- Konu Sahibi denizyosunu
evet canım öğretmen sınıf içerisinde aptallar salaklar gerizekalılar diye hitap ediyormuş dediğin gibi bununda payı olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denizyosunu matematikden durumu kızınızın sözelci ağırlıkta bir algı kapasitesinin sayısaldan daha fazla olduğunu düşündürebilir diğer yandan mateematik dersini sevmemişse durum bundan da kaynaklanıyor olabilir seviyeye inmekte iyi olan bir öğretmenden yardım almanızı öneririm yaz tatilinde sıkıcı olmadan mesela haftada 1 gün oda 1 saat olacak şekilde ders aldırın ama öğretimden önce tahlile dayalı 2 yada 3 dersten sonra öğretmen size durumu özetleyecektir..bakın size kendimden örnek vereyim 2 çocuğum var kızım hep okul birincisiydi ilköğretimin son sınıfında il birinciliği ve türkiyede sıralamasında da 52. lik almıştı ve fen lisesini kazandı yazdırdık yatılı okudu ama kızım okurken farkettim ki aslında sözel zekası sayısaldan çok daha iyi....bu sene öss ye girecek sınavlarda sözel bölümden full çıkarıyor ama sayısal puan alması gerektiği için çocuk deliler gibi çalışıyor...
önce kızınızın yeteneğini keşfedin ..bakın benim oğlumun ise ablasının tersine derslerle arası hiç iyi değildi masa başı çalışmak onu mahvediyordu turizm okudu önümüzdeki sene öss de turizm okumak istiyor ve konservatuara hazırlanıyor inanılmaz mutlu çünkü yapmak istediği ve mutlu olduğu yapabileceği işi buldu....müzik ve turizm zaten birbirine yakın uğraşlar....
evlatlarımızı hayata hazırlarken onların mutluluklarını baz almamızı öneririm nacizane biz öyle yaptık ve bundan asla pişman değiliz ...
evet canım öğretmen sınıf içerisinde aptallar salaklar gerizekalılar diye hitap ediyormuş dediğin gibi bununda payı olabilir