• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

fotoraf0519.jpg

fotoraf0520.jpg

fotoraf0523.jpg

bu da gün ışığında çekilmiş hali

çok tatlı canım:13::13:

Öyle valla.. özene bezene sürüyorum bir de koyu seviyorum çok,kenarlarını temizle vs..
Sonra akşam çıkart :27:Sür- çıkar,oje derdine özel hayatımı donduracağım :23:

bu arada mat oje hakkında bilgi verir misin A m o n r a

canım mat ojeleri sürmek biraz zor ama illa alıcam dersen en ucuz claires de var mat oje
bunun yerine matlaştırıcı cila almanı tavsiye ederim.
hem her rengin üzerine uygulama şansın olur
ayrı ayrı renk mat oje almaktan daha ekonomik rimmelim mat cilasını öneririm
claires de de var ama rimmel önceliğin olsun daha mükemmel
hele kırmızı ve siyahta ki kadife süet havası süper
özel hayat dondurmaya gelmez kuzum sonra derdim varda yakınmak da var
kociş benle ilgilenmiyo diye allah korusun:1:

hehe, süper ikna ettik canım, sayende :16:

kırmızılara alıştırdınız beni, bu yüzden artık baş parmak tırnağıyla düzeltmiyorum, diğer yöntemlere geçtim :27:
yazıyı okuduğumda aha dedim tam benlik yöntem, ilk koyuları denediğimde çünkü baş parmağı boyayayım derken, diğer 4 parmağa bir güzel üst üste yapıştırmış 2 tırnağın ocesini berbat etmiştim :78:

:60::60::60: ben de ya yerim (limonu az sıkıp tabii) ya da tırnakları, elleri ovarım:1:

diğer yöntemler ne kız güzel bi yöntemse bana da söyle:27:

en son 347 ojem vardı
üzerine eklendi ama kuzanlerin arakladıkları da hatrı sayılır bi rakam
yine aşşağı yukarı 300- 320 arası diyelim canım

:46::46::46: waww süper hepsi farklı mı yoksa benzer olanlar aynı olanlar var mı:52::52:
ojelerinin resmini çekip koyar mısın çok merak ettim o kadar ojeyi nereye nasıl sığıtırıyorsun:52::52:

zeytinyağı badem yağı yumurta sarısı bemiks komple ne bulduysam sürdüm kafama:12:
iyi geldi yumuşacık oldu saçlarım:78:
:53: allahtan sadece oje konusunda takılmışım sana, ya bir de bunlara heveslensem, yok bünyem müsait diil :27: ojelere yetem yeter :52:

diğer yöntemler ne kız güzel bi yöntemse bana da söyle:27:

ya onu da ekşi sözlükten okudumdu :1: bi başlıkta yazdımdı belki denk gelmişsindir, ıslak mendilleri kurutuyorsun, törpüye bir parça sarıp aseton damlatıyorsun, ince iş şeklinde tırnak dipleri süper oluyor :8: ancaak, ben acemi fikri olaraktan, ince uzun parçalar keserek törpünün ucuna gelecek şekilde tutuyorum, asetona batırıyorum al sana aseton, oje çıkarıcı kalem :9: çakma da olsa :34:

amonra bende merak ettim 300 ojeyi nereye koydun
birde aradığını nasıl buluyosun
ben 30 tane ojeyi nereye koyacağımı şaşırdım
bi çek valla fotosunu bende merak ettim :54:

foto demişken buyrun benim cadının ojelerine :))

$kk3.jpg

$kk4.jpg

ojeler saniyede bozuluyo sürekli hareket halinde olduğu için ama yinede aşk yaşıyo ojelerle :52:

Hafta sonu 2 oce daha ekledim benimkilerin yanına. Mutlu mesut geçiniyorlar şimdilik:aman nazar değmesin smili::27:

:46::46::46: waww süper hepsi farklı mı yoksa benzer olanlar aynı olanlar var mı:52::52:
ojelerinin resmini çekip koyar mısın çok merak ettim o kadar ojeyi nereye nasıl sığıtırıyorsun:52::52:

amonra bende merak ettim 300 ojeyi nereye koydun
birde aradığını nasıl buluyosun
ben 30 tane ojeyi nereye koyacağımı şaşırdım
bi çek valla fotosunu bende merak ettim :54:

kızlar eşim bi dolap siparişi verdi sağolsun aylardır gelicek
terzi söküğünü dikemez hesabı benim kocam mobilya işi içinde
dolabun kıçı başı yarım yarım yarım geliyo
iskeleti var kendi yok
ama şu an bi standım var onda dizili
onun resmini çekip koyarım

