Ogretmenin kizima tokat atmasi

Öğretmenle çok yüz göz olmuşsunuz.
Tavsiyem sınıf değişikliği. Tabi cimere de şikayette bulunun mutlaka. Bu tür kişiler çocuklara karşı nefret besleyip notları düşürmeye çocuğa psikolojik siddet uygulamaya devam ediyor. Ayrıca okul da başarılı bir öğretmen diye de arka çıkabiliyor.

Kıyamam ben size de miniğinize de, üzüntünüz çaresizliğiniz yazdıklarınızdan geçiyor insana. Bu ülke böyle maalesef, iş punduna geldi mi yapayalnız kalırsınız, öyle hissettirirler insana. Doktordur, öğretmendir vs ile bir sorun yaşarsanız iş işte böyle çözümsüzlük ve insanın çaresizliğine kadar varıyor. İnsanlar "bana ne onun sorunu" diye yaklaşıp yalnız bırakırlar, doğruları söylemezler, herkes üç maymunu oynar. Siz yasal yollarla uğraşmaya devam edin, peşini bırakmayın, bu süreçte sinirleriniz çok yıpranır ve yorulursunuz ama umarım olumlu bir sonuç alırsınız. Cumhuriyet savcılığına gidip suç duyurusunda bulunun. Çocuğunuzu dayak nedeniyle okula dahi gönderemediğinizi, çocuğunuzun eğitim hakkının elinden alındığını söyleyin. Bu süreçte de okul değiştiremiyorsanız bir süre göndermeyin isterseniz. Kendiniz ilgilenin eğitimiyle bir süreliğine. Cidden başka ne diyebileceğimi bilemiyorum. Şu günlerde okulla ilgili değil ama başka bir sebepten sizinle aynı çaresizliğin içindeyim. O sebepten sizi çok iyi anlıyorum.

Mudur sinif degisimi olmaz diyor nasil yapabiliriz bilginiz var mi

O kişi ben sahit olmam diyorsa başka bir çocugun velisiyle anlaşmaya çalışın. Netice de bu tokat olayını sıniftaki diğer cocuklar da gördü. Kızınızın arkadaşları şahitlik yapabilirler. Müdür de üstünü kapatmaya devam ederse "sizi atv habere şikayet ederim buraya gelirler hem sizi hem de o ögretmen müsveddesini tüm türkiyeye rezil ederim" gibilerinden tehdit vari konuşabilirsiniz belki. Ne biçim insanlar var gerçekten ya...o tolatı kendi çocuğu da yiyebilir iler de, demek ki öyle bir şey olsa hiç umrunda olmayacak. Allah ıslah etsin böylelerini.

Okul da arkasını sıvazlıyor resmen. Müdürün çocuğun üstün yararı ilkesinden haberi yok galiba. Siz ilçeye gerekirse ile gidin, nasıl öğretmen bunlar?!?!?

gerçekten çok zor bir durum, “elim kolum bağlı” bu olsa gerek Allah yardımcınız olsun. Aklıma şey geldi hani haber kanallarının whatsapp ihbar hattı var ya, durumunuzu anlatan bir video çekip orayamı yollasanız

Bu durumda sınıf değişikliğine gidilebilir. Ben rehber öğretmenim. Rehberlik servisine gidip çocuğunuzun durumunu paylaşın mutlaka. Öğretmenle yüz göz olmuşsunuz maalesef ki. Gönül ister ki böyle meslektaşlarım olmasın ama. Bu gibiler veliye olan öfkesini çocuktan çıkarabiliyor. Çocuğun davranışlarını sorun edip notları düşürmeye kadar gidebiliyor. Rehberlik servisiyle irtibat halinde olun mutlaka

………….OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Alttaki dilekçeyi okul müdürlüğüne verin bakalım ne olacak.

Okulunuzun .. sınıfında öğrenim görmekte olan……………. numaralı öğrenciniz …………..’ ın velisiyim. …………….. şuan……….. sınıfında gerek arkadaşlarıyla gerek sınıf öğretmeni ile yaşamış olduğum sorunlardan dolayı öğrenimi aksamakta ve bu sınıfta olmak çocuğu olumsuz yönden etkilemektedir. Bu sebeple, velisi olduğum …………..' ın .. sınıfından alınarak başka bir sınıfa verilmesi hususunda;

Gereğini arz ederim.

Öğrenci velisi

adı soyadı

İmzası

Okula mecburen gonderdim caresizce cunku cok basta daha kotu olmasini kendini suclamasini istemiyorum. Cok konusan kizim resmen iki gundur susuyor. Cok kotu gunler geciriyoruz gercekten. Ve insanin akli almiyor gercekten her suc bu sekilde cogaliyor. Ben olsam dusunmezdim tani anlatiriz bizde derdim sonucta ona yapan banada yapacak. Ama kadin yaparsa yapar diyo simdide. Acaba ogrermen arkamdan grup falan mi kurdu diyorum kadin resmen benle kavga ediyor. Azicik vicdani Allah korkusu varsa yardimci olucam diyip aramasi lqzim konustuklarimdan sonra ama yok iste..

