Öğretmenler gunu icin hediye fikri kizlarr:)

Kahvekokusu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.682
1.051
Merhaba kizlar, dün okul veli grubuna msj atıldı ogretmenimize hediye için toplu hediye kartı alalim birde çiçek sınıfımız 22 kişilik ve kişi başı 60 tl istediler bi çiçek nerden baksanız 400 tl toplam da bin tl bile yapmıyor ki hediye çeki icin ne gibi bir şey Ala bilir ki kadın o parayla bana baya az geldi bunuda dile getirdim ama veremeyenler varmis ben en azından 100 tl gibi bir şey olsun dedim kabul görmediler, 60 tl de bana göre az cunki öğretmenimizin çok seviyorum anlayışlı kibar birisi ben bireysel olarak bir şey alsam çocuğum dışlanmış gibi olur mu ve bireysel alicak 2 kişi daha varmış sınıf da , kizlar sizce bireysel almalimiyim alırsam da ne gibi bir hediye almalıyım fikir verirseniz çok sevinirim

1320 TL gibi bir rakama tekabül ediyor..
200-300 liralık bir çiçek alınabilir. Kalan 1000 tl ile de koton'nun hediye kartları var içerisine 1000tl dolum yaptırırsınz kendisi ne istiyorsa alır.

Zaten düşünmek önemli illa pahalı seylere ya da bireyselliğe gerek yok bence.
Ayrı birr şey yapmak istiyorsanız öğretmenler gününü beklemenize gerek yok. Kadınlr günü, anneler günü, dogum günü ya da normal bir zamanda da bir hediye vereblrsnz.

Bin TL tam olmuyor 22 kişinin içinden 2 si yok demis zaten 20 kişi bende çıkarsam 19 kişi, bence bu para az günümüz şartların da , cunki öğretmenimiz gercekden hak eden iyi bir eğitimci benim gözümde

22 kişi içinden benle 3 kişi var cunki topluyu kabul etmeyen , demek ki diğer kalanlara makul geldi , orasını bilemiyorum :)
Olabilir.
O zaman siz nasıl isterseniz öyle yapın.
Ben olsam çoğunluğa uyarım.
Öğretmenler,anneler,babalar günü/hediye olayına zaten baştan karşıyım da çıkıntı yapmayayım derdim.

Bin TL tam olmuyor 22 kişinin içinden 2 si yok demis zaten 20 kişi bende çıkarsam 19 kişi, bence bu para az günümüz şartların da , cunki öğretmenimiz gercekden hak eden iyi bir eğitimci benim gözümde
Haklısınız hakedene neler vermek geliyor insanın içinden ama yoksa bence 60 tl kimseyi zorlamadan güzel bi hediye alınabılıecek bi meblağ

Ben 120 tl gibi bir şey toplayalım dedim kabul etmediler , benim fikrimde ya saat yada altın hafif bir kolye 2000 bin tl ye alınırdı bu dediklerim ,benim butcem yani 500 tl ye kadar alırım

Olabilir.
O zaman siz nasıl isterseniz öyle yapın.
Ben olsam çoğunluğa uyarım.
Öğretmenler,anneler,babalar günü/hediye olayına zaten baştan karşıyım da çıkıntı yapmayayım derdim.
Birde bi kaç veli ile tartıştım ya , katılmak hiç gelmiyor içimden

Hediyelik eşya vs çok pahalı 300den aşağı doğru düzgün bir şey yok alsak da o kişinin ihtiyacı var mı, zevkleri nedir bilmediğimden çocuklarımın sınıfında hep toplu hediyeye katıldım. alışveriş çeki ve çiçek şeklinde bir öğretmenimiz erkek idi o da bu çeke ne gerek vardı onun çeyrek alınabilirdi dedi biz de öğretmenler günü mezuniyet te çeyrek almıştık çeyrek öğretmenler günü hediyesi için saçma tabiki.
bir öğretmenimiz hediye vs konusunda aşırı hassastı asla göndermeyin diye çok diretti ve hassasiyetini belirtti biz de öğretmenimize öğretmenler gününde TEMA vakfına bağışta bulunduk her çocuk için bir fidan, anneler gününde de LÖSEV'e bağışta bulunmuştuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…