- 7 Ağustos 2016
- 1.682
- 1.051
-
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
İnanın şu yorumunuza çok şaşırdım gorgusuzmusunuz ne demek ya gercekden çok ayipgörgüsüz müsünüz? cidden soruyorum dalga geçmiyorum. devletin maaşlı memuruna 500 tl’lik hediye ne demek haberiniz var mı? “benden ne bekliyor da bunu getirdi” demeden hediyeyi kabul eden öğretmenin aklına şaşarım.
Yasak zaten. Okullara yazı geliyor hediye kabul edilmez diye ama okul dışında habersiz veriyorlarmış.Ben öğretmenlerin böyle hediye kabul etmelerini doğru bulmuyorum keşke hediye yasaklansa durumu olan var olamayan var ....bende öğretmen oldum hediye alırlar mı bilmiyorum ama kimse hediye almaz umarım çiçek dahi istemiyorum ..kabul etmem ..lakin hediye alırlar diye korkuyorum ..nasıl baştan söylenir böyle bir şey bilmiyorum..
Ama siz de 60 lira verebilecek insanların kalbini kirmissiniz. Kavga etmişsiniz diğer velilerle daha fazla verin diye. O insanların beş lira daha fazla verecek durumu var mı dememissiniz. Ayrıca öğretmen duysa böyle bir sebepten tartışma çıktığını çok kirilirdi . Kimsenin gonulsuz verdiği beş kuruşu da istemezdi bence. Topluluğa uyun ve insanları da daha fazlası için darlamayinArkadaşlar konu ne kadar yanlış yerlere çekilmiş, yok yag çekmek için, yok bilmem öne çıkmak için gösteriş yapmak için, amacimin hiç biri bu değil. Bazılarının kalbi gercekden çok fesat , ben sadece hocayı çok sevdim için, kendisi çok çok iyi bir insan , insan sevdi insana da anlamlı günün de hoş bir hediye vermek ister. Çek çok anlamsız geldi için ve 60 tl yi az buldum için evet ama küçümsemek amacı ile demiyorum orta bir gelirim var. Gercekden bazı insanlar çok kırıcı ben asla bi insana böyle kırıcı olamam
Ben de anlamadım. 22 yıldır ne bana ne arkadaşlarıma gelmedi. Sahi bunca hediye nereye gidiyor? Ortaokulda çalışıyorum. Çocuğum yok. Şaşkınlıkla okuyorum. Öğretmenler günü borsası kurulmuş resmen. Bence veliler pasta yaptırsın. Çocuklar sınıfça öğretmenleriyle yesinler.Bütün öğretmenler hediye kabul etmem, almam yazmış ama bunca hediyeler nereye gidiyor ozaman anlamadım
Yasak zaten memurların hediye almaları.Ben öğretmenlerin böyle hediye kabul etmelerini doğru bulmuyorum keşke hediye yasaklansa durumu olan var olamayan var ....bende öğretmen oldum hediye alırlar mı bilmiyorum ama kimse hediye almaz umarım çiçek dahi istemiyorum ..kabul etmem ..lakin hediye alırlar diye korkuyorum ..nasıl baştan söylenir böyle bir şey bilmiyorum..
