Öğretmenler gunu icin hediye fikri kizlarr:)

Mavi'den 400'e aldım 2 tane ayıptır söylemesi. Eşim sordu. 400 dedim. İkisi sandı. Teki dedim. Ne tarafa bayılacağını şaşırdı adam.
itinayla giy bak koskoca 400 tl imiş.yemek yerken bir şey damlamasın diye önlük tak.ben öyle yapmayı düşünüyorum artık bir daha alamam diye.

40 tl ye çorap aldım çocuğa.valla çekiştirse çorabı kızacağım yırtma diye.ne hallere düştük.öğretmene nasıl alalım pahalı hediye?

Bende bunu anlamıyorum sanki çocukları babalarının hayrına okutuyolarmis gibi beklenti niye yada veliler alın bı çiçek yeter en fazla altın ne yha her ay maaşını aliyo devletten bana çok sacma geliyo ve katılmam böyle biseye

Yok yani çocukların hediyeden haberi de olmuyor. Sınıf annesi veriyor hediyeyi falan böyle saçma şeyler. Ay büyük konuşmayım da 1. sınıf bebem var başıma gelmesin

Yok yani çocukların hediyeden haberi de olmuyor. Sınıf annesi veriyor hediyeyi falan böyle saçma şeyler. Ay büyük konuşmayım da 2. sınıf bebem var başıma gelmesin
çanta çiçek yatak örtüsü vs alıyorduk da çıta yükselmiş altın pırlanta pahalı saat diyorlar.2 ay peynir ekmek yer alırım artık ne yapayım?

Yok yani çocukların hediyeden haberi de olmuyor. Sınıf annesi veriyor hediyeyi falan böyle saçma şeyler. Ay büyük konuşmayım da 2. sınıf bebem var başıma gelmesin
Valla benim anlamadığım bide herkesin bütçesi olmaz almak isteyen alsın ama kimseye de dayatma yapılmasın öğretmen demek devlete bağlı memur her ay başı geldiğinde maaşını alan ve işini yapan kişi benimde anaokuluna giden kızım var

çanta çiçek yatak örtüsü vs alıyorduk da çıta yükselmiş altın pırlanta pahalı saat diyorlar.2 ay peynir ekmek yer alırım artık ne yapayım?
Yakında üzülüp toplu taşıma ile geliyosa bir araba alırlar böylelikle baya göze girmiş olurlar hemde aldıkları ogretmende rahat eder yazık çünkü bedavaya yaptığı için bu işi

Şimdi bizim gruba söyle bir bakıyorum herkeste bu kapasite var sanki ama öğretmenden böyle bir ışık almadım yani abartı hediye istemez gibi geliyor bana. Grupta istenirse mecbur alıcaz buraya yazarım bende sadece ekmek yerim o halde. peynir desen o da lüks oldu.

Evet ve gerçekten artık insanları bu duruma sokmamak lazım. Sırf çocuğu ezilmesin diye mecburi kendinden kısıp alanlar vardır. Alamayıp cocuğuna üzülenler vardır. Anaokulu fragmanı bu işin

Çok farklı bir öğretmense, müfredat ile yetinmeyip mufredatın dışına cikiyorsa, cocuklara kattığı değer fazla ise ufak çaplı dusunulebilir ama baştan aşağı giydirmek bu durumda bile olmamalı diye düşünüyorum.

Bir öğretmen olarak yazıyorum bu hediye olayı çocukları da velileri de sıkıntıya sokuyo. Toplu olana katılmak istemeyen ama çocuğu mahcup olmasın diye katılanlar oluyo katılamayan çocuk kendini kötü hissediyo. Hediye getirenler diğer öğrencilere sen almadın mı diye baskı yapiyo keşke toptan kalksa ya. Bir tane gül bile olsa biz çok mutlu oluyoruz inanın büyük pahalı şeylere gerek yok.

bizim okullarda hiç fahiş fiyat hediye almadık şimdiye kadar.matmazel çanta aldık yanına çiçek vs.altın vs aşırı saçma geliyor bana.evleniyormu da altın takalım?ya da sünnet mi oldu erkek öğretmen?

Ben 120 tl gibi bir şey toplayalım dedim kabul etmediler , benim fikrimde ya saat yada altın hafif bir kolye 2000 bin tl ye alınırdı bu dediklerim ,benim butcem yani 500 tl ye kadar alırım
Ya arkadas ben anlamiyorum..tamam ogretmenler cok degerli. Fakat neden hediye isi var anlamiyorum ?
Hadi var,neden abarti hediyeler aliniyor ? Cikolata,kahve kupasi, cicek neden yeterli degil ?

İnanın şu yorumunuza çok şaşırdım gorgusuzmusunuz ne demek ya gercekden çok ayıp siz bu üslubu kendinize yakisdiriyorsaniz bir şey diyemem
nesi ayıp? 60 tl’yi az bulup 120 olsun demek ayıp değil öyle mi?? benim limitim 500 demek ayıp değil? insanlar evine ekmek alamıyor.. sizin o sınıfta durumu olmayan öğrenciyi rencide etmeye hakkınız yok. çok iyi biliyoruz ki bu alınan hediyelerin sahibi çocuklar/ veliler aralarında konuşacaklar ve birileri mahcup olacak.

ilk görev yerimde yolda gelirken topladıkları ezik büzük çiçekler gelmişti… kendimce bir demet yaptım ve bu hediyeyi hiç unutmuyorum

Yapılacak hediye çekinin miktarı az değil. Binlerce liralık hediye yapılacak değil sonuçta. Tüm sınfıtan bütçe arttırımı beklemek saçma. Annem sevdiğim öğretmenlerime sınıfça alınan hediye dışında ( ona da katılırdık) extra bir şeyler alırdı. Belki çiçek belki hoş bir fular alabilirsiniz. Ayrıca bu tarz hediyelerden hediye çeki verme olayını saçma buluyorum. Tamam karşı tarafın ne istediğini bilmek zor. Ama sınıftan öğretmene giden hediye hatıra olarak kalacak bir şey olmalı. Çocuğunuz veya siz hocanın tarzını gözlemleyerek bir hediye şeçebilirsiniz. Ben sevdiğim erkek öğretmenlerinden birine deri cüzdan almıştım. İlkokulda sınıf öğretmenimize de ortak altın kolye. En kötü değiştirme kartı olan bir hediye alırsınız. Hediye kartı vermenin ibana para atmaktan ne farkı var. İmana atıldığında en azından istediği dükkandan harcayabilir.

Hanımefendi ben kimseden para talep etmedim 60 a az dedim , zaten hersey çok pahali , 500 tl dedim limiti de hiç bir veli ile paylaşmadım, 500 tl benim bireysel olarak Ala bileceğim limit , ben kimseden 500 tl talep etmem demem de Allah herkese yardım etsin, sizinde kalbinize tatlı dil , sevgi versin ne diye bilirim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…