Ogretmenin kizima tokat atmasi

Ne yazik ki en destekci gorunen veli.bile benim cocugum artik oyle yapmadi diyor falan diyip baya sacmaliyor. Cocugun sesini bende duydum bugun okulda x ile noldu diyince direk anlatti cocuk 🤷‍♀️ olmayan birseyi nasil kizimla ayni anlatacak 😔 kendisiyle hala tartisiyouz yaptigini sindiremiyorum cunku
valla naifçe derdini anlatınca bir çözüme ulaşamıyorsun çoğu devlet okulunda.biraz dişli olmak üstten üstten konuşmak gerekirse basına kadar olayı duyuracağınızı söylemeniz lazım.müdür o zaman duramaz öğretmeninin arkasında.öyle hemşerim falan diyerek öğretmenle konuşmak da hata.o suçlu olduğunu bildiğinden çocuk size anlatırsa inanmayın demiş bakın.şiddete vs başvurmadan iyice gözünü korkutmalısınız okulun .cimer milli eğitim şikayetlerini zaten yapmışsınız.sınıf da kolayca değişebiliyor.bize çok başka sınıftan öğrenci gelmişti nasıl değişemiyormuş.sinmeyin hakkınızı savunun.haklı olan sizsiniz.

Mudur tamam demeden yardimci olurlar mi ? Peki benim ettigi bu sikayetlerle ogretmene ne olur gercekten

Cok sagol isleme koymak zorundalar mi red ederler mi dilekceyle

Ya nasil oluyor peki birileri sahit mi oldu.. lise falan olsa birbirlerine destek olurlardi.. mudur esimi arayip tekrar cagirdiginda en fazla ogretmene uyari gelir diyormus bu nasil oluyor anlamiyorum korkup devam etmeyelim diye mi boyle yapiyor
Müdür, müdür yardımcısı da soruşturma geçiriyor. Velinin şikayeti esas alınıyor. Müdürünüz olayı kapatmaya çalışıyor. O öğretmen uyariyla kurtulamaz. Küçük bir çocuğa fiziksel şiddet uygulamış.

Sınıf nasıl değişmiyor ? Sistem değişti mi bizim zamanımızda değişiyordu lisede bile. Müdür istese bu isi yapar, asaglik kompleksini çocuklar üstünde gideren %99 küçüklüğünde şiddet görmüş bir sadisttin öğretmenliği ne derece öğretmenliktir. Kendi gördüğünü,çocuklara uyguluyor. Orantısız güç kullanacak benim çocuğum üzerinde,ben de sakin kalacağım yok ya çocuğumu sokakta mi buldum, tokatmis ! Onun suratta kalıcı harita bırakırım gucu cocuga mi yetiyormus,asaglik kan beynime sıçradı. Sadece benim çocuğum değil,hangi çocuğa vurursa vursun tepkim aynı. Bu eziğe çocuğunuzu asla hirpalatmayin,bunun verdiği eğitimden ne olur,kendini geliştirememiş. Çocuğa tehsis koyuyor birde tıp eğitimi almış gibi komedi. Gerekli heryere şikayet eder,görevden uzaklastirilana kadar uğraşırdim. Üstü örtülecek bir konu değil,tahammülü yoksa bu isi yapmayacak ! Biraz pasif gorduler heralde olayi medyaya taşıyın. (Şiddete şiddetle karşılık verilmez diyenler çıkacak şimdi bunların hepsi boş laf, küçücük çocuk üstünde orantısız güç kullanan birine asla acimam)

Müdür, müdür yardımcısı da soruşturma geçiriyor. Velinin şikayeti esas alınıyor. Müdürünüz olayı kapatmaya çalışıyor. O öğretmen uyariyla kurtulamaz. Küçük bir çocuğa fiziksel şiddet uygulamış.
okulların kurulma sebebi öğrenciler için değil mi öncelikle?onların eğitimi öğretimi ruh sağlığı beden sağlığı önceliklidir.bir öğretmenin başarı hırsıysa en son plan da kalır.konu sahibi bu olayın peşini bırakmamalı.çocuk henüz 6.5 7 yaşında.travmalar yaratmıştır şimdiden minik ruhunda.ne hakkı var bunları yaşatmaya o öğretmenin ve idarecilerin?bazı idareciler okulları kendi ticari işletmeleri sanıyorlar.sayıları az bunların ama varlar maalesef.pasif haksızlıklara ses çıkarmayan velileri severler böyleleri.