Ay almayın yaa. O grup da almasın cok saçma. Ayrica 22 kişi 100 lira roplansa 2200 yapiyir. Cook fazla bir miktar. Hediye olayi cok sacma ayrıcaMerhaba kizlar, dün okul veli grubuna msj atıldı ogretmenimize hediye için toplu hediye kartı alalim birde çiçek sınıfımız 22 kişilik ve kişi başı 60 tl istediler bi çiçek nerden baksanız 400 tl toplam da bin tl bile yapmıyor ki hediye çeki icin ne gibi bir şey Ala bilir ki kadın o parayla bana baya az geldi bunuda dile getirdim ama veremeyenler varmis ben en azından 100 tl gibi bir şey olsun dedim kabul görmediler, 60 tl de bana göre az cunki öğretmenimizin çok seviyorum anlayışlı kibar birisi ben bireysel olarak bir şey alsam çocuğum dışlanmış gibi olur mu ve bireysel alicak 2 kişi daha varmış sınıf da , kizlar sizce bireysel almalimiyim alırsam da ne gibi bir hediye almalıyım fikir verirseniz çok sevinirim
Siz yine de abartılı hediye almayın. Düzgün bir öğretmense rahatsız olur. Devlet memurunun pahalı hediye alması da çok etik değildir. Topluluğa katılmanızı öneririm. Bir öğretmen için en güzeli öğrencisinden gelen manevi hediyedir. Çocuğunuza bir resim çizdirin öğretmeni için o gün çantasına koysun inanın daha hoşuna gider.Arkadaşlar konu ne kadar yanlış yerlere çekilmiş, yok yag çekmek için, yok bilmem öne çıkmak için gösteriş yapmak için, amacimin hiç biri bu değil. Bazılarının kalbi gercekden çok fesat , ben sadece hocayı çok sevdim için, kendisi çok çok iyi bir insan , insan sevdi insana da anlamlı günün de hoş bir hediye vermek ister. Çek çok anlamsız geldi için ve 60 tl yi az buldum için evet ama küçümsemek amacı ile demiyorum orta bir gelirim var. Gercekden bazı insanlar çok kırıcı ben asla bi insana böyle kırıcı olamam
1 kutu iyisinden çikolata al olsun bitsinArkadaşlar konu ne kadar yanlış yerlere çekilmiş, yok yag çekmek için, yok bilmem öne çıkmak için gösteriş yapmak için, amacimin hiç biri bu değil. Bazılarının kalbi gercekden çok fesat , ben sadece hocayı çok sevdim için, kendisi çok çok iyi bir insan , insan sevdi insana da anlamlı günün de hoş bir hediye vermek ister. Çek çok anlamsız geldi için ve 60 tl yi az buldum için evet ama küçümsemek amacı ile demiyorum orta bir gelirim var. Gercekden bazı insanlar çok kırıcı ben asla bi insana böyle kırıcı olamam
siz öğretmen misiniz?beşibiryerde uygun olur mu hocam?Kesinlikle bireysel alın bu yağ çekmek değil jest motivasyon :)
öğretmenlere neler hediye geliyor bir bilseniz... durumu olan alabilir bence kötü bisi yok biz bile çocukken toplanıp altin yüzük falan alırdık. İlla çok pahali bir şey olmasına gerek yok ama bunlar öğretmenler odasında konuşulan şeyler:)))
2016 yili olmasi lazim ogrtmene ata lira hediye eden sinif gordu bu gozlerSaat,kolye?
Çok şaşırdım!
Öğretmenler kabul ediyorlar mı bu tarz hediyeleri?
Cok yakisiksiz olur. Hediye ille ogretmenler gununde alinacak diye bir sey yok. Baska bir zaman hediye alabilirsiniz dilerseniz. Ama mesela ben ihtiyacim olmayan, evimde kalabalik yaratacak hediyelerin gelmesinden nefret ediyorum. En iyisi hediye ceki ya da cok minik rimel/el kremi gibi cok kullanilip hizlica biten, hacimce kucuk urunler tercih ediyorumMerhaba kizlar, dün okul veli grubuna msj atıldı ogretmenimize hediye için toplu hediye kartı alalim birde çiçek sınıfımız 22 kişilik ve kişi başı 60 tl istediler bi çiçek nerden baksanız 400 tl toplam da bin tl bile yapmıyor ki hediye çeki icin ne gibi bir şey Ala bilir ki kadın o parayla bana baya az geldi bunuda dile getirdim ama veremeyenler varmis ben en azından 100 tl gibi bir şey olsun dedim kabul görmediler, 60 tl de bana göre az cunki öğretmenimizin çok seviyorum anlayışlı kibar birisi ben bireysel olarak bir şey alsam çocuğum dışlanmış gibi olur mu ve bireysel alicak 2 kişi daha varmış sınıf da , kizlar sizce bireysel almalimiyim alırsam da ne gibi bir hediye almalıyım fikir verirseniz çok sevinirim