Öğretmenler gunu icin hediye fikri kizlarr:)

İnanın şu yorumunuza çok şaşırdım gorgusuzmusunuz ne demek ya gercekden çok ayip

Arkadaşlar konu ne kadar yanlış yerlere çekilmiş, yok yag çekmek için, yok bilmem öne çıkmak için gösteriş yapmak için, amacimin hiç biri bu değil. Bazılarının kalbi gercekden çok fesat , ben sadece hocayı çok sevdim için, kendisi çok çok iyi bir insan , insan sevdi insana da anlamlı günün de hoş bir hediye vermek ister. Çek çok anlamsız geldi için ve 60 tl yi az buldum için evet ama küçümsemek amacı ile demiyorum orta bir gelirim var. Gercekden bazı insanlar çok kırıcı ben asla bi insana böyle kırıcı olamam

Yasak zaten. Okullara yazı geliyor hediye kabul edilmez diye ama okul dışında habersiz veriyorlarmış.

Ben sizin ne kast etmek istediğinizi anladım. Zaten para sizin hediye sizin ne diyebiliriz ki. Bence siz toplu hediyeye girin sonrasında da öğretmene okul çıkışında herkes dağıldıktan sonra felan kendi hediyenizi verin çocuğunuzla. Çanta, saat, şık bir kalem vs. Alabilirsiniz ama herkesin içinde vermeyin belki durumu iyi olmayıp da ayrıca hediye almak isteyenler olabilir. Gönülleri kalmasın

Ama siz de 60 lira verebilecek insanların kalbini kirmissiniz. Kavga etmişsiniz diğer velilerle daha fazla verin diye. O insanların beş lira daha fazla verecek durumu var mı dememissiniz. Ayrıca öğretmen duysa böyle bir sebepten tartışma çıktığını çok kirilirdi . Kimsenin gonulsuz verdiği beş kuruşu da istemezdi bence. Topluluğa uyun ve insanları da daha fazlası için darlamayin

Kesinlikle bireysel alın bu yağ çekmek değil jest motivasyon :)

öğretmenlere neler hediye geliyor bir bilseniz... durumu olan alabilir bence kötü bisi yok biz bile çocukken toplanıp altin yüzük falan alırdık. İlla çok pahali bir şey olmasına gerek yok ama bunlar öğretmenler odasında konuşulan şeyler:)))

Bütün öğretmenler hediye kabul etmem, almam yazmış ama bunca hediyeler nereye gidiyor ozaman anlamadım
Ben de anlamadım. 22 yıldır ne bana ne arkadaşlarıma gelmedi. Sahi bunca hediye nereye gidiyor? Ortaokulda çalışıyorum. Çocuğum yok. Şaşkınlıkla okuyorum. Öğretmenler günü borsası kurulmuş resmen. Bence veliler pasta yaptırsın. Çocuklar sınıfça öğretmenleriyle yesinler.

Yasak zaten memurların hediye almaları.

Ay almayın yaa. O grup da almasın cok saçma. Ayrica 22 kişi 100 lira roplansa 2200 yapiyir. Cook fazla bir miktar. Hediye olayi cok sacma ayrıca

Siz yine de abartılı hediye almayın. Düzgün bir öğretmense rahatsız olur. Devlet memurunun pahalı hediye alması da çok etik değildir. Topluluğa katılmanızı öneririm. Bir öğretmen için en güzeli öğrencisinden gelen manevi hediyedir. Çocuğunuza bir resim çizdirin öğretmeni için o gün çantasına koysun inanın daha hoşuna gider.
Pahalı hediye öğretmeni de rahatsız eder

Ben öğretmenim ve böyle şeylere karşıyım. Çocuklara günü bile hatırlatmıyorum. Boş verin almayın, küçük bir çiçek o çocuğunuz isterse.

1 kutu iyisinden çikolata al olsun bitsin

Eğer çocuğum olsaydı asla ve asla topluca alınan hediye olaylarına katılmazdım. Bazı kurslarda da denk gelmiştim 24 Kasıma. Hemen para toplamaca, çiçek ve pasta. Sivrilmemek için veriyordum ama bıkkınlık geldi. Öğretmenler günündeki çoğu hediyeyi de veliler göz boyamak için alıyor. Kıymetmetre olmuş resmen.

Origami çiçekler .

Benim elim böyle şeylere çok yatkındır.
Ben öğretmenler gününde böyle çiçekler yapıyorum. Hem çocuğum ile etkinlik yapmış oluyoruz.
Hem de öğretmenine ufak bir hatıra bırakıyoruz.

Üstelik hiç solmuyor, Su istemiyor

Kendim de özel eğitim öğretmeniyim.
Çalıştığım vakitler öğrencilerim pek günü bilmez velilerim vasıtasıyla kutlanirdi.
Hepsi de benim için kıymetli olanın para verilen değil emek verilen şeyler olduğunu bilirdi. Hatta öyle ki bazı öğrencilerimin bana öğretmenim dediğini duymak o günü benim için kutlu kılmaya yeterdi..

Şimdi çocuklarıma da bunu öğretmeye çalışıyorum. Öğretmeni için resim çiziyor, çiçek yapıyor. Sevgi ve saygılarını ifade ediyor.

Bir eğitimci için en güzel hediye de bunlar oluyor. Emeklerinin en güzel karşılığı ; öğrencilerinin başarısına tanık olmak oluyor.

Söylediğiniz miktar o kadar uçuk ki. 500 lira nedir.. öğretmeni de mahcup eder böyle bir hediye.
Ezilir kalır insan.

Kabul etse bir dert. Etmese bir dert.
Lüzumsuz işgüzar bir tavır olacak yaptığınız.

Ben uygun bulamadim fikrinizi doğrusu .

Not: görseller bana ait değildir, Google araması sonucu buldum

siz öğretmen misiniz?beşibiryerde uygun olur mu hocam?

Cok yakisiksiz olur. Hediye ille ogretmenler gununde alinacak diye bir sey yok. Baska bir zaman hediye alabilirsiniz dilerseniz. Ama mesela ben ihtiyacim olmayan, evimde kalabalik yaratacak hediyelerin gelmesinden nefret ediyorum. En iyisi hediye ceki ya da cok minik rimel/el kremi gibi cok kullanilip hizlica biten, hacimce kucuk urunler tercih ediyorum

Öğretmenim, asla böyle bir hediye kabul etmem, benim çevremdeki öğretmen arkadaşlarım da kabul etmez. Bizim için maksimum hediye çiçek, çikolata, kendilerinin yaptığı kek, börek filan olur.

Kızımın ilk öğretmeni için löseve bağış yapmıştık. Ama oğlumun öğretmenine neredeyse ev alacaktık okul birkaç yıl daha olsaydı Bir de altın dışında pek hediye de beğenmizdi. Ben bir iki sene katıldım çıkıntılık yapmayayım diye ama hep hedef artıp abartıya geçince katılmayacağımı belirtip el yapımı bir şeyleri bireysel gönderdim.(sadece öğretmenler günü de değil, doğum günü, yılbaşı, anneler günü, kadınlar günü, karne günü, dönem başı dönem sonu derken her ay hediye için para toplanıyordu)

Geçen sene çocuklarımın öğretmenlerine(biri ilkokul biri ortaokul) amigurumi anahtarlıklar ve mumlar yaptım, çocuklarım da içine mektuplar ya da resimler yapıp mini sürpriz paketler oluşturduk. Sınıf adına da çiçek yaptırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…