• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

kıyamam kraliçeme ağlamasın:48:
o kalıcı ojeyi biliyorum ama ben çabuk sıkılıyorum aynı ojeden
onun için bana ters hergün değişik olucak:1:
ama büyük kolaylık tabi

Sana alınacak hediyeler anlaşıldı, bilimum tırnak oje ve süslemeleri :16: İster misin sen hızını alamayıp safranın tırnaklarınıda boyayasın :) Şekil 5 aşağıda örneği görülmektedir :1::1::1:

$soft-claws-colors.JPG

Sana alınacak hediyeler anlaşıldı, bilimum tırnak oje ve süslemeleri :16: İster misin sen hızını alamayıp safranın tırnaklarınıda boyayasın :) Şekil 5 aşağıda örneği görülmektedir :1::1::1:

Eki Görüntüle 133841

allahım gördüğüm en güzel patiler bunlar:23:
safran kuduruğu yerinde durmuyo ki
hem benim erkekimi bozar oce falan:60:

allahım gördüğüm en güzel patiler bunlar:23:
safran kuduruğu yerinde durmuyo ki
hem benim erkekimi bozar oce falan:60:

hahahaha bu arada bu resmini koyduğum şey tırnak kılıfı, kediler eşyaları ve oyun oynarken sahiplerini tırmalamasın diye...Aklında olsun :16:

Son düzenleme:
bugün bir parmümerie girdim(almanyada)kasada baktim kenarda catlayan ojelerden var ilkdefa gördüm almanya geriden takip ediyo sizi haberiniz olsun :d tabi galiba ama .nesse testerden denedim sari ile kahverengiyi birlikte cünkü baktim kuru boya gibi hemen silindi nasil bisi o ya hemen siliniyo kuru boya gibi begenmedim gerci oje sürmem ama merak ettim sizde görünce sürdüm ama :25::25:

allah allah kuru boya gibi mi:26:
mat duruyo ama dökülmüyo
ben parlak cila geçiyorum belki de ondandır canım

oje hikayesi müthişti öyle bi bakayım dedim ama yazmadan geçemedm çok güzell hikayen ve ocelerin:81::65:

:60:havan batsın emi opak oldu demek:60:
o oje çabuk kuruyo ben de beğeniyorum

:1::78:
alix avien 3 rengine vuruldum almam lazım :69:
h.sonuda ocejeleri karıştırıp yeni renkler elde etmeyi düşünüyorum
neydi ismi franken :60:

bir adet kendi üretimim rengim var, gözüm gibi bakıyorum :1: bekleriz fotoları :52:

Eki Görüntüle 133841

amaninnnnnnn patilere baak :60::60:

vışşş tırnak kılıfı mı
daha neler öğrencem bakalım:1:
kendimi zate nyeni bir kursa başlamış gibi hissediyordum bu oje topiclerine dadandığımdan beri, pati dostlarla ilgili de bilgiler gelmeye başladı :52: ama rahat edebilir mi ki yav:44: tırnakları kestiriyorlar biraz diye biliyorum daha kullanışlı sanki ama dişi kedilere acayip güzel olur kokoş kediler :12::12:

bi ocem pert oldu :60:
iki deneme yaptım. kurumaaya bıraktım olunca sürüp göstercem
bugün flormar süpershine 14 numara sürdüm süper :69:

:1::78:

bir adet kendi üretimim rengim var, gözüm gibi bakıyorum :1: bekleriz fotoları :52:

amaninnnnnnn patilere baak :60::60:

kendimi zate nyeni bir kursa başlamış gibi hissediyordum bu oje topiclerine dadandığımdan beri, pati dostlarla ilgili de bilgiler gelmeye başladı :52: ama rahat edebilir mi ki yav:44: tırnakları kestiriyorlar biraz diye biliyorum daha kullanışlı sanki ama dişi kedilere acayip güzel olur kokoş kediler :12::12:

Tırnakları kesiyoruz ama bir kaç gün içerisinde yine hızar gibi yapıyorlar ve maalesef bebek kedilerin elinin ayarı yok, oyun diye pati atıp feci halde çiziyorlar bu da bir nevi önlem:66::66::66:

bi ocem pert oldu :60:
iki deneme yaptım. kurumaaya bıraktım olunca sürüp göstercem
bugün flormar süpershine 14 numara sürdüm süper :69:

hani fotooo:52: o 14 ne renkmiş bakimmm:52:

