ay çok begendim ya hepsi ayrı güzel vallahi yakın olsak bi kutu oje kapıp kapına dayabıilirdim nolur banada sür diyehem tırnaklarım seninki kadar güzel değil ( geniş uzun tırnaklara daha çok yakışıyor) hemde senin kadar iyi süremiyorum, tek renk ojeyi sürerken bile parmaklarım ellerim her bi tarafım oje oluyo bide senin gibi şekil yapmaya kalksam ne olur bilmem ya oje manyağı değilimdir ama görünce çok canım çekti yarın sürcem bende hemen
bu arada topiğin cahalı olarak ilk defa oje matlaştırıcıdan ve oje kurutucudan haberim oldu sayende, en yakın zamanda alıcam çok hoş görünüyolar özellikle mat ve desenli olanlar, acep her tarafta bulunurmu bu matlaştırıcı ile oje kurutucu ? Birde şu öje desenlerine bittim onlardanda bulurum inş. alırım hemen
ben böyle şeker eller ayaklar görmedim
maşallah poğaça gibi allah sana bağışlasın
çok tatlı
sinehas, sen de benim gibi (anamdan öyle görmüştüm) komple sürmüşsün ufaklığın tırnaklarına, bak amonra beni yolumdan döndürdü dipleri boş bırakıyorum ufaklık için daha az zararlı olur belkibelki de fotoda ben öyle gördüm :44:
tombik tombik ellersüslü kokona tam desene
yakında yoldan çıkmasınlarben iki kutu arasında ip gibi dizerdim, sıra uzayınca sıkıştılar köşeyi dönerken
allah bilir flormar satış standları gibi bi şeydir o da kocaman
ya bu arada, şifonyerin üstünde kenarlara doğru taşmaya başladı benim oje dizim :18: bir şey alırken düşüp de yerler boyanacak diye çok korkuyorum :18::18:
ay böyle ojelere bayiliyorumkrema gibi
kanka onun yapiskan oldugunu biliyodum ama yinede hani konadin yoktu yazasin geldi ben nasi bi piskopatim yareppim
anaaaaaamganga süpersoniksin bende denicem
cok cici
cok hos görünüyor cnm :81:
oyyyyyyy ellere ayaklara bak
canımcım haklı olabilirsin ama ben saniyeler içinde sürüyorum ojesini çünkü kıpır kıpır
ne kadar elini uzatıp sür desede durmasını bilmiyo :)
canımcım haklı olabilirsin ama ben saniyeler içinde sürüyorum ojesini çünkü kıpır kıpır
bizim kızda öyle hala sür sür diye dolanıyo ama sürüncede çirkin oldu diyo ee durmuyo ki kurtluşimdi uyu o zaman sürücem diyorum uyuyunca sürüyorum en sakin uyurken
eheheh güsel fikir :)
ama benim cadı uykusunda sürdüğümü beğenmez kapar bi şişe sür diye bacağıma yapışır kesin :)
onunda zevki beni çıldırtmak naapsın :)
sonumuz senin hikayeye benzeyecek :)
teşekkürler tatlım
oo o zaman işin zor tabii, bizim ufaklık (yeğenim) gibi düşünmüştüm ben pardon. küçük cadı düzgün olsun diye sabırla pür dikkat beklerdi(hala bekliyor) bir de kurusun diye üfletirdik, sonra soğuk suya tutardık ufacıkken şimdi ben üşensem lavaboya gitmeye, hani zamanım var diye niye yıkamıyosun der
bizim kızda öyle hala sür sür diye dolanıyo ama sürüncede çirkin oldu diyo ee durmuyo ki kurtluşimdi uyu o zaman sürücem diyorum uyuyunca sürüyorum en sakin uyurken
amonraaa bayıldım ojelerine
ben de uzun tırnak ve oje delisiyim. 1gün bile ojesiz hatırlamam tırnaklarımı kendimi bildim bileli
bugün çatlayan ojelerden aldımm çok mutluyumm
güle güle kullan canım resimlerini ekle de görelim ocelerini
ben tırnakları bakıma aldım
tırnak balsamları falan
1 haftadır oje sürmüyorum ne paçoz ne basit geliyo ellerim:86:
resim eklemeyi öğreneyim birazdan sürcem çatlaklarımıeklerim
benim tırnaklarım çok kalın olduğundan hiç bakıma almadım şimdiye kadar.
ojesiz dünyanın en güzel elbisesini de giysem, en güzel makyajı da yapsam boş geliyor banaa
amonraaa hayırlı olsun topiğin baştan beri tüm sayfaları gezdim beğendiklerimi not aldım.hikayene hayran kaldım biras duygulandım çok duygulu anlatmışsın kuzum ya :84::84::84::84: severek takip edicem bu topiği benmde kendi çapımda oje tutkunluğum vardır.ve son bişey oje dolabının resmninimerakla bekliorumm sabırsızlanıorum rengarenk 300 ojeyi görmek içinn
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html
resim eklemek burda detaylı anlatılmış belki yardımcı olur
bence de oje en şık aksesuar giyimi tamamlayan
sağol kuzum seni her zaman beklerim ocelerinle
oce dolabım cumartesi inşallah gelmiş oluyo ama şimdi ki standlı halini çekmeye çalışıcam
biraz düzeltmem lazım çok dağınık
ordaki anlatımda "resim ekle" butonuna tıklayın yazıyor da ben göremiyorum onu canım :26::26:
beceriksiz miyim neyim
sık sık ziyaret edicem canım 300 ojeyi düzeltmek zor olsa gerek gerçekten ben 20 30 taneye yer bulamıorum düzenlerken yer bulamdıklarımı atıorum hattabu arada bişey sormak istiorum işin uzmanı sensin kesin vizon rengi ve haki rengi oje vardır sende varsa numaralarını yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?