Eşim sizin eşiniz gibi davranacak ağzına bir çarparım yeri öper ne memleketlisi çocuga hiç kimse vuramaz siz nasıl sakin kaldınız anlamıyorum o okulu yıkardım ben okurken ben sinirlendim yahu o nasıl baba

Öğretmeni şikayet edin hiç durmayın değiştirin okulu

Resmen birde yalan söylüyor çocuğu iftiracılıkla suçluyor

Zaten size ilk söylediğinde söylemiş çocugu dövdügünü ağzına çarpmadınızmı birtane al bak Tokat böyle olur diye

Çalıştığım bir okulda öğretmenin bir tanesi çocuğa geri zekalı misin sen dedi diye önce soruşturma geçirdi daha sonra okulu değiştirildi. Bu zamanda böyle pişkin bir öğretmenin olması akıl alır gibi değil. Neyine güveniyor...

Eminim kimse orali olmayacak.. cunku onlarin cocuguna HENUZ olmadi. Ama simdi ben boyle ugrasirim arkamdan duzelir olan hep bana oluyor zaten

Gün içinde çok sık idrara çıkıyor tahlilleri de temiz çıkıyorsa acaba mesanesinin kapasitesi mi dar yoksa mesane kasları aşırı mi çalışıyor doktora gidince bunları da danışın çok geçmiş olsun

2 yıl evvel ortaokul kademesinde idareciydim, erkek bir öğretmen kız öğrencinin omzuna dokunmuş. Bu sebeple okulu değişti öğretmenin bakın ortaokul öğrencisinden bahsediyoruz.

Mudur tamam demeden yardimci olurlar mi ? Peki benim ettigi bu sikayetlerle ogretmene ne olur gercekten
Cok sagol isleme koymak zorundalar mi red ederler mi dilekceyle
Ya nasil oluyor peki birileri sahit mi oldu.. lise falan olsa birbirlerine destek olurlardi.. mudur esimi arayip tekrar cagirdiginda en fazla ogretmene uyari gelir diyormus bu nasil oluyor anlamiyorum korkup devam etmeyelim diye mi boyle yapiyor

Anlıyorum ben sizi, birgün önce gerçekleri söyleyen insanlar anında ertesi gün düşman olurlar. Çünkü halkların çoğu güce tapar ki bu öyle ahım şahım bir güç olması da gerekmez. Orada öğretmenin otorite olduğunu bildikleri için o da onlarla kibar bir şekilde konuştuysa sizin yanınızda durmayı çıkarlarına ters bulmuşlardır. Ve öğretmen onlarla konuştu diye kendilerini özel hissetmişlerdir. İlk oğlumda, sınıfta benim çocuğum değil ama diğer ailelerin çocukları sürekli dayak yiyorlardı, benim hiç alakam olmamasına rağmen öğretmenle bu konuyu konuştum. Üstelik dayak yiyen çocukların aileleri de benim yanımda yer alıyorlardı güya. Bir toplantı düzenlendi ve öğretmene çocukların dayakla eğitilmesi konusuna katılmadığımı söyledim. Öğretmen çıldırdı, öyle bir şey yok falan dedi, sonra kadınlara döndüm, çocuklarınız dayak yiyor biliyorsunuz değil mi konuştuk dedim, kadınlar bana "yok öyle bir şey, hem öğretmen döver de sever de biz memnunuz" dediler, ben ortayı karıştıran olarak öyle kaldım. Öğretmenle ciddi kavga yaşadık, hatta adam üzerime bile yürüdü. Sonrasında kadınlar bana cephe aldılar ve bir daha onlarla muhatap olmadım. Demem o ki kimsenin vicdana gelmesini falan beklemeyin çünkü insanlar vicdanda önce güce bağlılık ve çıkarla hareket ederler. Dediğim dilekçeyi verin siz umarım işe yarar. Çocuğunuza da göndermezseniz eğer kendinin suçu olmadığını sebepleriyle anlatın. Gönderecekseniz, yakın takipte bulunun.Sık sık okula gidip çocuğunuzu kontrol edin.

Rehberlik servisi durumu anlatmalı işleme koymalı müdür de. Ayrıca dönem ortası sonu olsa olmaz derdim ama dönem yeni başladı. Gidip konuşun durumu iyice anlatın

Kızınız adına çok üzüldüm bir benzer durumu bende yaşamıştım ilkokul 2.sınıfta sınıf öğretmenim tarafından aynı şekilde şiddete maruz kaldım sebebi ise kızınızla aynı durumdan tuvalette gittim diye beni bütün sınıfın önünde dövdü şuan 30 yaşındayım ve hala aklıma geldikçe içim ürperiyor benim annemde sizin gibi hemen öğretmene ve müdüre gidip olayı anlattı öğretmenin savunması beni terbiye etmek için vurmuş öyle dedi ailem beni o okuldan alıp başka okula verdi ama o durum beni o kadar etkiledi ki bütün eğitim hayatım boyunca hatta şuan yüksek lisans yapıyorum oda dahil bütün öğretmenlerimle konuşurken çok çekinerek konuşuyorum tepki alacak mıyım acaba diye bence kızınızla güzel bir şekilde belki de bir çocuk psikologu eşliğinde konuşun ve başka bir sınıfa yada başka bir okula gönderin bütün eğitim hayatı heba olmasın çocuğun

Tamda bu durumdayim keske bir velife sizin gibi olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…