Tırnakları kesiyoruz ama bir kaç gün içerisinde yine hızar gibi yapıyorlar ve maalesef bebek kedilerin elinin ayarı yok, oyun diye pati atıp feci halde çiziyorlar bu da bir nevi önlem:66::66::66:

doğru valla hiç ayarları yok, ama erkeği bozar hakkaten yaa:9: ay bi de kırmızı kırmızı :1:metroseksüel deriz onlara da artık naapalım:60:

hani fotooo:52: o 14 ne renkmiş bakimmm:52:

doğru valla hiç ayarları yok, ama erkeği bozar hakkaten yaa:9: ay bi de kırmızı kırmızı :1:metroseksüel deriz onlara da artık naapalım:60:

Oh olsun onlara hahahaha hem kırmızı tasma takıyoruzda niye kırmızı manikür yapmayalım canım :16::16::16: Hatta bildiğim kadarıyla bunların 12 rengi var, hepsinden alıp Amonra'ya hediye edelim, kendi oje rengine göre safran'ınkileride değiştirir hihi

Son düzenleme:
Oh olsun onlara hahahaha hem kırmızı tasma takıyoruzda niye kırmızı manikür yapmayalım canım :16::16::16: Hatta bildiğim kadarıyla bunların 12 rengi var, hepsinden alıp Amonra'ya hediye edelim, kendi oje rengine göre safran'ınkileride değiştirir hihi

çok uyumlu oluruz anaoğul valla:1:
safran yeni yeni keşvediyo tırnakları ve dişleri olduğunu
sağolsun üzerimde hiç çekinmeden deniyo patileriyle parmağıma tırnaklarını
geçirip direk ağzına götürüyo o minnak dişlerinin gücünü deniyo
inşallah bu oyuna çok alışmaz büyüdüğünde o dişler bu kadar sevimli ve acısız olmuyacak çünkü
valla bi gün ben de onu ısırcam görcek anneyi ısırmak nasıl olurmuş:60:

inşallah bu oyuna çok alışmaz büyüdüğünde o dişler bu kadar sevimli ve acısız olmuyacak çünkü

Elini kolunu ısırmasına sakın alıştırma çoks evimli aman acıtmıyor diye bırakırsan 4 aylık olduğunda kolunu zımbalayabilecek çene kuvvetine sahip olacak ufaklık, o zamanda huy edindiği için vazgeçirmen zor olacak.Şu çocuklar için kullanılan sıkınca ses çıkaran silikon oyuncaklar var ya o tarz oyuncaklar ver ısırabileceği, dişlerini orda kaşısın velet.

çok iyi fikir valla:9:

taş fırın benim erkekim metro seksüel değil merto seksüel:60:

yesinler senin mertonu :1:

azı karar çoğu zarar diyorum amonracım, ama huy edinmezse büyüdüğünde bu oyunları yaparken hiç can acıtmıyor bazıları:69: çocuklar gibi güçlerinin farkına varıyorlar sanırım, benim ilk göz ağrım, ufakken geçirirdi tırmıkları koca dana olduğunda hep o tırmıklar içeride ve ısırmaları numaradandı. ama diğer meleğim hiç akıllanmadı sağ olsun :69:

Amonra bisi sorucam ya ben sadece evdeyken hasta oldugum zamanda sürüyorum ojede .ben ojeyi sürünce tirnaklarim geriliyor gibi hissediyorum tirnaklarim genisse ojeyi sürünce daraliyor gibi siz ojeyi süürnce öylemi oluyor

Amonra bisi sorucam ya ben sadece evdeyken hasta oldugum zamanda sürüyorum ojede .ben ojeyi sürünce tirnaklarim geriliyor gibi hissediyorum tirnaklarim genisse ojeyi sürünce daraliyor gibi siz ojeyi süürnce öylemi oluyor

yok valla canım ben de öyle bişey olmuyo
ama ojeyle belki daha derli toplu durduğundan sana ince dar geliyo olabilir

Back