Gercekten mi 😔 cok uzuldum peki siz basvurmus muydinuz cimere falan hepsi olumsuz mu sonuclandi daha cok uzuldum simdi
Benım esım de ogretmenle sohbet ettı yumusak vs davrandı adam da yuz bulup benım bır suru davam var ıstedıgınızı yapın dedı. Ben cımere yazacaktım ama esım ızın vermedı tayın ıstıyoduk zaten o ara. 2 ay ıcınde hemen tasındık. Bıraz gondermedım o arada. Cocugumun davranıslarını bıle degıstırmıstı. Sımdı harıka bı ogretmendeyız 800 km yer degıstırdık ama pısman olmadık. Sız mudur yardımcısı arkadasın dedıgı gıbı yapın peşinibırakmayın bence. Yuz bulup daha da artırıyorlar sıddetı cunku. hatta yuz goz olunca hıc cekınmelerı kalmıyor.. velileri de orgutleyın hatta.herkese aynı davranıyodur bence

Benım esım de ogretmenle sohbet ettı yumusak vs davrandı adam da yuz bulup benım bır suru davam var ıstedıgınızı yapın dedı. Ben cımere yazacaktım ama esım ızın vermedı tayın ıstıyoduk zaten o ara. 2 ay ıcınde hemen tasındık. Bıraz gondermedım o arada. Cocugumun davranıslarını bıle degıstırmıstı. Sımdı harıka bı ogretmendeyız 800 km yer degıstırdık ama pısman olmadık. Sız mudur yardımcısı arkadasın dedıgı gıbı yapın peşinibırakmayın bence. Yuz bulup daha da artırıyorlar sıddetı cunku. hatta yuz goz olunca hıc cekınmelerı kalmıyor.. velileri de orgutleyın hatta.herkese aynı davranıyodur bence
benim çocuk eski okulundan arkadaşıyla aynı sınıfta olmak istedi.gittik müdür yardımcısına 1 dakika da sınıfını değiştirdi güleryüzle karşıladı.çocuğun gönlünü aldı sen boşuna üzülmüşsün dedi.burası bir kolej.neden devlet okullarında da önem verilmiyor aynı şekilde çocuklara?okullar çocuklar içindir idareciler öğretmenler sonra gelir.bunu sağlamadıkça eğitim kalitemiz de işte böyle yerlerde olur.

Evet cok dilerim olumlu sonuclarin ikimizinkide 😟

Kaymakamlik diyen olmamisti sagolun.

Oyle olmasi gerektigini dusunerek fakat gecen sene bir konuda ilce milli egitimi aramistim direk okulu savunup birsey olmaz demislerdi 😟
Lütfen yarin meb e gidin.suklum puklum durmayin oradada.eger sorununuza care bulamazsaniz il milli eğitime kaymakamliga hatta televizyon kanallarina sosyal medyaya basvuracaginizi zaten hali hazirda cimere basvurdugunuzu da soyleyin.bakin nasıl degisiyor o sinif.disinizi gosterin lutfen.hakli olan sizsiniz sizi pasifize etmeye sindirmeye calisiyorlar.mudurun de korkusu var da ondan olayi kapamaya calismasi.biran once ilce meb e gidin.

benim çocuk eski okulundan arkadaşıyla aynı sınıfta olmak istedi.gittik müdür yardımcısına 1 dakika da sınıfını değiştirdi güleryüzle karşıladı.çocuğun gönlünü aldı sen boşuna üzülmüşsün dedi.burası bir kolej.neden devlet okullarında da önem verilmiyor aynı şekilde çocuklara?okullar çocuklar içindir idareciler öğretmenler sonra gelir.bunu sağlamadıkça eğitim kalitemiz de işte böyle yerlerde olur.
Burasıbır koleji okuyana kadar yok artık dıyodum 😂 buyuksehırde bır okuldu ve cok basıbos. Ogretmen mudurun odasını basıp ustume yurudu. Esıme bu karını getırmeseydın guzelce anlasabılırdık dedı. Neymıs ben cok abartıp ustune gıtmısım konunun bunda ne varmıs dayak yemeyen ogrencı mı olurmus. Hatta o kadar sıkıstı kı konu annelıgıme kadar geldı 😂 madem cok ılgılı bı anneymısım de cocuk nıye yamuk yazıyomus. Defterı de kırısıkmıs daha 1. Sınıf olan erkek cocuguna dıyor bunu. Yanı kısaca leş bı herıften kurtulduk 6 aydır herr gun sukredıyorum cezasını bulması ıcın de dua edıyorum. Bız kurtulduk ama ya elınde kı o garıban cocuklar yazık cok yazık

Ne yazik ki en destekci gorunen veli.bile benim cocugum artik oyle yapmadi diyor falan diyip baya sacmaliyor. Cocugun sesini bende duydum bugun okulda x ile noldu diyince direk anlatti cocuk 🤷‍♀️ olmayan birseyi nasil kizimla ayni anlatacak 😔 kendisiyle hala tartisiyouz yaptigini sindiremiyorum cunku
Konuyu görünce okudum canım çok üzüldüm çok sinirlendim.Ahh yavrum ya yeni alışıyor zaten üzerine böyle cahil bi öğretmenle uğraşmak sizi yıpratmış. Herkes yazmış zaten mutlaka şikayetçi ol.
2 haftada böyleyse daha ne sorunlar yaşatır bu kişilik kim bilir. Pişman olabilirsiniz sonra değiştirmediğinize.
Bizim okulda sınıf değiştirmek problem olmaz sizde sınıf yada okul değişikliğini kesinlikle yapın.

