.
kuruyorsa neden kurutucu alalım diyenler olmuştu sanırım, arkadaşlar açıklamıştı ben de yaşayarak gördüm mesela 2 kat kırmızı, mor oje sürdüm 10 dakka bekleyip işlere başlarsam ya vıcık gibi büzüşme ya çizgiler ya da havluların izi falan çıkıyordu. bu resmen kalkan gibi bir de 3 tl lik bir şey spreyi kaça alıyordun bilmiyorum ama 3 tl oje gibi şişesi de ben bayıldım, bitmeden alacağım yenisini de kadıköy'de buldum ben.