Ogretmenin kizima tokat atmasi

Eminim kimse orali olmayacak.. cunku onlarin cocuguna HENUZ olmadi. Ama simdi ben boyle ugrasirim arkamdan duzelir olan hep bana oluyor zaten
Olsun öyle düşünmeyin. Bu olayı bilmeyen veliler de var sonuçta öyle değil mi? Kizinizin samimi oldugu bi kac cocugun velisini evinize caya davet edip olayi anlatin ve onlarin yardimlarina ihtiyacinizin oldugunu soyleyin. Netice de bgn sizin kızınıza yapilan şeyin yrn onların cocuguna yapilmayacaginin bir garantisi yok. Bir insan nasıl böyle bir durum karşısında sessiz kalabilir anlamıyorum. Kim nasıl razı gelebilir böyle bir ögretmenin (!) kendi çocuguna ogretmenlik yapmasına. Müdürün rahatlığı ve kayıtsızlığı da aşırı derecede rahatsız edici. Böyle insanlar eğitimci diye başımıza getiriliyor şaka gibi. Yedi yaşındaki bir çocuğa nasıl o elin kalkıyor ya? Ruh hastası pislik. Tuvalete gittiyse suyla oynadıysa nolmuş yani? Küçücük bir çocuk yahu bu daha minnacıkk...

Teneffüsde gürültü yaptığımız gerekçesiyle ögretmenimiz tarafından ben ve arkadaşıma tokat atılmıştı. Olayı anneme anlattığım gibi annem okula gelip öğretmeni bir güzel azarlayıp ona had bildirmişti. Öncesinde benimle ilgilenmeyen kadın saçımı okşamaya, bana kızım, güzelim demeye başlamıştı. Ben de 33'üme geldim hala nefretle hatırlarım o öğretmenimi. O zaman annemin arkamda durması, okula gelip hakkımı aramaya çabalaması çok hoşuma gitmişti.

Yrn bir gün sizin çocuğunuzda onun hakkını aradığınız için sizinle gurur duyacak hiç merak etmeyin konu sahibi. Umarım bir destekçiniz çıkar bu konuda.

Tamda bu durumdayim keske bir velife sizin gibi olsa
Keşke herkes onlara dokunmayan o bin yıl yaşayan yılanın birgün kendilerini de sokacağını bilse.Ama şu an kendi sorunları değil sanıyorlar konuyu.Biraz önce de söyledim ben de sizinle benzer bir durumdayım şimdilerde. iki gün önce bir üniversite hastanesinin pedodonti bölümüne 8 yaşımdaki oğlumu götürdüm, randevu alacaktık, bayan bir doktor ben sekreterlikteyken çıkıp eksik hastaları olduğunu istersem çocuğa dolgu yapabileceklerini söyledi. Ben de beklemeyelim diye kabul ettim, çocuk haliyle korkuyor beni bırakmak istemiyor sızlanıyor, elimden zorla çekip çocuğu içeri aldılar ki ben yanında olacağımı sanıyordum işlem yapılırken, daha önce öyle olmuştu çünkü. Beni içeri alamayacaklarını söylediler, ben çocuğum korkar dediysem de hayır diyorlar, en azından çocuğu sakinleştirmem lazım böyle olmaz dedim yine hayır deyip önüme dikildiler falan ama ben dinlemedim girdim servisten içeri, bir de gördüm ki orada 6 tane işlem yapılan çocuk var ve hepsinin ebeveynleri yanında, o noktada dönüp neden çifte standart uygulandığını, benim çocuğumun neden ebeveyn desteği almasını engellediklerini sordum, görevli doktor açıklama yapmak yerine, "sana açıklama yapmak zorunda değilim, çık dışarda bekle" diyerek resmen beni kovdu. Sen benim çocuğumu denek falan mı yapacaksın beni engelliyorsun, kendini bile doğru dürüst ifade edemeyen, yasaları bilmeyen 8 yaşında bir çocuğa travma yaşatamazsın sen dedim. Sanki babasının hastanesi gibi git tedavini nerede oluyorsan ol, istediğin yere de şikayet et bana bir şey olmaz dedi. İşlem yaptırmadan aldım çıktım çocuğumu. Dilekçe vermediğim şikayet etmediğim yer kalmadı iki gündür, yarın da savcılığa suç duyurusu için gideceğim. Ama inanın hiç umudum yok. Çocuğum travma yaşadığıyla, ben adalet duygumun zedelendiğiyle kalacağım muhtemelen. Ve bu sorunu anlatsam çoğu insandan doktor düşmanı yaftası yiyeceğime de eminim. İnsanın hakkını aramaya çalışması ama çaresiz olması çok iğrenç bir şey.

