- 31 Ekim 2013
- 20.730
- 67.885
- 40
- Konu Sahibi burcubahar0635
size hak verdiğim konular var, evet ne yazık ki tabir olarak çirkin olarak kusura bakmayın lütfen ama çirkeflik yapan velilere öğretmenler bir tık daha dikkatli yaklaşıyor özellikle özel okullarda bu durum böyle çünkü bu veliler çirkeflikte gerçekten sınır tanımayıp işi büyütebiliyorlar ve yönetimde dahil öğretmenler olay çıkmaması adına onları kayırıyor gibi görünüyorlar ama işin aslı kayırmak değil işteEvet öğretmenlerin tümü süper, sorunlu olan benim. Bende de hatalar olduğu aşikar. Fakat, öğretmenlerin başları ağrımasın diye bazı velilerin çocukların apaçık kayırdığı ya da ses çıkaramadığı gerçeği size neden bu kadar garip geliyor o kısmı anlayamadım? Bu durum 25 yıl önce benim zamanımda da vardı, şimdi daha da dallanıp budaklanmış asıl konu bu zaten gösteri falan değil. Ben 35 yaşındayım, 13 yıllık kurumsal tecrübem 2 üniversitem, yüksek lisansım ve ileri seviyede de yabancı dilim var. Bunları yazmamı komik bulabilirsiniz fakat bunu yazma gerekçem hayatın gayet içinde olduğumu ve sapla samanı ayıramayacak bir insan olduğumu düşünerek yazmanız. Gayet güzel de insan analizi yaparım. Çocuğuma yapılan muameleyle ilgili 2 senedir bir kanıya varamıyorsam da zaten boşa vakit geçirmişim demektir. Makul bir insan olmasam zaten ben de diğerleri gibi davranırdım bugüne kadar, bugün bunları dert ediyor da olmazdım.
Beğenin ya da beğenmeyin, benim 2 senedir gözlemim öğretmenlerin cazgır velilerden çekindiği ve ses çıkaramadığı, sesi çıkmayan insanları ise takmadığı yönünde. Bu örnek bunu açıklamamış olabilir fakat siz konuyu çarpıtıyorsunuz ısrarla. Evet gayet asker gibi hesap veriyor toplantıda lafı yiyip sonra arkasına arayıp o terbiyesizliği yapan veliden bi de üstüne özür diliyor. Ben orda o onu yaşadığı için utanıyorum fakat o özür diliyor. Bunu daha hafif bir dille dile getiremem maalesef çünkü durumu tam anlamıyla özetliyor.
biz de yaşıyoruz çünkü, bizim sınıfımızın bir grup veli var kadınlar resmen okulda yaşıyorlar, en ufacık şeyde hemen diğer çocukları şikayet ediyorlar, en prens/prenses onları çocukları oluyor
ama sizin de neden dans etmiyorsun tavrınız da yanlış, şöyle yaklaşabilirsiniz, demek ki sen çok iyi davul çalıyorsun ki sana bu görevi vermişler ki bence çok eğlenceli birşey demeniz
ve gerçekten de kendiniz için de bunu kabullenin, nihayetinde gösteri gereği sizin çocuğun olmasa bile başka birinin çocuğu muhakkak o davulu çalacaktı :)
evet derdinizi anlıyorum ben ılımlı olduğum için mi bana ve çocuğuma böyle davranılıyor diyorsunuz ama boşverin bu inanın çok önemli bir mevzu değil ama olur da çocuğunuza ciddi haksızlık boyutuna ulaşan şeyler yaşanırsa tabii ki çocuğunuzun hakkını sonuna kadar savunun