Ogretmenin kizima tokat atmasi

Her öğrencime kendi çocuğum o sırada oturuyormuş dersi o dinliyormuş gibi bakıyorum, söylediğim her sözü ince eleyip sık dokuyarak seçiyorum ki arkadaşları önünde rencide olmasın okuldan soğumasın diye, birbirlerine ders esnasında gülecek dalga geçecek olsunlar hemen engelliyorum suratı düşen çocuğuma daha çok söz hakkı verip yanından geçerken sırtını sıvazlıyorum, yüreğim eriyor her birisine. Hele o birler yok mu Allah'ım minnacıklar el ele tutuşup koridorda gezip suratına sıcacık bakmıyorlar mı böyle kocaman sarılıp içime alasım geliyor hepsini. Bir öğretmen nasıl bu kadar katı nasıl bu kadar vicdansız olur aklım almıyor benim, öğrencilerin her birisi anne babasının gözbebeği yaa o yaşa kimbilir nasıl getirdiler sorsak da anlatsalar. Ne demek tokat atmak, ne demek tuvalete sık gidiyor diye şikayetlenmek. Öğretmeni de müdürü de kaale alıp muhatap olmayın direk cimere yazın şikayetçi olun. O çocuğun ilk okul zamanlarını soluk geçirmesine hakkı var mı ki o kişinin. Şikayetçi olun soruşturma başlatılır en kısa zamanda zaten

Kadının beyninde hasar oluşmuş bence dayaktan keşke bir doktora gitse bu psikojide bir kadın o prenseslerde de travma yaratır.

Kadının beyninde hasar oluşmuş bence dayaktan keşke bir doktora gitse bu psikojide bir kadın o prenseslerde de travma yaratır.
Dayakdan değil küçükken attan düştugum için beynimde hasar oluşmuş doktor öyle demisdi alay konusu yapmanıza gerek yokdu

Dayakdan değil küçükken attan düştugum için beynimde hasar oluşmuş doktor öyle demisdi alay konusu yapmanıza gerek yokdu
Sen saka mi yapiyorsun ciddi misin anlayamadim hakket

Ama dayakla insan egitilmez… eskiden oyleydi diye dogeu muydu yanihic degildi..cocuklar ancak siner pisar oyle korkar sadece.. ha tamam simdikiler gibi ukalaligi ozguven sanmasinlar ama herseyin bir orta yolu var degil
Mi

Şaka yapmıyorum ciddiyim

Bu ne yaaa huuu? Adam mı desem adama hakaret... Öğretmen desem öğretmene hakaret! Sevilerek yapılmayacaksa hiç yapılmasın öğretmenlik muhteşem bir meslek. Rabbim böyle insanlara keşke o mesleği nasip etmese.. Şikayet edin o çocuğun yaşadığı bir ömür aklından çıkmayacak. İlk okulda öğretmen bana bağırmıştı saçımda bit çıktı diye daha sonra annem sınıfımı değiştirdi ve oradaki arkadaşlarımla daha iyi anlaşmıştım.. Hakkınızda hayırlısı eşinizi de kızdım..

Merhaba ben ilkokul müdür yardımcısıyım devlet okulunda. Konu ister istemez canımı sıktı. Hiç bir öğretmenin çocuğa bırakın tokat atmayı dokunma sarsma çekiştirme hakkı yok. Kesinlikle ilk işiniz olarak okul idaresine başvurup sınıf değişikliği istediğinize dair dilekçe verin. Evrak kayıt yaptırıp dilekçe sayı numarası alın. Sonra olayı müdürle açıkça konuşun.dilekçenize 10 gün içinde olumlu olumsuz dönüş yapıp size tebligat yapmak zorundalar. Ama kesinlikle dilekçe sayı numaranızı alın. Sınıf değişikliği kesin yapılır. İlçe milli eğitime durumu şikayet olarak bildirin. Cimer den de yazın. Öğretmene soruşturma açılsın. Hesabını versin yaptığının. Çocuğunuz yeni sınıfına 5 günde alışır merak etmeyin. Gideceğiniz yeni öğretmen de sizden ayrıca çekinir bağıramaz bile çocuğunuza. Çocuğunuza şimdi arkasında durmazsanız ömür boyu Bu sahiplenilmeme savunulmama duygusuna alışır ve normal gelmeye başlar hırpalanmak. Asla bjnu yaşatmayın çocuğunuza. Öğretmen olacak şahıs da iyi eğitm veriyorum diye milleti avutmasın. Eğitimi herkes veriyor önemli olan çocuğa iyi davranmak insanlığı ahlakı öğretmek. Bırakın başarıyı matematiği Türkçeyi Allah aşkına onu siz de öğretirsiniz özel ders te aldırırsınız. Kimse çocuğunuza tokat atamaz. Siz bile çocuğunuzu ihmal etseniz şiddet gösterseniz devlet elinizden almakla tehdit ediyor. Lütfen sessiz kalmayın hele kız çocuğu için. Asla sessiz kalmayın. Kadınlar küçükken savunulmadıkları için toplumda böyle hırpalanıyor çünkü biliyor ki normal böyle şeyler olabilir. Lütfen çocuğunuzun sınıfını değiştirin

