Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

oceler olmasa da sen kalk gel ben sana süreyim
oje matlaştırıcı rimmelin var watsons mağazalarında bulabilirsin
oje kurutucu da kozmetik ola her yerde vardır
bu yapışkan etiketleri de artık tuhafiyeler kozmetikçiler falan
bile getiriyo
yaptıklarımı beğenmene çok sevindim.
seninde paylaşımlarını beklerim.

ben böyle şeker eller ayaklar görmedim
maşallah poğaça gibi allah sana bağışlasın
çok tatlı

sonumuz senin hikayeye benzeyecek :)

canımcım haklı olabilirsin ama ben saniyeler içinde sürüyorum ojesini çünkü kıpır kıpır
ne kadar elini uzatıp sür desede durmasını bilmiyo :)

teşekkürler tatlım

canımcım haklı olabilirsin ama ben saniyeler içinde sürüyorum ojesini çünkü kıpır kıpır

oo o zaman işin zor tabii, bizim ufaklık (yeğenim) gibi düşünmüştüm ben pardon. küçük cadı düzgün olsun diye sabırla pür dikkat beklerdi(hala bekliyor) bir de kurusun diye üfletirdik, sonra soğuk suya tutardık ufacıkken şimdi ben üşensem lavaboya gitmeye, hani zamanım var diye niye yıkamıyosun der

bizim kızda öyle hala sür sür diye dolanıyo ama sürüncede çirkin oldu diyo ee durmuyo ki kurtlu şimdi uyu o zaman sürücem diyorum uyuyunca sürüyorum en sakin uyurken

bizim kızda öyle hala sür sür diye dolanıyo ama sürüncede çirkin oldu diyo ee durmuyo ki kurtlu şimdi uyu o zaman sürücem diyorum uyuyunca sürüyorum en sakin uyurken

eheheh güsel fikir :)
ama benim cadı uykusunda sürdüğümü beğenmez kapar bi şişe sür diye bacağıma yapışır kesin :)
onunda zevki beni çıldırtmak naapsın :)

yılar sonra cimciminenin hikayesini okuruz belki burda

uslu dur desen beklemezler di mi kız çocuklarının ruhunda var kokoşluk

bi de beğenmiyo mu çirkin oldu diye
allahım hepsi de ayrı bi zevk sahibi tarz sahibi

amonraaa bayıldım ojelerine
ben de uzun tırnak ve oje delisiyim. 1gün bile ojesiz hatırlamam tırnaklarımı kendimi bildim bileli
bugün çatlayan ojelerden aldımm çok mutluyumm

amonraaa bayıldım ojelerine
ben de uzun tırnak ve oje delisiyim. 1gün bile ojesiz hatırlamam tırnaklarımı kendimi bildim bileli
bugün çatlayan ojelerden aldımm çok mutluyumm

güle güle kullan canım resimlerini ekle de görelim ocelerini
ben tırnakları bakıma aldım
tırnak balsamları falan
1 haftadır oje sürmüyorum ne paçoz ne basit geliyo ellerim:86:

güle güle kullan canım resimlerini ekle de görelim ocelerini
ben tırnakları bakıma aldım
tırnak balsamları falan
1 haftadır oje sürmüyorum ne paçoz ne basit geliyo ellerim:86:

resim eklemeyi öğreneyim birazdan sürcem çatlaklarımıeklerim
benim tırnaklarım çok kalın olduğundan hiç bakıma almadım şimdiye kadar.
ojesiz dünyanın en güzel elbisesini de giysem, en güzel makyajı da yapsam boş geliyor banaa

amonraaa hayırlı olsun topiğin baştan beri tüm sayfaları gezdim beğendiklerimi not aldım.hikayene hayran kaldım biras duygulandım çok duygulu anlatmışsın kuzum ya :84::84::84::84: severek takip edicem bu topiği benmde kendi çapımda oje tutkunluğum vardır.ve son bişey oje dolabının resmni merakla bekliorumm sabırsızlanıorum rengarenk 300 ojeyi görmek içinn

Son düzenleme:

sağol kuzum seni her zaman beklerim ocelerinle
oce dolabım cumartesi inşallah gelmiş oluyo ama şimdi ki standlı halini çekmeye çalışıcam
biraz düzeltmem lazım çok dağınık

sağol kuzum seni her zaman beklerim ocelerinle
oce dolabım cumartesi inşallah gelmiş oluyo ama şimdi ki standlı halini çekmeye çalışıcam
biraz düzeltmem lazım çok dağınık

sık sık ziyaret edicem canım 300 ojeyi düzeltmek zor olsa gerek gerçekten ben 20 30 taneye yer bulamıorum düzenlerken yer bulamdıklarımı atıorum hatta bu arada bişey sormak istiorum işin uzmanı sensin kesin vizon rengi ve haki rengi oje vardır sende varsa numaralarını yazarmısın

geliyo resimler internette sorun vardı anca düzeldi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…