• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

Amonra bisi sorucam ya ben sadece evdeyken hasta oldugum zamanda sürüyorum ojede .ben ojeyi sürünce tirnaklarim geriliyor gibi hissediyorum tirnaklarim genisse ojeyi sürünce daraliyor gibi siz ojeyi süürnce öylemi oluyor

Suyla çok temas edince tırnaklar genişler bunu biliyorum ama oje konusunda bendede öyle bir şey olmuyor...

aynen ben de en kral giyinsem makyaj yapsam da bişiler hep eksik:1:

işin kötüsü, hani annemle sevgilim endişeleniyordu halimden sanırım onalr da alıştı, ooo güzelmiş bu renk, yakıyosun falan :60: durup durup bakıyorlar yeni renkler sürdükçe hayran hayran :60: biz cümleten ocekolik olduk sanırım :60::60:

ya da bana hasta gözüyle bakıyorlar da dalga mı geçiyorlar :44: zaten hobi bulmam konusunda ısrarcı olmaya başladılar son günlerde :44: bunlar benle dalga mı geçiyooo:84::9:

hikayene bayıldım yalnız , gözümün önüne geldi çok tatlısıııııııııııın :)

işin kötüsü, hani annemle sevgilim endişeleniyordu halimden sanırım onalr da alıştı, ooo güzelmiş bu renk, yakıyosun falan :60: durup durup bakıyorlar yeni renkler sürdükçe hayran hayran :60: biz cümleten ocekolik olduk sanırım :60::60:

ya da bana hasta gözüyle bakıyorlar da dalga mı geçiyorlar :44: zaten hobi bulmam konusunda ısrarcı olmaya başladılar son günlerde :44: bunlar benle dalga mı geçiyooo:84::9:

pskolocik sorunlarımız mı var acep:27:

oje sürmek bi hobi oje almak bi koleksiyonculuk canım daha nolsun:60:

Öfff sizin yüzünüzden bende sardım ojelere ne olacak şimdi...Canım böyle çok koyu bordo ya da simsiyah bir oje çekti yarın gidip alacağım canıma değsin :1: eskiden bir french yapardım şimdi yandıkkkk yandıkkkk

oje sürmek bi hobi oje almak bi koleksiyonculuk canım daha nolsun:60:

he işte di mi, koleskiyonculuk da bir hobi sonuçta :9:

Öfff sizin yüzünüzden bende sardım ojelere ne olacak şimdi...Canım böyle çok koyu bordo ya da simsiyah bir oje çekti yarın gidip alacağım canıma değsin :1: eskiden bir french yapardım şimdi yandıkkkk yandıkkkk

ay benim gibi kk'dan bu virüsü kapanları gördükçe içim rahatlıyor :9: ben telefonuma kaydediyorum burada gördüğüm güzel ojeleri :60: her girdiğim parfümeride telefonu karıştırıyorum satıcılar da mesaj çekmek için mi girdi bu kadın diyordur :60:

:60::60: delilik bulaşıcı olur derler en canlı örneği gitgide büyüyoruz
biri bizi durdursun:52:

fotoraf0526.jpg

fotoraf0527.jpg

fotoraf0528u.jpg

fotoraf0530.jpg

taze resimler epeydir eklemeye fırsatım olmamıştı

:60::60: delilik bulaşıcı olur derler en canlı örneği gitgide büyüyoruz
biri bizi durdursun:52:

Delilik çeşit çeşit, tek çeşit olsa tedavisi olurdu :1::1::1: Eeeee peki ne marka siyah ve bordo alayım kızlar , şöyle ışıl ışıl olsun tavsiye bekliyorum.

Delilik çeşit çeşit, tek çeşit olsa tedavisi olurdu :1::1::1: Eeeee peki ne marka siyah ve bordo alayım kızlar , şöyle ışıl ışıl olsun tavsiye bekliyorum.

flormar süpershine siyah ve kırmızı kadar harikası yok
o seride 2 kımızı var ikisini de al mutlaka canım

Back