Cok karşıyım bu tur olaylara . Okuyunca deli oldum. Ne demek 1 . Sınıf bir ogrenciye tokat atmak. Sen besle büyüt dokunmaya kiyama elin herifi (ogretmen dahi olsa) gelsin vursun. Sikayet edin siddetin gerekcesi olmaz. Hele o bir cocuksa. Mebe cimere nereyi bulursaniz yazin. Akillansin

Pedagog eşliğinde kızınızın anlattiklari kanıt olamaz mı? konunun uzmanı değilim ama uyguladıkları teknikler çocukların gerçekte ne yaşadıklarını ortaya cikariyor şahit bulmaya gerek olmaz diye düşünüyorum bilmiyorum tabi tam olarak... Ki şahit bulamayacaksınız sanirim öğretmen çoktan velileri orgutlemis öğrencileri tembihlemistir öyle bir kişiliği var gibi görünüyor

Küçücük çocuğa eli kalkabiliyo öğretmen bozuntusu maddi manevi zarara uğratıyor sizi inşallah hakettigini bulur şark kurnazi velileri orgutluyor bir de

O cocugun ya okulunu ya da sınıfını degistirin. Mille Egitime dilekce ile olayi anlatin. Cimere de yazin. Ama cocugun psikolojisi icin ogretmeni degismeli. Mumkunse anaç bir ogretmen tercih edin.

Okul müdürlüğüne, ilçe milli eğitime dilekçe yazın vs diyecektim ama işleme koyacaklari şüpheli bence direkt CİMER'e yazın. Bu şikayetlerle bizzat ilgileniliyor.

Bende bir öğretmenim.yaptiginin kabul edilir yani yok.Acilen şikayette bulunun ilçe veya il milli eğitime gidin, sorununuzla ilgilenmezlerse kaymakamlığa başvurun.
Kızınızida o öğretmenden alin

Altı üstü bı tokat yarında sever barisirlar biz öyle okuduk
Ya siz konuda neden sivrilip dikkat çekmeye çalışıyorsunuz
Hiçmi hayatınızda size değer veren sizi dikkate alan yok
Kafayımı yediniz ne demek altı üstü tokat?
Siz normal değilsiniz
Yetiştirdiğiniz kızlara yazık, prenses yetiştiriyorum diyorsunuz ama siz bu kafayla anca kül kedisi yetiştirirsiniz

Konu sahibi: herifi şıkayet etmek için neyi bekliyorsunuz?
Eşinizde ne alem adamı bide yemeğe davet etmediği kalmış
Herif çocuğunuz vurmuş farkındasınız dimi??
Başlarım öğretmenmiş bilmemneymiş

Kizlar cok sagolun esime yazdiklarinizi okudum.. meb cagri merkezini aradim kayit acildi. Simdi okula gidecegz. Esim ne yaparsa yapsin ben devamini getirecegim hic iyi hissetmiyorum kendimi
Eşinize çok kızdım ya nasıl hemşeri muhabbeti yapabildi o adamla oturup?
Zaten yüzgöz olmuşsunuz fazlaca adam her gün şikayet etmiş,en sonunda da vurmuş birde sizi nasil sakin sessiz görmüşse çocuk eve gelip anlatmadan arayıp aklınca sizi kandırıyor çocuk vurdu derse inanmayın diye.
Böyle bir utanmazlık görmedim pes.
Yazık bunlar öğretmenim diye geziyor ortada,atanamayan pırıl pırıl gençler beklerken.
Bakın asla geri adım atmayın,belli ki takmış çocuğunuza bu manyak,sizi de( ki haksız sayılmaz eşiniz sakin sakin oturup sohbet etmiş adamla)sakin sessiz bellemiş,kesinlikle sakin sessiz olamayacağınızı bilsin,okul yönetimi,meb hatta Twitter üzerinden her yere yazin bu durumu,ortalık bir karışsın ya bu nedir. 6 yaşında çocuğa vurmak nedir?
Kesinlikle peşini bırakmayın,kendisine emanet edilen el kadar çocuklara düzgün davranmayı öğrensin,yapamıyorsa ayrılsın meslekten yüz karası.

Benim çocuğuma bir öğretmen tokat atarsa onu tokat manyağı yaparım heralde. Ki çok aşırı sakin ve kibar bir insanım ayrıca öğretmenim ben de. Ne haddine?
Çocuğun tuvaletle ilgili bir sorunu olduğunu sanmıyorum, çocuk öğretmenle daha az aynı ortamda durmak için tuvaleti bahane edip kaçıyor yazık.
Eşiniz nasıl sakin olabilmiş anlayamadım.

Sirf maas icin bir meslek secilirse boylw oluyor.. ne demek cocuga el kaldirmaklafa bak dovdu derse inanmayacakmissin demek, terbiyesiz.. koskoca insan gucunu kucucuk cocukta mi deniyormus? Cocuk bu cisede gidecek suylada oynayacak aenin isin ne acaba cok saygi deger ogretmen adam ol isini iyi yap o cocugu egit vazgecsin huyundan…boyle yapsin butun ogretmenler butun cocuklar sogusun okuldan

Tartışmasız kabul edilemez. Hemen şikayet dilekçesi yazıp şikayet edin lütfen. Çocuğunuzu da o sınıftan alın. Kızınız ayrılmak istemeyebilir. Ama o sınıf artık kızınız için sağlıklı değil.
Çok çok üzüldüm. Hiç bir çocuk bunu yaşamamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…