Burasıbır koleji okuyana kadar yok artık dıyodum 😂 buyuksehırde bır okuldu ve cok basıbos. Ogretmen mudurun odasını basıp ustume yurudu. Esıme bu karını getırmeseydın guzelce anlasabılırdık dedı. Neymıs ben cok abartıp ustune gıtmısım konunun bunda ne varmıs dayak yemeyen ogrencı mı olurmus. Hatta o kadar sıkıstı kı konu annelıgıme kadar geldı 😂 madem cok ılgılı bı anneymısım de cocuk nıye yamuk yazıyomus. Defterı de kırısıkmıs daha 1. Sınıf olan erkek cocuguna dıyor bunu. Yanı kısaca leş bı herıften kurtulduk 6 aydır herr gun sukredıyorum cezasını bulması ıcın de dua edıyorum. Bız kurtulduk ama ya elınde kı o garıban cocuklar yazık cok yazık
hepsini biliyorum 5 yıl devlet okulundaydık büyük şehirde.neler yaşadım neler yazsam roman olur derler ya.ilkokul öğretmenlerimiz kaliteliydi ama idare hiç öyle değildi.valla biz de kurtulduk da geriye kalan çocuklar ne olacak? :KK12:

çocuklarınızı ezdirmeyin.ben o hatayı anaokulunda yaptım.hala travmadır çocuk da.aktivitelerini ağırca eleştirirdi psikolojik baskı uyguluyordu yemeğini ağır yiyor diye.yavaş yapıyor çizgi çizmeyi vs diye 2 dönemde de karnesine hep eleştiri yazdı.çocuğun tek sevmediği öğretmeni oldu.çocuğu başarısız olduğuna inandırmıştı.sonra öyle bir birinci sınıf öğretmenine düştü ki çocuğa güven aşıladı tüm kaygılarını aldı.çocuk o günden sonra her sınıfın ya 1. si ya 2. si oldu.konu sahibi çocuğunuzun ruhunda kimseye yara açtırmayın.açmak isteyenlerin ezin başını.

Kocan koca degil sen benim nasil kizima vurursun diyecegine gidip hemseri cimtik mi diyor.esin hala ne diyor ilgilenmeyecegim diyince cocukla .sizin ilk basta okula ve polise sikayet etmeniz gerekirdi ardindnada darp raporu .
İnanılmaz gerçekten şok edici. Allah etmesin, başımıza şu gelse o pisliği eşimin elinden nasıl alırdım onu düşünüyorum. Adam demek ki kendi de vuruyor yoksa kabul edemezdi şunu.

valla naifçe derdini anlatınca bir çözüme ulaşamıyorsun çoğu devlet okulunda.biraz dişli olmak üstten üstten konuşmak gerekirse basına kadar olayı duyuracağınızı söylemeniz lazım.müdür o zaman duramaz öğretmeninin arkasında.öyle hemşerim falan diyerek öğretmenle konuşmak da hata.o suçlu olduğunu bildiğinden çocuk size anlatırsa inanmayın demiş bakın.şiddete vs başvurmadan iyice gözünü korkutmalısınız okulun .cimer milli eğitim şikayetlerini zaten yapmışsınız.sınıf da kolayca değişebiliyor.bize çok başka sınıftan öğrenci gelmişti nasıl değişemiyormuş.sinmeyin hakkınızı savunun.haklı olan sizsiniz.

Çocuğunuzun öğretmenini değiştireceksiniz ve bu öğretmeni de cimere şikayet edeceksiniz okula gidip konuşmak hergun görüşmek bir şey değiştirmez neden beklediniz bu kadar

Konuyu görünce okudum canım çok üzüldüm çok sinirlendim.Ahh yavrum ya yeni alışıyor zaten üzerine böyle cahil bi öğretmenle uğraşmak sizi yıpratmış. Herkes yazmış zaten mutlaka şikayetçi ol.
2 haftada böyleyse daha ne sorunlar yaşatır bu kişilik kim bilir. Pişman olabilirsiniz sonra değiştirmediğinize.
Bizim okulda sınıf değiştirmek problem olmaz sizde sınıf yada okul değişikliğini kesinlikle yapın.

