- Konu Sahibi Bigjetplane
Yani bir insanın öğretmen,doktor yada başka bir meslekle uğraşıyor olması genel bir karakter yüklemez üstlerine,öğretmenler böyle olmalı doktorlar şöyle davranmalı denemez karakterleri tavırları kişiseldir,sınırı aşıyorsa şikayet edin,o sizden rahatsız oluyorki muhattap olmamayı seçmiş,bu öğretmenin mizacı bu demekki yada sizi sevemedi,şimdi ona sorsak o da belki sizinle ilgili bir dolu sebep sıralayacak,ben 6 sene boyunca oğlumun öğretmeni beni aramadığı sürece aramış bir veli değilim ama geçen gün bir zorbalığa maruz kalmış çocuğum bende aradım konuyu anlattım ki zaten konuyu çözecek olan da kendisi değil sadece olaya dahil olduğu için konuşmak istedim,ben hayatımda bu kadar mahalle ağzıyla konuşan,empati yapamayan,konuyu çirkinleştiren bir insan evladı daha görmemiştim,kendisiyle bir daha hiç iletişime geçmedim bu da doğal bir durum bana göre,dediğm gibi meslek ne olursa olsun kişinin tavrı onun karakteri,okul değiştirin yada öğretmen değiştirin.Merhabalar,
Sorunum öğretmenle. Oğlum özel bir okulun anaokulunda. Öğretmeni çocuklara karşı çok sevecen, iyi yani çocuklara yaklaşımı ile ilgili bir problemim yok.
Ancak velilerle iletişiminin problemli olduğunu düşünüyorum. Kaprisli özel okul velilerinden değilim, öğretmeni sene başından beri birkaç kere aramışımdır, sürekli rahatsız etmem. Bir konuda mesaj atarım ödevle ilgili vs, bazen dönmez bazen de ters cevap verir. Kendi hatası için bile kusura bakmayın demek yerine sizi suçluyor. Böyle sürekli ters davrandığı için ben de soğuk ve ters konuşuyorum ama içimde kaldı yani, hep güleryüzlü başlattım mesajları, konuşmaları vs ama son zamanlar bu ne tavır anlamadım. İlk başlarda fazla iyi niyetli mi gördü beni ondan mı yapıyor yoksa biraz benim de bu konuyu başka yerlere taşımam mı lazım bilmiyorum.
Diğer velilere karşı nasıl bilmiyorum ama ben rahatsızım bu durumdan. Acaba öğretmenle konuşsam mı ki onu da istemiyorum. Yakın bir yerde devlet anaokuluna mı devam etsek ya da sınıf mı değiştirsem bilmiyorum.. Bana kalsa okul değiştireceğim. Çok canımı sıkıyo bu durum. Hiçbir şey bilmiyorum kısacası. Hem bir sürü para döküyorum hem stres oluyorum, normalde asla katlanmam böyle bişeye ama oğluma tavrı değişmesin diye susuyorum. Ne yapmalıyım?