- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.898
-
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
Ediyorlar diye biliyorum benim ilk deneyimim :)Saat,kolye?
Çok şaşırdım!
Öğretmenler kabul ediyorlar mı bu tarz hediyeleri?
Öğretmenimizin haberi yok , oyle beklentisi oldunu da düşünmüyorum iyi bir eğitimci:) benim kendi içimden geliyor :)Çiçek alabilirsiniz ya da boyner gibi yerlerden hediye çeki.
Ben öğretmenlik yapıyorum, böyle özel günlerde öğretmenlerin böyle yüksek paralarda hediye kabul etmesini çok yanlış buluyorum. 22 kişi var, kişi başı 60 liradan 1200 küsür ediyor, hadi vermeyen olsun, 1000 liralık hediye almayı düşünmek, bir öğretmenin sınıfta buna müsade etmesi çok yanlış.
Abajur müGeçen yıl toplu hediye alınmıştı.
Sırf çıkıntılık olmasın diye kabul etmiştim.
Gidip abajur almışlar kadına
Bu sene de saçma sapan bir hediye alınacaksa ben de bireysel almayı düşünüyorum.
Etmezler mi? Birde söyle oluyor. Kendilerini tanıyan birini ya da sinif annesini örgütluyor. Yok öğretmenimiz sunu sever bunu giyer vs yaziyorlar. Ben baştan aşağı mavi marka ile giydirilmiş üstüne saat alınan öğretmen biliyorum. Gerçekten bu kadarı da çok saçma ve abartı. Pantalon gömlek almak nedir ya ?Saat,kolye?
Çok şaşırdım!
Öğretmenler kabul ediyorlar mı bu tarz hediyeleri?
Kendi içinizdeN geliyorsa ayrı almanız en mantıklısı. Neye karar verdiniz peki?Öğretmenimizin haberi yok , oyle beklentisi oldunu da düşünmüyorum iyi bir eğitimci:) benim kendi içimden geliyor :)
Hediyeyi verdiğiniz öğretmen mi buna ne gerek vardı çeyrek alsaydınız dedi ?Hediyelik eşya vs çok pahalı 300den aşağı doğru düzgün bir şey yok alsak da o kişinin ihtiyacı var mı, zevkleri nedir bilmediğimden çocuklarımın sınıfında hep toplu hediyeye katıldım. alışveriş çeki ve çiçek şeklinde bir öğretmenimiz erkek idi o da bu çeke ne gerek vardı onun çeyrek alınabilirdi dedi biz de öğretmenler günü mezuniyet te çeyrek almıştık çeyrek öğretmenler günü hediyesi için saçma tabiki.
bir öğretmenimiz hediye vs konusunda aşırı hassastı asla göndermeyin diye çok diretti ve hassasiyetini belirtti biz de öğretmenimize öğretmenler gününde TEMA vakfına bağışta bulunduk her çocuk için bir fidan, anneler gününde de LÖSEV'e bağışta bulunmuştuk.
Ben çiçek hediyesini pek uygun görmüyorum çiçek dalında güzel bence . Hediye olarak daha işe yarar şeyler alınabilir. Eğer öğretmen kadınsa o kadar paraya nevresim seti , ayakkabı çanta veya şık bir mutfak eşyası daha güzel olur . Erkekse de parfüm , kravat , gömlek, kol düğmesi güzel olabilir . Bireysel de alınabilir kim neye gücü yeterse onu alırMerhaba kizlar, dün okul veli grubuna msj atıldı ogretmenimize hediye için toplu hediye kartı alalim birde çiçek sınıfımız 22 kişilik ve kişi başı 60 tl istediler bi çiçek nerden baksanız 400 tl toplam da bin tl bile yapmıyor ki hediye çeki icin ne gibi bir şey Ala bilir ki kadın o parayla bana baya az geldi bunuda dile getirdim ama veremeyenler varmis ben en azından 100 tl gibi bir şey olsun dedim kabul görmediler, 60 tl de bana göre az cunki öğretmenimizin çok seviyorum anlayışlı kibar birisi ben bireysel olarak bir şey alsam çocuğum dışlanmış gibi olur mu ve bireysel alicak 2 kişi daha varmış sınıf da , kizlar sizce bireysel almalimiyim alırsam da ne gibi bir hediye almalıyım fikir verirseniz çok sevinirim
Saksıda olanlar güzel oluyor ama misal ben evde hiç çicek bakamıyorum ölüyor soluyorBen çiçek hediyesini pek uygun görmüyorum çiçek dalında güzel bence . Hediye olarak daha işe yarar şeyler alınabilir. Eğer öğretmen kadınsa o kadar paraya nevresim seti , ayakkabı çanta veya şık bir mutfak eşyası daha güzel olur . Erkekse de parfüm , kravat , gömlek, kol düğmesi güzel olabilir . Bireysel de alınabilir kim neye gücü yeterse onu alır
Evet evet çikolata çok hoş bir hediye.Bir ogretmenim, boyle bir duruma asla musade etmem. Toplu hediye alimina karsiyim. Bireysel de kabul edebilecegim en buyuk sey bir cicek ya da cikolata olur. Maddi degeri olan hediye kabul etmeyi bir ogretmen olarak cok yanlis buluyorum. Ozellikle herkesin maddi zorluk cektigi su gunlerde 60 yetmez 100 toplayalim demek de hic hos degil.
Benimde elimden gelmedi çiçek bakmak bikere soldu bidaha alamadımSaksıda olanlar güzel oluyor ama misal ben evde hiç çicek bakamıyorum ölüyor soluyor
500 lira mi ? Peki böyle bir hediyeyi öğretmeninizin kabul edebileceğini düşünüyor musunuz ?Ben 120 tl gibi bir şey toplayalım dedim kabul etmediler , benim fikrimde ya saat yada altın hafif bir kolye 2000 bin tl ye alınırdı bu dediklerim ,benim butcem yani 500 tl ye kadar alırım
Bir arkadaşım lokumuyla ünlü bir sehirden gelmişti lokum getirmişti çok güzel bir hedıye benceEvet evet çikolata çok hoş bir hediye.
Harika!Bir arkadaşım lokumuyla ünlü bir sehirden gelmişti lokum getirmişti çok güzel bir hedıye bence