Oy oy yerim o elleri çok tatlı maşallah. :46:

sağol tatlım :54:

iskeleti var kendi yok

bekliyoruz canım ;)

ojeler saniyede bozuluyo sürekli hareket halinde olduğu için ama yinede aşk yaşıyo ojelerle :52:

sinehas, sen de benim gibi (anamdan öyle görmüştüm) komple sürmüşsün ufaklığın tırnaklarına, bak amonra beni yolumdan döndürdü dipleri boş bırakıyorum ufaklık için daha az zararlı olur belki :34: belki de fotoda ben öyle gördüm :44:

tombik tombik eller :nazar: süslü kokona :12::12: tam desene :12:

Hafta sonu 2 oce daha ekledim benimkilerin yanına. Mutlu mesut geçiniyorlar şimdilik:aman nazar değmesin smili::27:

yakında yoldan çıkmasınlar :52: ben iki kutu arasında ip gibi dizerdim, sıra uzayınca sıkıştılar köşeyi dönerken :9:

iskeleti var kendi yok

allah bilir flormar satış standları gibi bi şeydir o da kocaman:9:

ya bu arada, şifonyerin üstünde kenarlara doğru taşmaya başladı benim oje dizim :18: bir şey alırken düşüp de yerler boyanacak diye çok korkuyorum :18::18:

img0452tile.jpg

taze taze yeni sürüldü :27:
ay böyle ojelere bayiliyorum:69: krema gibi :1:

konadım var artık bizim dilekle denizin sayesinde yurtdışından sipariş ettim
ama daha alışamadım düzgün kullanmaya
hem o da konad değil kanka yapışkan etiketlerden:1:
:60:kanka onun yapiskan oldugunu biliyodum:27: ama yinede:60: hani konadin yoktu yazasin geldi :52::60::60::60::60::60: ben nasi bi piskopatim yareppim :60::60::60:

şimdi size tırnağa gazete baskısını anlatıcam
ben de bi blog da görünce çok hoşuma gitmişti
herkesin kolayca basit malzemelerle yapabileceği bi desen
önce ihtiyacımız olanlar
fotoraf0488.jpg

sonra gazetenin iç sayfalarında mümkün olan en küçük yazıları tırnaklarımıza yetecek kadar kesiyoruz

fotoraf0489.jpg

Sonra ojemizi sürüyoruz ben kese kağıdına yakın bi renk tercih ettim cecile 6 numara

fotoraf0490.jpg

iyice kuruması bekliyoruz

fotoraf0495.jpg

sonra kestiğimiz kağıtları tırnağımıza kapatıp kolonya döküp nazikçe bastırıyoruz elimizle
kağıdı yavaşça kaldırdığımızda yazılar tırnağımıza çıkıyo

fotoraf0497.jpg

sonra kurumasını bekliyoruz 1-2 dk. parlak cila ya da oje kurutucu geçerek sabitliyoruz baskıyı

fotoraf0498g.jpg

işte hepsi bu kadar.
anaaaaaam :52: ganga süpersoniksin :64: bende denicem :62:

fotoraf0519.jpg

fotoraf0520.jpg

fotoraf0523.jpg

bu da gün ışığında çekilmiş hali
cok cici :69:

Eki Görüntüle 126412

bu da benim denemem aslında kötü olmadı ama kötü çıkmış resimde:17::17::17:
cok hos görünüyor cnm :81:

Eki Görüntüle 128140

Eki Görüntüle 128141

oyyyyyyy ellere ayaklara bak :69:

ay çok begendim ya hepsi ayrı güzel vallahi yakın olsak bi kutu oje kapıp kapına dayabıilirdim nolur banada sür diye :9: hem tırnaklarım seninki kadar güzel değil ( geniş uzun tırnaklara daha çok yakışıyor) hemde senin kadar iyi süremiyorum, tek renk ojeyi sürerken bile parmaklarım ellerim her bi tarafım oje oluyo :1: bide senin gibi şekil yapmaya kalksam ne olur bilmem :27::52: ya oje manyağı değilimdir ama görünce çok canım çekti yarın sürcem bende hemen :69:
bu arada topiğin cahalı olarak ilk defa oje matlaştırıcıdan ve oje kurutucudan haberim oldu sayende, en yakın zamanda alıcam çok hoş görünüyolar özellikle mat ve desenli olanlar, acep her tarafta bulunurmu bu matlaştırıcı ile oje kurutucu ? Birde şu öje desenlerine bittim onlardanda bulurum inş. alırım hemen :34:

Back