Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

canım mat ojeleri sürmek biraz zor ama illa alıcam dersen en ucuz claires de var mat oje
bunun yerine matlaştırıcı cila almanı tavsiye ederim.
hem her rengin üzerine uygulama şansın olur
ayrı ayrı renk mat oje almaktan daha ekonomik rimmelim mat cilasını öneririm
claires de de var ama rimmel önceliğin olsun daha mükemmel
hele kırmızı ve siyahta ki kadife süet havası süper
özel hayat dondurmaya gelmez kuzum sonra derdim varda yakınmak da var
kociş benle ilgilenmiyo diye allah korusun

diğer yöntemler ne kız güzel bi yöntemse bana da söyle

en son 347 ojem vardı
üzerine eklendi ama kuzanlerin arakladıkları da hatrı sayılır bi rakam
yine aşşağı yukarı 300- 320 arası diyelim canım

waww süper hepsi farklı mı yoksa benzer olanlar aynı olanlar var mı
ojelerinin resmini çekip koyar mısın çok merak ettim o kadar ojeyi nereye nasıl sığıtırıyorsun

zeytinyağı badem yağı yumurta sarısı bemiks komple ne bulduysam sürdüm kafama
iyi geldi yumuşacık oldu saçlarım:78:
allahtan sadece oje konusunda takılmışım sana, ya bir de bunlara heveslensem, yok bünyem müsait diil ojelere yetem yeter

diğer yöntemler ne kız güzel bi yöntemse bana da söyle

ya onu da ekşi sözlükten okudumdu bi başlıkta yazdımdı belki denk gelmişsindir, ıslak mendilleri kurutuyorsun, törpüye bir parça sarıp aseton damlatıyorsun, ince iş şeklinde tırnak dipleri süper oluyor ancaak, ben acemi fikri olaraktan, ince uzun parçalar keserek törpünün ucuna gelecek şekilde tutuyorum, asetona batırıyorum al sana aseton, oje çıkarıcı kalem çakma da olsa

amonra bende merak ettim 300 ojeyi nereye koydun
birde aradığını nasıl buluyosun
ben 30 tane ojeyi nereye koyacağımı şaşırdım
bi çek valla fotosunu bende merak ettim

foto demişken buyrun benim cadının ojelerine :))

ojeler saniyede bozuluyo sürekli hareket halinde olduğu için ama yinede aşk yaşıyo ojelerle

Hafta sonu 2 oce daha ekledim benimkilerin yanına. Mutlu mesut geçiniyorlar şimdilik:aman nazar değmesin smili:

waww süper hepsi farklı mı yoksa benzer olanlar aynı olanlar var mı
ojelerinin resmini çekip koyar mısın çok merak ettim o kadar ojeyi nereye nasıl sığıtırıyorsun

amonra bende merak ettim 300 ojeyi nereye koydun
birde aradığını nasıl buluyosun
ben 30 tane ojeyi nereye koyacağımı şaşırdım
bi çek valla fotosunu bende merak ettim

kızlar eşim bi dolap siparişi verdi sağolsun aylardır gelicek
terzi söküğünü dikemez hesabı benim kocam mobilya işi içinde
dolabun kıçı başı yarım yarım yarım geliyo
iskeleti var kendi yok
ama şu an bi standım var onda dizili
onun resmini çekip koyarım

Oy oy yerim o elleri çok tatlı maşallah.

sağol tatlım

bekliyoruz canım

ojeler saniyede bozuluyo sürekli hareket halinde olduğu için ama yinede aşk yaşıyo ojelerle

sinehas, sen de benim gibi (anamdan öyle görmüştüm) komple sürmüşsün ufaklığın tırnaklarına, bak amonra beni yolumdan döndürdü dipleri boş bırakıyorum ufaklık için daha az zararlı olur belki belki de fotoda ben öyle gördüm :44:

tombik tombik eller süslü kokona tam desene

Hafta sonu 2 oce daha ekledim benimkilerin yanına. Mutlu mesut geçiniyorlar şimdilik:aman nazar değmesin smili:

yakında yoldan çıkmasınlar ben iki kutu arasında ip gibi dizerdim, sıra uzayınca sıkıştılar köşeyi dönerken

allah bilir flormar satış standları gibi bi şeydir o da kocaman

ya bu arada, şifonyerin üstünde kenarlara doğru taşmaya başladı benim oje dizim :18: bir şey alırken düşüp de yerler boyanacak diye çok korkuyorum :18::18:

taze taze yeni sürüldü
ay böyle ojelere bayiliyorum krema gibi

konadım var artık bizim dilekle denizin sayesinde yurtdışından sipariş ettim
ama daha alışamadım düzgün kullanmaya
hem o da konad değil kanka yapışkan etiketlerden
kanka onun yapiskan oldugunu biliyodum ama yinede hani konadin yoktu yazasin geldi ben nasi bi piskopatim yareppim

anaaaaaam ganga süpersoniksin bende denicem

bu da gün ışığında çekilmiş hali
cok cici

Eki Görüntüle 126412

bu da benim denemem aslında kötü olmadı ama kötü çıkmış resimde
cok hos görünüyor cnm :81:

Eki Görüntüle 128140

Eki Görüntüle 128141

oyyyyyyy ellere ayaklara bak

ay çok begendim ya hepsi ayrı güzel vallahi yakın olsak bi kutu oje kapıp kapına dayabıilirdim nolur banada sür diye hem tırnaklarım seninki kadar güzel değil ( geniş uzun tırnaklara daha çok yakışıyor) hemde senin kadar iyi süremiyorum, tek renk ojeyi sürerken bile parmaklarım ellerim her bi tarafım oje oluyo bide senin gibi şekil yapmaya kalksam ne olur bilmem ya oje manyağı değilimdir ama görünce çok canım çekti yarın sürcem bende hemen
bu arada topiğin cahalı olarak ilk defa oje matlaştırıcıdan ve oje kurutucudan haberim oldu sayende, en yakın zamanda alıcam çok hoş görünüyolar özellikle mat ve desenli olanlar, acep her tarafta bulunurmu bu matlaştırıcı ile oje kurutucu ? Birde şu öje desenlerine bittim onlardanda bulurum inş. alırım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…