ay bu ne güzel bi renk ya ben daha önce görmedim
bulursam alayım simsiz opak bi oje de mi o
simsiz canım ..
simli pek kullanmıyorum..
opak ne demek oli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bu ne güzel bi renk ya ben daha önce görmedim
bulursam alayım simsiz opak bi oje de mi o
simsiz canım ..
simli pek kullanmıyorum..
opak ne demek oli
yani böyle rengi tok tam belli mi o anlamda
sedefsiz simsiz net mi babında
adı safran bebeğimin daha 5 gündür bizle yaşıyo
ama şimdiden gözbebeğimiz oldu
nazar mı değdi bilmem ama hasta oldu bugün veterinere gittik
üşütmüş ben aldığımda da hasta gibiydi zaten iğne yaptı veteriner
topladı cevval bişey oldu yine kuduruk.
hööööö
Rottweiler mı anam beni de görmesin oben köpekden az biraz çekiniyorum da
yani böyle rengi tok tam belli mi o anlamda
sedefsiz simsiz net mi babında
kızlar ben golden rose ve rimmel london'dan başka marka oje kullanamıyordum sanırım fırçayla alakalı geçen annemin ojelerinden flormarı aldım 1-2 parmağıma denedim gayet güzel sürdüm.eskiden flormarın ojelerine hiç bakmazdım şimdi almak istiyorum da benim anlamadığım flormarın bir sürü oje çeşidi var.supermatte ile supershine'nın farkı ne birbirinden?
kızlaar, ben de geçen hafta ilk defa true color serisinden nar çiçeği gibi bir kırmızı aldım flormar'ın. hem sürmesi çok kolay oldu (elime uydu fırça tutma yeri sanırım) hem de sanırım "opak" oldu öğrendim ben de kullanırım artık bu kelimeyi :78:
Amonra canım sen shellac'ın 15 gün kalıcı ojelerinden haberdar oldun mu bakayım? Ben 6 ay evvel hem french için beyaz ve opak rengini, hemde kırmızısını aldım çok çok memnunum yahu :)
canım 15günde tırnakların uzayınca dipleri kötü görünmüyor mu:26::26:
benim tırnaklar uzayınca ojeler 3-4 günde diplerden kötü görünmeye başlıyor
Of beeee!!! Hikayeyi okudum ağladım, hastalıktan dolayı çok mu duygusalım yoksa babamı özlediğim için mi bilmiyorum
Amonra canım sen shellac'ın 15 gün kalıcı ojelerinden haberdar oldun mu bakayım? Ben 6 ay evvel hem french için beyaz ve opak rengini, hemde kırmızısını aldım çok çok memnunum yahu :)
Eki Görüntüle 133717
amonraaa senden gördüm bu tırnak sticker larını hemen koştum aldım
tam çıkmamış telefondan ama bayıldım bunlara...
bilinmiş bir kozmetik mağazasında 6tl dediler almadım, küçük bir bijuteriden 2tl ye aldım bi sürüsünü