çocuklarınızı ezdirmeyin.ben o hatayı anaokulunda yaptım.hala travmadır çocuk da.aktivitelerini ağırca eleştirirdi psikolojik baskı uyguluyordu yemeğini ağır yiyor diye.yavaş yapıyor çizgi çizmeyi vs diye 2 dönemde de karnesine hep eleştiri yazdı.çocuğun tek sevmediği öğretmeni oldu.çocuğu başarısız olduğuna inandırmıştı.sonra öyle bir birinci sınıf öğretmenine düştü ki çocuğa güven aşıladı tüm kaygılarını aldı.çocuk o günden sonra her sınıfın ya 1. si ya 2. si oldu.konu sahibi çocuğunuzun ruhunda kimseye yara açtırmayın.açmak isteyenlerin ezin başını.
İnsallah insallah Rabbim bizede en tez zamanda boyle iyi merhametli bir ogretmen nasip eder
İnanılmaz gerçekten şok edici. Allah etmesin, başımıza şu gelse o pisliği eşimin elinden nasıl alırdım onu düşünüyorum. Adam demek ki kendi de vuruyor yoksa kabul edemezdi şunu.
Vuramiyor hatta kizamiyor cunku ben saldiriya geciyorum. İsin tuhafi cocukken siddet gormus bir cocukta degildi. Aksine ben siddet goren bir cocuktum bu yuzden kizim benim yassdigimi hic yasmasin dedim sonuca bak 😟

Devam edecegim evet zaten burada birakmanin hic bir anlami yok. Ama ne olur bir an once cozume ulassa goblum yuregim ferahlasa 😔
İnsallah insallah kurtulamaz. Biraz umutlandim inanin. Peki ne kadar bu surec sizce
Çocuğunuzun öğretmenini değiştireceksiniz ve bu öğretmeni de cimere şikayet edeceksiniz okula gidip konuşmak hergun görüşmek bir şey değiştirmez neden beklediniz bu kadar
Kizim eve geldiginde 19.20 falandi. Konustuk ettik aradim saat 8 oldu ben sabahina okula gidecektim. Esimi aradim ben goruscem arayacagim onu dedi. Mesaj atti 2-3 saat sonra hersey mulemmel eve gelince konusurz. Ne mukkemel yani siddetten nefret eden ben herhalde yapistiracak diye dusundum ama olan bu. Beni sindirmeye calisiyor ustune gece sabaha kadar aglayarak gecri bebegimde o geceden beri uyumuyor zaten o gunden beri ikimizde uykusuz durumdayiz. Sabah agzima geleni saydim telefonda esim beni sindirmeye calisiyor.yok.neymis cocuk iyi olacakmis. Bekle bekle dusun dusun icime sinmiyor.yuregim.parcalaniyor.bisey yapamazsam o ates hic sonmeyecek. Yine agla agla en son ogretmenin aramasiyla okula gittim. Mudur yardimcisi mudur.gitti birsey yapamazsiniz. Lutfen cocuk daha fazla etkilenmesin diye cok rica etti bi orada o cocugu dusundunhak verdim donduk o gun. Yine gece sabaha kadar ayni ve sonuc buraya yazdim iste ardindan olaylar sikayetlerle devam etti
Velilere hic guvenim.kalmadi benim.. ayni seyleri yasamisiz ne uzucu dilerim bizim cimer olumlu ilerler insallah
Ah canim ah 😟evet baska care yok tek umudum arkadaslar burada islem.yapilir dedi. Benzer olaylara baktik.internetten ogretmen hep ceza almis oda alir insallah 😔
İnsallah insallah Rabbim bizede en tez zamanda boyle iyi merhametli bir ogretmen nasip eder
Vuramiyor hatta kizamiyor cunku ben saldiriya geciyorum. İsin tuhafi cocukken siddet gormus bir cocukta degildi. Aksine ben siddet goren bir cocuktum bu yuzden kizim benim yassdigimi hic yasmasin dedim sonuca bak 😟

Bu arada mudur yardimcisi belli ki iyi biri yazdigim gibi sadece cocugu dusunen o ama adam mudur diyor baska birsey diyemiyor. Agzindan cit cikmiyor. Birde mudurun odasinda olan dinleyenlerden bir tanesi kimdi bilmiyorum cikarken yanimiza gelip sessiz bir sekilde cimere yazin dedi

Değil sınıf, okul değiştirin acilen!!!
Tamamını okumaya dayanamadım konunun.
Aile olarak aşırı tepki verdiğinizi görmeli ve böyle bir şeyde kızınızın arkasında olduğunu anlaması için asla ama asla o insanlarla bir araya gelmemeli o çocuk.
Gerekli şikayetleri de mutlaka yapın.

X