• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oje Perisi A m o n r a' nın Oje Tutkusu...

vay beee hikaye süpermiş :DDD Ojeleri için dolap yaptıranını da ilk defa duyuyorum nasıl bir aşktır bu :))) Ojelerin harika, aynen fikirlerin de öyle. Gazete baskısına hele bayyıldım çok ilginç en yakın zamanda deneyeceğim. Normal renklerin üstünde nasıl durur acaba yani o kum beji gibi olan rengin dışında başka ne renklerle olur ki?
Yeni çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyorum takipteyimmmm :10::10::10:

teşekkür ederim canım dolabım bi tamamlansa resmini de eklicem buraya
koyu renklerde gazete baskısı tam belli olmaz diye düşünüyorum
ama ilk pembe ojede denedim çıktı
ama açık renkte daha belirgin

benim kızçede 1 yaşına girdiğinden beri ojesiz gezmez :))
2 yaşına yaklaştı gider oje alır hangi rengi beğendiyse getirir anne sür der
birazcık bozulsun ojesi yada çıksın oje gitti diye ağlar
baba oje al der benimki erken başladı oje sevdasına :)))

benim kızçede 1 yaşına girdiğinden beri ojesiz gezmez :))
2 yaşına yaklaştı gider oje alır hangi rengi beğendiyse getirir anne sür der
birazcık bozulsun ojesi yada çıksın oje gitti diye ağlar
baba oje al der benimki erken başladı oje sevdasına :)))

ay maşallah bayılırım süslü kokoş kız çocuklarına
o minnak ellere de ne yaşıkışır oce
tam ısırmalık:69:
benimde olursa kesin armut misali dibine düşecek:1:

ay maşallah bayılırım süslü kokoş kız çocuklarına
o minnak ellere de ne yaşıkışır oce
tam ısırmalık:69:
benimde olursa kesin armut misali dibine düşecek:1:

valla kesin öyle olacak. çünkü benim yeğenlerim aynı ben. herşeyime özenip istiyolar. senin kzın olsa hayli hayli öyle olur benim yeğenler böyleyse:66:

valla kesin öyle olacak. çünkü benim yeğenlerim aynı ben. herşeyime özenip istiyolar. senin kzın olsa hayli hayli öyle olur benim yeğenler böyleyse:66:

canıma minnet onun da boyarım parmaklarını:1:
biz de hiç kız çocuğu yok
yeğen falan olsa hevesimi alırdım bi nebze de olsa

bide beğenmez geçen gün siyah mat ojeyi sürerken istedi sürdüm beğenmedi :))
pis pis dedi gitti koyu pembe getirdi :)
bende severim süslü cici bici olmayı kızçemede yakışıyo
birde özellikle ayak tırnaklarına kırmızı ister başak renk sürdürtmez ayakları illa kıypızı olacakmış :))

birde özellikle ayak tırnaklarına kırmızı ister başak renk sürdürtmez ayakları illa kıypızı olacakmış :))

ay maşallah tam cimcime allah bağışlasın
çok fenaymış :1:
çok görmek isterim oceli ellerio tombik ayakları
assolistimiz melis naz hanım lütfederde poz verirse:78:

çok tatlııı:90: bende kız çocuk istiyoruuuum. sözlümde kız istiyor. erkek olmasın:1:

:52: claires adresleri :52: erenköy'de de varmışşşş :46:

basettiğim asetonu alabilirsen oje çıkarmada hiç sorun yaşamazsın
en simli ojeleri bile uğraştırmadan çıkarıyo canım

ben koyu renk, kırmızı ocelerde çok yeniyim daha ama kullandığım asetonla hiç bulaşma yaşamadım şimdiye kadar, siyah üzüm çekirdeği özlü şişesinde mor renk görünüyor pamuğa dökünce de hatta.

bunun üzerinde de hindistan cevizi resmi mi gördüm sanki amonracım? bunun da besleyici yönü varsa yazayım ondan da bakarım :34:

bu çok güzel olmuş nasıl yaptınız:52::52:
Ben oje kurutucu bulamadım alıx avien vardı almadım Golden Rose alın dedin diye alsa mıydım:26::26:

