- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.525
-
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
Bence öğretmeni şikayet edin.Hediyelik eşya vs çok pahalı 300den aşağı doğru düzgün bir şey yok alsak da o kişinin ihtiyacı var mı, zevkleri nedir bilmediğimden çocuklarımın sınıfında hep toplu hediyeye katıldım. alışveriş çeki ve çiçek şeklinde bir öğretmenimiz erkek idi o da bu çeke ne gerek vardı onun çeyrek alınabilirdi dedi biz de öğretmenler günü mezuniyet te çeyrek almıştık çeyrek öğretmenler günü hediyesi için saçma tabiki.
bir öğretmenimiz hediye vs konusunda aşırı hassastı asla göndermeyin diye çok diretti ve hassasiyetini belirtti biz de öğretmenimize öğretmenler gününde TEMA vakfına bağışta bulunduk her çocuk için bir fidan, anneler gününde de LÖSEV'e bağışta bulunmuştuk.
Altın kolye mi? Allah aşkınıza bu kadın bu işi hayır amaçlı yapmıyor. Maaş alıyor her ay zaten tıkır tıkır. İsterseniz öğretmenin üstüne ev falan yapın az olmuş böyle.Ben 120 tl gibi bir şey toplayalım dedim kabul etmediler , benim fikrimde ya saat yada altın hafif bir kolye 2000 bin tl ye alınırdı bu dediklerim ,benim butcem yani 500 tl ye kadar alırım
+124 kasımda öğretmenlere hediye alınması, öğretmenlerin bu tarz bir beklentide olması çok saçma geliyor bana. Zaten eğitim öğretim yeterince masraflı, bir de durduk yere velilerden para talep etmek ne kadar insafsızca. 1000 liralık bütçe nedir yahu, öğretmen sanki o öğrencilere hayrına mı ders veriyor? Hepsi işini yaptığı için maaş alıyor başka bir şey için değil. Meb yasaklamalı bence bu hediye olaylarını ve kabul eden öğretmenler disipline verilmeli.
2000liraya altın kolye yokkiAltın kolye mi? Allah aşkınıza bu kadın bu işi hayır amaçlı yapmıyor. Maaş alıyor her ay zaten tıkır tıkır. İsterseniz öğretmenin üstüne ev falan yapın az olmuş böyle.
Sizin içinizden 500tl ye kadar hediye alabilmek geliyor diye insanlar neden zora soksun bütçesini.Öğretmenimizin haberi yok , oyle beklentisi oldunu da düşünmüyorum iyi bir eğitimci:) benim kendi içimden geliyor :)
Öğretmene yağ çekmek için ne yapacağını şaşırmış durumda… Hayır buradan nasıl bir menfaat bekliyor onu da anlamadım. Duyan gören de öğretmen çocuğa oxford da burs ayarlayacak zanneder :)2000liraya altın kolye yokki
Ya konu sahibi kimsenin durumundan habersiz ya da piyasayı bilmiyor.
Ben 500liraya kadar çıkarım diyor. Yani herkes 500er verse tamam diyecek. Şu ekonomik sartlarda?
Sen alırsın başkası alamaz neden başkasını mahcup ediyorsun? Sorsan ne alakası var der ama var işte.
İnsanların ekmek alacak parası yok 100 tl yi herkes şak diye veremeyebilir. Toplu x bütçeli hediye diye kimsenin yakasına yapışmaya gerek yok. İsteyen kendi bütçesine göre bireysel alsın ama tabiki de belirli ölçüde, görgüsüzlük ve diğerlerini mahcup edici bir boyutta değil, ayrıca bana kalırsa bir çiçeğe 400 lira gömmek yazık günah. İki güne solacak.Merhaba kizlar, dün okul veli grubuna msj atıldı ogretmenimize hediye için toplu hediye kartı alalim birde çiçek sınıfımız 22 kişilik ve kişi başı 60 tl istediler bi çiçek nerden baksanız 400 tl toplam da bin tl bile yapmıyor ki hediye çeki icin ne gibi bir şey Ala bilir ki kadın o parayla bana baya az geldi bunuda dile getirdim ama veremeyenler varmis ben en azından 100 tl gibi bir şey olsun dedim kabul görmediler, 60 tl de bana göre az cunki öğretmenimizin çok seviyorum anlayışlı kibar birisi ben bireysel olarak bir şey alsam çocuğum dışlanmış gibi olur mu ve bireysel alicak 2 kişi daha varmış sınıf da , kizlar sizce bireysel almalimiyim alırsam da ne gibi bir hediye almalıyım fikir verirseniz çok sevinirim
Herkesin durumu bir değil. Ayrıca artık meb ogretmenlere hediye alınmasıni yasakladı sırf bu meseleler yüzünden. Öğretmeniniz belki pahalı bir hediyeyi kabul etmeyecek . Şu ekonomik dar boğazda 120 lira tak diye çıkarıp veremez ki herkes.Ben 120 tl gibi bir şey toplayalım dedim kabul etmediler , benim fikrimde ya saat yada altın hafif bir kolye 2000 bin tl ye alınırdı bu dediklerim ,benim butcem yani 500 tl ye kadar alırım
Öğretmene şirin görünme yaranma davranışları yaptığınız başka bir şey değil. Öğretmene sevginizi maddiyatla göstermenize gerek yok.Merhaba kizlar, dün okul veli grubuna msj atıldı ogretmenimize hediye için toplu hediye kartı alalim birde çiçek sınıfımız 22 kişilik ve kişi başı 60 tl istediler bi çiçek nerden baksanız 400 tl toplam da bin tl bile yapmıyor ki hediye çeki icin ne gibi bir şey Ala bilir ki kadın o parayla bana baya az geldi bunuda dile getirdim ama veremeyenler varmis ben en azından 100 tl gibi bir şey olsun dedim kabul görmediler, 60 tl de bana göre az cunki öğretmenimizin çok seviyorum anlayışlı kibar birisi ben bireysel olarak bir şey alsam çocuğum dışlanmış gibi olur mu ve bireysel alicak 2 kişi daha varmış sınıf da , kizlar sizce bireysel almalimiyim alırsam da ne gibi bir hediye almalıyım fikir verirseniz çok sevinirim
Hayır verebilecek durumu olsa bile herkesin yinede neden versin Allah aşkına?2000liraya altın kolye yokki
Ya konu sahibi kimsenin durumundan habersiz ya da piyasayı bilmiyor.
Ben 500liraya kadar çıkarım diyor. Yani herkes 500er verse tamam diyecek. Şu ekonomik sartlarda?
Sen alırsın başkası alamaz neden başkasını mahcup ediyorsun? Sorsan ne alakası var der ama var işte.