Büyük konuşmak istemiyorum ama benim çocuğuma hele hele ufacık cocuğa biri tokat atacak onu parçalar perişan ederim. Çizgimden gönüllü olarak çıkarım.
Gorumcemin cocuğu bana çok kötü davranır şiddet olarak vurur saçma şekilde ısırır . Birkere çocuğa gözümü firlatmadim çocuğu itmedim Bile. Yanlış olduğunu defalarca anlattım uyarirken korkutur ya da kızar tondan yapmadim bunu.Çocuk bu yahu ufacıklar kıyılır mi?.. üstelik tuvalete de gitmek isterler , kalem açarlar, dersin ortasında cené çalarlar, annemi özledim diye ağlarlar falan filan. Olabilecek durumlar ilk zamanlar okadar normal ki..
Size tavsiyem bi ileri bi geri adım atmayın . Net olun. Kabul edemeyeceğiniz bir durumu idare etmeyin. Edecekseniz de gündeme getirip daha da zitlaşmalara neden olmayın.
Bu kadar şikayetciyse tuvalet olayına teneffüste herkes gidecek. Derste gitmek isteyen olursa gitmek yasak yanıma boşuna gelmeyin diyecek bitti gitti.

Merhaba. Okula gittik sinif degismez diyip duruyor mudur. Dilrkceyi benim israrimla yazdik. Nunarayi istiyorum dedim verdiler. Fakat sinif degisikligi olarak degilde ogretmeni sikayet olarak olayini anlatan. Meb sikayet hattinada ayni sekilde. Ve son olarak cimere yazdigimda en sona kızımın suanki gozlemledigim durumunu yazdim ogretmenn hakkinda gerekenin yapilmasini talep ettigimi eger uzaklastirma vb ceza almayacaksa kizimin zaman kaybetmeden sinifinin degistirilmesini istedigimi yazdim. Dogru mu yazdim sizce bunlarin uzerine pazartesiye kadar bekleyim mi sinif degisim dilekcemi okula iletmek icin yada sali ? Cagri merkezi 3 is gunu icerisinde sonuclanacagni dile getirdi. Sizce bu surecte ogretmene ne olur nasil yol izlenir

al baska okula ver cok sinir oldum. mudurle konus mebe sikayet et.

Evet cok dilerim olumlu sonuclarin ikimizinkide
Bende bir öğretmenim.yaptiginin kabul edilir yani yok.Acilen şikayette bulunun ilçe veya il milli eğitime gidin, sorununuzla ilgilenmezlerse kaymakamlığa başvurun.
Kızınızida o öğretmenden alin
Kaymakamlik diyen olmamisti sagolun.
Neden ısrarla okul müdürüne gidiyorsunuz? İlçe milli eğitime gidin ve yaşadığınız sorundan bahsedip sınıf değiştirmek istediğinizi söyleyin.
Oyle olmasi gerektigini dusunerek fakat gecen sene bir konuda ilce milli egitimi aramistim direk okulu savunup birsey olmaz demislerdi

Ne demek el kadar çocuğa tokat atmak?
Eşinizde tuhaf. Kendisi çocuğunu dövüyor mu bir başkasının dövmesini sineye çekiyor? Allah korusun bizim kıza biri zarar vermeye kalksa karı-koca ikimiz birden girişiriz.
Şiddet eğilimli bir insan durmaz. Bugün sizin çocuğunuza yapan yarın başka çocuğa yapar. Veliler olarak organize olun, hocayı kovdurun.

Gercekten mi cok uzuldum peki siz basvurmus muydinuz cimere falan hepsi olumsuz mu sonuclandi daha cok uzuldum simdi

Ne yazik ki en destekci gorunen veli.bile benim cocugum artik oyle yapmadi diyor falan diyip baya sacmaliyor. Cocugun sesini bende duydum bugun okulda x ile noldu diyince direk anlatti cocuk olmayan birseyi nasil kizimla ayni anlatacak kendisiyle hala tartisiyouz yaptigini sindiremiyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…