Ben de almıyorum diğer markaları var diyorlar :63: yapıp çıkıyorum parfümerilerden :60:

alix biraz daha pahalı diye demedim ama o da iyidir
alabilirsin yani
normal ojenin üstüne bakırköyde feryal bujiteri var
ordan aldığım bu kalpleri yapıştırdım
buna benzer bi sürü şekil var orda

bu arada fiyatları ne kadar aşağı yukarı golden rose top coat muydu adı, quick dry da yazacak mı bir de :18:

rimmel'in matlaştırıcısı-golden rose'un kurutucusu diye uykumda sayıklayacağım yakında :84:

amonra bende sendenim dehşet severim oje senin gibi çeşit çeşit sürerim. benim de moda tasarım aşkım ufakken başladı. nerdeyse seninkine benzer şekilde:52: paylaşımlar çok güzel devam et:34:

fotolu oje tavsiyesi isteriz :kkk::56::52:

Eki Görüntüle 126412

bu da benim denemem aslında kötü olmadı ama kötü çıkmış resimde:17::17::17:

hiç de kötü çıkmamış, ilk denemen böyleyse :52: bence gazetenin parmaklarını boyaması haliyle görüntüyü biraz bozmuş, bir de sonra parmaklar beyazlayınca çekersen daha göz alıcı olur sanki :34:
fotoraf0150w.jpg

fotoraf0154.jpg

fotoraf0123l.jpg

bu oje alix avien 168
üzerinde de matlaştırıcı var

ah listemde bu 168 kaç oje çanağı alt üst ettim yok yokkk, ama bulucam inatçıyım:41::63:

mat yapinca bazilari hic hos durmuyor gibi.sanki kuru yada sulu boyaylayapmissinda kurumus gibi duruyorparlak daha güzel tabi tercih senin ama

:52: claires adresleri :52: erenköy'de de varmışşşş :46:

ben koyu renk, kırmızı ocelerde çok yeniyim daha ama kullandığım asetonla hiç bulaşma yaşamadım şimdiye kadar, siyah üzüm çekirdeği özlü şişesinde mor renk görünüyor pamuğa dökünce de hatta.

bunun üzerinde de hindistan cevizi resmi mi gördüm sanki amonracım? bunun da besleyici yönü varsa yazayım ondan da bakarım :34:

Ben de almıyorum diğer markaları var diyorlar :63: yapıp çıkıyorum parfümerilerden :60:

bu arada fiyatları ne kadar aşağı yukarı golden rose top coat muydu adı, quick dry da yazacak mı bir de :18:

rimmel'in matlaştırıcısı-golden rose'un kurutucusu diye uykumda sayıklayacağım yakında :84:

fotolu oje tavsiyesi isteriz :kkk::56::52:

hiç de kötü çıkmamış, ilk denemen böyleyse :52: bence gazetenin parmaklarını boyaması haliyle görüntüyü biraz bozmuş, bir de sonra parmaklar beyazlayınca çekersen daha göz alıcı olur sanki :34:

ah listemde bu 168 kaç oje çanağı alt üst ettim yok yokkk, ama bulucam inatçıyım:41::63:

üzerinde hindistan cevizi var asetonun kokusu normal aseton gibi değil
hoş hindistan cevizi kokuyo canım

golden rose top coat adı, quick dry yazan tatlım oje kurutucunun

fotoraf0472.jpg

fotoraf0473.jpg

fotoraf0477.jpg

golden rose 186 numara

fotoraf0517.jpg

fotoraf0518.jpg

fotoraf0515p.jpg

bugün sürdüğüm ojem claire' s 46 numara çok hoş bi yeşil

fotoraf0150w.jpg

fotoraf0154.jpg

fotoraf0123l.jpg

bu oje alix avien 168
üzerinde de matlaştırıcı var

benimde aksine mat daha çok hoşuma gidiyo pastel renklerde:21:

bende mat ocelere bayılıyorum ..
hele kırmızıda ve siyahta :69:

yukarda ki ocelerin cok tatlı
hikayen gözlerimi doldurdu :14:

benimde aksine mat daha çok hoşuma gidiyo pastel renklerde:21:
benim de matlar çok hoşuma gidiyor :5: ama matlaştırıcı bulana kadar gitmiyo diycem :63:
üzerinde hindistan cevizi var asetonun kokusu normal aseton gibi değil
hoş hindistan cevizi kokuyo canım

golden rose top coat adı, quick dry yazan tatlım oje kurutucunun

ohh süper o zaman not ediyorum hemen, artık not kağıdıyla geziyorum :60:

heh tamam quick dry insan bilmeyince yine yanlış bir şeyler almayayım diyor:78:

ay maşallah tam cimcime allah bağışlasın
çok fenaymış :1:
çok görmek isterim oceli ellerio tombik ayakları
assolistimiz melis naz hanım lütfederde poz verirse:78:

çok tatlııı:90: bende kız çocuk istiyoruuuum. sözlümde kız istiyor. erkek olmasın:1:

ayy çekerim tabi eklerim çektirirse tabi :))
zaten onun ojesi uzun süre kalmıyor bi şekilde hallediyor o yüzden hergün oje sürdürüyo :27:

kız erkek farketmez evlat çok tatlı canım olunca daha iyi anlarsın gerçi
ama tabiki Allah hayırlısını versin
gönlüne göre bi kızın olur inşallah

İvet arkadaşlar. Dün gece itibariyle ilk frenç denememi yapmış bulunuyorum. Amonra'nın tavsiyesi üzerine Flormar nail art serisinden beyazı aldım. Gecenin köründe bir taraftan Testere 6'yı izleyip diğer taraftan frenç yapmaya çalıştım. (film çok iğrençti, midem kalktı söyliyim:120::104:)

Amonraya teşekkür ederim Nail artı tavsiye ettiği için, ince ucuyla nispeten daha rahat sürdüm. Sürdüm sürmesine de sol elle sağ ele sürerkene yeminle pişman ettim tırnakları:27:

Accuk yamukta olsa bugün frençliyim uleeee:52:

Telefonum milattan önceden kalma olduğu için kamerası yok, dolayısıylen foto da yok, affola.:82:

İvet arkadaşlar. Dün gece itibariyle ilk frenç denememi yapmış bulunuyorum. Amonra'nın tavsiyesi üzerine Flormar nail art serisinden beyazı aldım. Gecenin köründe bir taraftan Testere 6'yı izleyip diğer taraftan frenç yapmaya çalıştım. (film çok iğrençti, midem kalktı söyliyim:120::104:)

Amonraya teşekkür ederim Nail artı tavsiye ettiği için, ince ucuyla nispeten daha rahat sürdüm. Sürdüm sürmesine de sol elle sağ ele sürerkene yeminle pişman ettim tırnakları:27:

Accuk yamukta olsa bugün frençliyim uleeee:52:

Telefonum milattan önceden kalma olduğu için kamerası yok, dolayısıylen foto da yok, affola.:82:

he zaten testere adında bir film duygusal komedi olmalıydı di mi kuzu hanımmm:83: hayatımda french etmedim, lisedeyken mi ne tırnak içi beyaz kalemler modaydı ilk frencler herahlde bir tek onları yapmıştım o zamanlar :9: sen başarırsan şu içi nail art larla ben de alacağım bak rol model olacaksın çabuk başar :52:

foton yok ama güzel anlatmışsın eferim, ama foto da bekliyok senden ben bile ekledim :24:

anneme diyom sağ elime sür diye arada :53: bakıyor, kızım saçmalama diyor. e küçükken sürerdin diyorum, milattan önceydi o diyor :57::84:

benim de matlar çok hoşuma gidiyor :5: ama matlaştırıcı bulana kadar gitmiyo diycem :63:

ohh süper o zaman not ediyorum hemen, artık not kağıdıyla geziyorum :60:

heh tamam quick dry insan bilmeyince yine yanlış bir şeyler almayayım diyor:78:

evet matlaştırıcı kötü zaten ben de sevmem senin hatrın için:1:

Back