Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

amin inşallah
burda en güzel ojeli eller seçilecek bizim cimcime eminim

frenchin hayırlı uyurlu olsun vatana millete abla
bi hayrım dokunduysa ne mutlu bana
foto koymasanda muhteşem tablo gözümde canlandı
bu sağ ele sürme meselesi de tamamen el alışkanlığıyla ilgili bişey
ben de zorlansamda çok garip gelebilir ama sağ elime oje sürmeye
orta parmaktan başlayınca gayet düzgün oluyo
sebebini bilmiyorum ort parmakla bi alıp veremediğim de yok ama

şükredin yahu
ben ne yapayım sol el işaret parmağım yok yinede french yapabiliyorum :))
ben beğeniyim yeter başkasını umursamıyom eheheh

Topiğin hayırlı olsun A m o n r a
Hikayeye bayıldım,biraz da duygulandım açıkcası..
Ojeye çook düşkün değilim ama son 5 -6 aydır ojesiz duramıyorum.
Mat olanlara bayıldım.Acaba nereden edilinilir,fiyatı nedir,hangi renkler daha iyi sonuç verir...??

alıp veremediğin yok demek

ya iyi de orta parmak olunca diğer tarafa sürerken bulaşma olmuyor mu?:44:

ekşi sözlükte mi ne okumuştum, normal hani oje sürerken önce baş parmaklara sürün, diğer ojeler bozulmasın diyordu, bunu uyguluyorum ben, benim gibi aceminin işine yaradı valla koyu renk ojelerde, ya aslında oje oje değil mi neden bu kadar fark var arada :84:

şükredin yahu
ben ne yapayım sol el işaret parmağım yok yinede french yapabiliyorum :))
ben beğeniyim yeter başkasını umursamıyom eheheh

olay bu işte yaa, ben başta evdeki anne kişisine beğendiremedimdi sinehas, düşün! amonra sağ olsun anneme yönelik bir mesaj yazdı el birliğiyle fikre alıştırdık, tırnak diplerine oje değdirmeme fikrine, mırın kırın etti, şimdi aaa güzel duruyo güzel diyo yapıyorum ben de

ayy bizim evdekilerde kızıyo az ojeleri çıkar tırnakların nefes alsın diyolar küflenecek tırnakların diyolar ama takmıyorum ya seviyorum napıyım ama haklılar aseton yakıyo tırnaklarımı

ayy bizim evdekilerde kızıyo az ojeleri çıkar tırnakların nefes alsın diyolar küflenecek tırnakların diyolar ama takmıyorum ya seviyorum napıyım ama haklılar aseton yakıyo tırnaklarımı

tatlım ne yap biliyomusun. ojelerini temizledikten sonra pamuğa zeytinyağı dök ve tırnaklarını sil. yarım saat falanda yıkamadan bekle öyle kalsın yağlı olarak. sonra yıkayıp yeni ojelerini sürersin. bunu sürekli yaparsan hem tırnakların beslenir hem de oje ve aseton doğal tırnak rengini ve parlaklığını bozmaz. gerçekten faydalı bir şey

ay bnde bir destek vereyım limonu sıktıktan sonra kabugunu atma tırnaklarını ovala çok gusel oluyor kıss snra yıka tabi:)))

hmm çok iyiymiş yapatım bide topikte okudum tendriyotu akşam yatarken tırnağına kulak pamuğuyla sürüyormuşsun sabaha kadar o çekiyormuş tendriyotu sağlıklaştırıyormuş bunuda deneyeceğim

ay bnde bir destek vereyım limonu sıktıktan sonra kabugunu atma tırnaklarını ovala çok gusel oluyor kıss snra yıka tabi:)))

bunu yapıyorum ben hemde eli beyazlaştırıyo yumuşatıyor.çok sağol

teşekkür ederim derinsscim beğenmene sevindim
ojesiz ben de duramıyorum ellerim çok çirkin boş geliyo bana
evlendikten sonra zor olsa da
akşam çıkar sabah sür

aslında en son baş parmaklara sürmek gerek ben taşan kısmımları baş parmağımla tırnağımın kenarıyla düzeltiyorum
anneyi de nasıl ikna ettik ama

bu da iyi fikir ama benim tırnak yağlarım bitince denicem mutlaka
hatta şu an saçıma maske yaptım
tırnaklarımdaki ojeyi de çıkardım ki yağdan fukaralar da nasiplensin

evlendikten sonra zor olsa da
akşam çıkar sabah sür

Öyle valla.. özene bezene sürüyorum bir de koyu seviyorum çok,kenarlarını temizle vs..
Sonra akşam çıkart Sür- çıkar,oje derdine özel hayatımı donduracağım

bu arada mat oje hakkında bilgi verir misin A m o n r a

aslında en son baş parmaklara sürmek gerek ben taşan kısmımları baş parmağımla tırnağımın kenarıyla düzeltiyorum
anneyi de nasıl ikna ettik ama

hehe, süper ikna ettik canım, sayende

kırmızılara alıştırdınız beni, bu yüzden artık baş parmak tırnağıyla düzeltmiyorum, diğer yöntemlere geçtim
yazıyı okuduğumda aha dedim tam benlik yöntem, ilk koyuları denediğimde çünkü baş parmağı boyayayım derken, diğer 4 parmağa bir güzel üst üste yapıştırmış 2 tırnağın ocesini berbat etmiştim :78:

onu her salatadan sonra yapıyorum zaten
önce salataya sonra ellere

ben de ya yerim (limonu az sıkıp tabii) ya da tırnakları, elleri ovarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…