- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
kıyamam kraliçeme ağlamasın
o kalıcı ojeyi biliyorum ama ben çabuk sıkılıyorum aynı ojeden
onun için bana ters hergün değişik olucak
ama büyük kolaylık tabi
Sana alınacak hediyeler anlaşıldı, bilimum tırnak oje ve süslemeleriİster misin sen hızını alamayıp safranın tırnaklarınıda boyayasın :) Şekil 5 aşağıda örneği görülmektedir
Eki Görüntüle 133841
allahım gördüğüm en güzel patiler bunlar
safran kuduruğu yerinde durmuyo ki
hem benim erkekimi bozar oce falan
bugün bir parmümerie girdim(almanyada)kasada baktim kenarda catlayan ojelerden var ilkdefa gördüm almanya geriden takip ediyo sizi haberiniz olsun :d tabi galiba ama .nesse testerden denedim sari ile kahverengiyi birlikte cünkü baktim kuru boya gibi hemen silindi nasil bisi o ya hemen siliniyo kuru boya gibi begenmedim gerci oje sürmem ama merak ettim sizde görünce sürdüm ama
hahahaha bu arada bu resmini koyduğum şey tırnak kılıfı, kediler eşyaları ve oyun oynarken sahiplerini tırmalamasın diye...Aklında olsun
oje hikayesi müthişti öyle bi bakayım dedim ama yazmadan geçemedm çok güzell hikayen ve ocelerin:81:
vışşş tırnak kılıfı mı
daha neler öğrencem bakalım
havan batsın emi opak oldu demek
o oje çabuk kuruyo ben de beğeniyorum
alix avien 3 rengine vuruldum almam lazım
h.sonuda ocejeleri karıştırıp yeni renkler elde etmeyi düşünüyorum
neydi ismi franken
Sana alınacak hediyeler anlaşıldı, bilimum tırnak oje ve süslemeleriİster misin sen hızını alamayıp safranın tırnaklarınıda boyayasın :) Şekil 5 aşağıda örneği görülmektedir
Eki Görüntüle 133841
kendimi zate nyeni bir kursa başlamış gibi hissediyordum bu oje topiclerine dadandığımdan beri, pati dostlarla ilgili de bilgiler gelmeye başladıvışşş tırnak kılıfı mı
daha neler öğrencem bakalım
:78:
bir adet kendi üretimim rengim var, gözüm gibi bakıyorumbekleriz fotoları
amaninnnnnnn patilere baak
kendimi zate nyeni bir kursa başlamış gibi hissediyordum bu oje topiclerine dadandığımdan beri, pati dostlarla ilgili de bilgiler gelmeye başladıama rahat edebilir mi ki yav:44: tırnakları kestiriyorlar biraz diye biliyorum daha kullanışlı sanki ama dişi kedilere acayip güzel olur kokoş kediler
bi ocem pert oldu
iki deneme yaptım. kurumaaya bıraktım olunca sürüp göstercem
bugün flormar süpershine 14 numara sürdüm süper
Tırnakları kesiyoruz ama bir kaç gün içerisinde yine hızar gibi yapıyorlar ve maalesef bebek kedilerin elinin ayarı yok, oyun diye pati atıp feci halde çiziyorlar bu da bir nevi önlem
hani fotoooo 14 ne renkmiş bakimmm
doğru valla hiç ayarları yok, ama erkeği bozar hakkaten yaaay bi de kırmızı kırmızı metroseksüel deriz onlara da artık naapalım
hani fotoooo 14 ne renkmiş bakimmm
doğru valla hiç ayarları yok, ama erkeği bozar hakkaten yaaay bi de kırmızı kırmızı metroseksüel deriz onlara da artık naapalım
Oh olsun onlara hahahaha hem kırmızı tasma takıyoruzda niye kırmızı manikür yapmayalım canımHatta bildiğim kadarıyla bunların 12 rengi var, hepsinden alıp Amonra'ya hediye edelim, kendi oje rengine göre safran'ınkileride değiştirir hihi
çok uyumlu oluruz anaoğul valla
safran yeni yeni keşvediyo tırnakları ve dişleri olduğunu
sağolsun üzerimde hiç çekinmeden deniyo patileriyle parmağıma tırnaklarını
geçirip direk ağzına götürüyo o minnak dişlerinin gücünü deniyo
inşallah bu oyuna çok alışmaz büyüdüğünde o dişler bu kadar sevimli ve acısız olmuyacak çünkü
valla bi gün ben de onu ısırcam görcek anneyi ısırmak nasıl olurmuş
Oh olsun onlara hahahaha hem kırmızı tasma takıyoruzda niye kırmızı manikür yapmayalım canımHatta bildiğim kadarıyla bunların 12 rengi var, hepsinden alıp Amonra'ya hediye edelim, kendi oje rengine göre safran'ınkileride değiştirir hihi
taş fırın benim erkekim metro seksüel değil merto seksüel
çok uyumlu oluruz anaoğul valla
safran yeni yeni keşvediyo tırnakları ve dişleri olduğunu
sağolsun üzerimde hiç çekinmeden deniyo patileriyle parmağıma tırnaklarını
geçirip direk ağzına götürüyo o minnak dişlerinin gücünü deniyo
inşallah bu oyuna çok alışmaz büyüdüğünde o dişler bu kadar sevimli ve acısız olmuyacak çünkü
valla bi gün ben de onu ısırcam görcek anneyi ısırmak nasıl olurmuş
Amonra bisi sorucam ya ben sadece evdeyken hasta oldugum zamanda sürüyorum ojede .ben ojeyi sürünce tirnaklarim geriliyor gibi hissediyorum tirnaklarim genisse ojeyi sürünce daraliyor gibi siz ojeyi süürnce öylemi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?