• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

adı safran bebeğimin daha 5 gündür bizle yaşıyo
ama şimdiden gözbebeğimiz oldu
nazar mı değdi bilmem ama hasta oldu bugün veterinere gittik
üşütmüş ben aldığımda da hasta gibiydi zaten iğne yaptı veteriner
topladı cevval bişey oldu yine kuduruk.:nazar:

oyyy safranlı pilavım benimmmm yerim seniiii :56: iyileşsin, kudursun tabii :nazar:

hööööö:53::53:
Rottweiler mı:53: anam beni de görmesin oben köpekden az biraz çekiniyorum da:1:

ay koptum :60::60::60:

yani böyle rengi tok tam belli mi o anlamda
sedefsiz simsiz net mi babında:1:

:65: sonunda opak ne öğrendim ben de, her topikte diyonuz cahilliğim iyice göze batmasın diye soramadımdı :78:

Çekinmene gerek yok,bu daha 2 aylık bebek :)

Buda bana oje sürdürmüyor :9:
terliklerimi yiyor daha çok

minnacıkmış bu daa :nazar: oyy oyyy ay topic iyice güzel oldu bu akşam bu dostlarımızla :16::69:

kızlar ben golden rose ve rimmel london'dan başka marka oje kullanamıyordum sanırım fırçayla alakalı geçen annemin ojelerinden flormarı aldım 1-2 parmağıma denedim gayet güzel sürdüm.eskiden flormarın ojelerine hiç bakmazdım şimdi almak istiyorum da benim anlamadığım flormarın bir sürü oje çeşidi var.supermatte ile supershine'nın farkı ne birbirinden?

kızlar ben golden rose ve rimmel london'dan başka marka oje kullanamıyordum sanırım fırçayla alakalı geçen annemin ojelerinden flormarı aldım 1-2 parmağıma denedim gayet güzel sürdüm.eskiden flormarın ojelerine hiç bakmazdım şimdi almak istiyorum da benim anlamadığım flormarın bir sürü oje çeşidi var.supermatte ile supershine'nın farkı ne birbirinden?

süpermat mat değil ama gayet opak yani 2. kata gerek kalmıyo çoğu zaman rengi anlamak için ama ben hep 2 kat sürerim alışkanlık bi nevi
süpershine ışıltı pigmentleri var içinde sedefli değil ama ışıldıtı parlak bi renk
özellikle ben siyahına bayılıyorum parıl parıl bi siyah sanki üzerinden parlatıcı geçilmiş gibi
aralarındaki fark bu canım
flormar kendini çok geliştirdi oje ve kozmetik konusunda
nail art ince uçlu ojeleri falan da var

Son düzenleme:
kızlaar, ben de geçen hafta ilk defa true color serisinden nar çiçeği gibi bir kırmızı aldım flormar'ın. hem sürmesi çok kolay oldu (elime uydu fırça tutma yeri sanırım) hem de sanırım "opak" oldu :1: öğrendim ben de kullanırım artık bu kelimeyi :78:

kızlaar, ben de geçen hafta ilk defa true color serisinden nar çiçeği gibi bir kırmızı aldım flormar'ın. hem sürmesi çok kolay oldu (elime uydu fırça tutma yeri sanırım) hem de sanırım "opak" oldu :1: öğrendim ben de kullanırım artık bu kelimeyi :78:

:60:havan batsın emi opak oldu demek:60:
o oje çabuk kuruyo ben de beğeniyorum

alix avien 3 rengine vuruldum almam lazım :69:
h.sonuda ocejeleri karıştırıp yeni renkler elde etmeyi düşünüyorum
neydi ismi franken :60:

Of beeee!!! Hikayeyi okudum ağladım, hastalıktan dolayı çok mu duygusalım yoksa babamı özlediğim için mi bilmiyorum :(

Amonra canım sen shellac'ın 15 gün kalıcı ojelerinden haberdar oldun mu bakayım? Ben 6 ay evvel hem french için beyaz ve opak rengini, hemde kırmızısını aldım çok çok memnunum yahu :)

$Fotoğraf0002.jpg

amonraaa senden gördüm bu tırnak sticker larını hemen koştum aldım :1:
tam çıkmamış telefondan ama bayıldım bunlara...
bilinmiş bir kozmetik mağazasında 6tl dediler almadım, küçük bir bijuteriden 2tl ye aldım bi sürüsünü :32::32:

Amonra canım sen shellac'ın 15 gün kalıcı ojelerinden haberdar oldun mu bakayım? Ben 6 ay evvel hem french için beyaz ve opak rengini, hemde kırmızısını aldım çok çok memnunum yahu :)

canım 15günde tırnakların uzayınca dipleri kötü görünmüyor mu:26::26:
benim tırnaklar uzayınca ojeler 3-4 günde diplerden kötü görünmeye başlıyor:27:

canım 15günde tırnakların uzayınca dipleri kötü görünmüyor mu:26::26:
benim tırnaklar uzayınca ojeler 3-4 günde diplerden kötü görünmeye başlıyor:27:

Benim tırnaklarımda çok hızlı uzar o yüzden ben maksimum 10 gün bırakabiliyorum ojeleri bu süre zarfında kötü görünmüyor.

Of beeee!!! Hikayeyi okudum ağladım, hastalıktan dolayı çok mu duygusalım yoksa babamı özlediğim için mi bilmiyorum :(

kıyamam kraliçeme ağlamasın:48:
o kalıcı ojeyi biliyorum ama ben çabuk sıkılıyorum aynı ojeden
onun için bana ters hergün değişik olucak:1:
ama büyük kolaylık tabi

Eki Görüntüle 133717

amonraaa senden gördüm bu tırnak sticker larını hemen koştum aldım :1:
tam çıkmamış telefondan ama bayıldım bunlara...
bilinmiş bir kozmetik mağazasında 6tl dediler almadım, küçük bir bijuteriden 2tl ye aldım bi sürüsünü :32::32:

bence çok güzel olmuş kozmetikçilerde pahalı ama bazen olmuyacak
dükkanlarda bi milyoncularda tuhafiyelerde falan bedava fiyata
algıda seçicilik midir nedir ben her gittiğim yerde direk oje tırnak zımbırtısı bulurum:60:

bugün bir parmümerie girdim(almanyada)kasada baktim kenarda catlayan ojelerden var ilkdefa gördüm almanya geriden takip ediyo sizi haberiniz olsun :d tabi galiba ama .nesse testerden denedim sari ile kahverengiyi birlikte cünkü baktim kuru boya gibi hemen silindi nasil bisi o ya hemen siliniyo kuru boya gibi begenmedim gerci oje sürmem ama merak ettim sizde görünce sürdüm ama :25::25:

Back