- 12 Nisan 2015
- 12.938
- 50.967
- 34
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
Ben 2018 de bildiğin altın bilezik hediye eden gördüm2016 yili olmasi lazim ogrtmene ata lira hediye eden sinif gordu bu gozler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 2018 de bildiğin altın bilezik hediye eden gördüm2016 yili olmasi lazim ogrtmene ata lira hediye eden sinif gordu bu gozler
Takdir sizin tabi ki ama bilmiyorum ya ben uygun bulmuyorum böyle uçuk fiyatlarda hediyeleri. Bence gerçek bir eğitimci maddi değeri olan hiçbir hediyeyi kabul etmemeli. Mesela çocuklar kendi elleriyle kartlar hazırlayıp içine öğretmenleri için hislerini, iyi dileklerini yazabilirler. Hem çocukların da dahil olduğu anlamlı bir hediye olur.Merhaba kizlar, dün okul veli grubuna msj atıldı ogretmenimize hediye için toplu hediye kartı alalim birde çiçek sınıfımız 22 kişilik ve kişi başı 60 tl istediler bi çiçek nerden baksanız 400 tl toplam da bin tl bile yapmıyor ki hediye çeki icin ne gibi bir şey Ala bilir ki kadın o parayla bana baya az geldi bunuda dile getirdim ama veremeyenler varmis ben en azından 100 tl gibi bir şey olsun dedim kabul görmediler, 60 tl de bana göre az cunki öğretmenimizin çok seviyorum anlayışlı kibar birisi ben bireysel olarak bir şey alsam çocuğum dışlanmış gibi olur mu ve bireysel alicak 2 kişi daha varmış sınıf da , kizlar sizce bireysel almalimiyim alırsam da ne gibi bir hediye almalıyım fikir verirseniz çok sevinirim
kendileri lcw çanta kullanıp öğretmene vakko çanta alır bu veliler
o da doğru.bir sweati 299 a sattılar bana geçen hafta.artık orası da lüksssArtık LCW diyip geçmesek mi
Kendileri adeta Vakko ya rakip olma yolunda ilerliyor
öğretmenler odasında konuşuluyormuş alınan hediyeler.iyi taklit bir burma bilezik mi alsak acep?öğretmenler odasında rengi solmasa yeter.Benim kızımda özel okulda. Bizim de ilk sene asla hediye kabul etmiyorum diyen öğretmenimiz için en son geçen sene sınıf annesi ve yandaşları 4800 TL lik hediye almak isteyince ben bireysele döndüm. Çiçek ve çukulata. Bizim istemeyen öğretmen yan cebine attı hediyeleri. Devlet yada idare yasaklasa da olay öğretmende bitiyor.
o da doğru.bir sweati 299 a sattılar bana geçen hafta.artık orası da lüksss
Mavi'den 400'e aldım 2 tane ayıptır söylemesi. Eşim sordu. 400 dedim. İkisi sandı. Teki dedim. Ne tarafa bayılacağını şaşırdı adam.o da doğru.bir sweati 299 a sattılar bana geçen hafta.artık orası da lüksss
Önümüzdeki 50 yıl konuşulur buöğretmenler odasında konuşuluyormuş alınan hediyeler.iyi taklit bir burma bilezik mi alsak acep?öğretmenler odasında rengi solmasa yeter.
anneme kolonya öğretmen marka çorap selpak sadece 1 tane plastik çiçek kalem gelirdi.kendi elleriyle paketlerlerdi içine not yazarlardı şiir yazarlardı.artık herşey maddiyat olmuş.hediye adı altında rüşvet olmuş.altın ne pahalı saat ne ?Kim bu altın alan veliler ya bana hep çiçek geliyo
Şaka bi yana sadece yağcılık bence