Öğretmenler gunu icin hediye fikri kizlarr:)

Bende ilkokul öğretmenimize aldığımızı hatırlıyorum ve hep altın şeyler alınırdı sınıfla ortaklaşa birde çiçek, ve katılanların ismi okunurdu ne kadar rencide edici aslında katılamayan kendini eksik hissetmesi ,bu tip etkinliklere katılma zorunluluğu ,aman çocuğum eksik kalmasın diye diye en son pırlanta kolye alacaklardida fiyat yüksek gelmişti😬 çikolata ve çiçek kâfidir,önemli olan öğretmeni mutlu etmektir, marka ve lux alımlara hiç ama hiç gerek yok, geleli su ekenomik koşullarda 😓

Bix ilk okuldayken öğretmen takım elbise aldırdı 🤣ben yeni atanfim eğer öyle bir şey duyarsam toplansın sınıfıma kitap seti alınsın yada oyun oyuncak vs isterim🤣

Umarım çocuklarım okula gidince sizin gibi veliler olmaz sınıflarında. Resmen baskı olurturuyorsunuz ne kadar paragöz hediye deyince aklınıza illa ki maddi değeri yüksek birşeyler gelen birisiniz. Su zaman da çocuğu okula giden insanlar ne kadar zorluk yaşıyorlar hiç empati kurmak gibi bir huyunuz yok sanırım.

Öğretmenlerin pahalı hediye kabul etmesi yasak. Onun da başına is açmayın. Sembolik bir hediye olabilir ne bileyim bana bir öğrencim kağıtlari ince ince büküp üçgen haline getirerek kuğu yapmıştı. Aldığım en güzel hediyelerden biridir. El emeği bir şey yapsanız bence daha çok hoşuna gider.

Ben 4 öğretmene alacağım için şimdiden düşüneyim o zaman. Toplu olarak yok bizde herkes bireysel. Yerinizde olsam gruba direkt girerdim.

Benim kızımda özel okulda. Bizim de ilk sene asla hediye kabul etmiyorum diyen öğretmenimiz için en son geçen sene sınıf annesi ve yandaşları 4800 TL lik hediye almak isteyince ben bireysele döndüm. Çiçek ve çukulata. Bizim istemeyen öğretmen yan cebine attı hediyeleri. Devlet yada idare yasaklasa da olay öğretmende bitiyor.

Merhaba kizlar, dün okul veli grubuna msj atıldı ogretmenimize hediye için toplu hediye kartı alalim birde çiçek sınıfımız 22 kişilik ve kişi başı 60 tl istediler bi çiçek nerden baksanız 400 tl toplam da bin tl bile yapmıyor ki hediye çeki icin ne gibi bir şey Ala bilir ki kadın o parayla bana baya az geldi bunuda dile getirdim ama veremeyenler varmis ben en azından 100 tl gibi bir şey olsun dedim kabul görmediler, 60 tl de bana göre az cunki öğretmenimizin çok seviyorum anlayışlı kibar birisi ben bireysel olarak bir şey alsam çocuğum dışlanmış gibi olur mu ve bireysel alicak 2 kişi daha varmış sınıf da , kizlar sizce bireysel almalimiyim alırsam da ne gibi bir hediye almalıyım fikir verirseniz çok sevinirim
Takdir sizin tabi ki ama bilmiyorum ya ben uygun bulmuyorum böyle uçuk fiyatlarda hediyeleri. Bence gerçek bir eğitimci maddi değeri olan hiçbir hediyeyi kabul etmemeli. Mesela çocuklar kendi elleriyle kartlar hazırlayıp içine öğretmenleri için hislerini, iyi dileklerini yazabilirler. Hem çocukların da dahil olduğu anlamlı bir hediye olur.

Benim kızımda özel okulda. Bizim de ilk sene asla hediye kabul etmiyorum diyen öğretmenimiz için en son geçen sene sınıf annesi ve yandaşları 4800 TL lik hediye almak isteyince ben bireysele döndüm. Çiçek ve çukulata. Bizim istemeyen öğretmen yan cebine attı hediyeleri. Devlet yada idare yasaklasa da olay öğretmende bitiyor.
öğretmenler odasında konuşuluyormuş alınan hediyeler.iyi taklit bir burma bilezik mi alsak acep?öğretmenler odasında rengi solmasa yeter. :KK45:

• Beğen
Reactions: rpt
o da doğru.bir sweati 299 a sattılar bana geçen hafta.artık orası da lüksss

Artan fiyatlarini keşke kaliteye de yansitsalar.
Uzun ömürlü giysiler üretmez oldular.

Son zamanlarda hiçbir şeyi beğenemez oldum 😂🙈
Ya da erişemeyeceğim şeylere kusur mu buluyorum ki 😂🙈

İyi günlerde güle güle giyinin inşallah ...

Geçen sene yıl sonunda 1200 liraya eşek kadar 4 dallı orkide almıştık. İğrenç bir hediyeydi. Gereksiz büyük, çelenk gibi,zor taşımıştım,çiçekçi arkadaşım diye ben para toplayıp aldıydım. Para toplaması bile eziyetti,10 gün sonra gönderen oldu,eksik gönderen oldu, hepsi benim cebimden çıktı. Ben katıldım elbette,toplu hediyeye katılmayacak kadar çıkıntılık yapmak istemedim. Ayrıca kendim de hediye almıştım,kendi işyerimizin ev tekstil ürünlerinden büyükçe bir paket hazırlayıp süslemiştim ki bence herkes ayrı alsa kesinlikle daha güzel olurdu. Saçmasapan gereksiz işler işte.

Kim bu altın alan veliler ya bana hep çiçek geliyo :KK70:
Şaka bi yana sadece yağcılık bence
anneme kolonya öğretmen marka çorap selpak sadece 1 tane plastik çiçek kalem gelirdi.kendi elleriyle paketlerlerdi içine not yazarlardı şiir yazarlardı.artık herşey maddiyat olmuş.hediye adı altında rüşvet olmuş.altın ne pahalı saat ne ?

X