- 17 Haziran 2016
- 82
- 115
- 8
- Konu Sahibi Seviyorum1993
-
Kendi yazdığı bir günlükse görür görmez anneniz olduğunu anlardı ve sizin onun eve gelmesini bile beklemeden o an bunu nerden bulduğunuzu sorardı ne yani kendi günlügünü evibe gidip okuyup sen benim kızımsın mı dedi ? Bana çok inandırıcı gelmedi
Sanirim ben de bunu yapacagim aramayi dusunuyorum yarin... Biraz soğukluk hissedersem hic bulusalim demem ama sicak davranirsa konusmak istiyorum diyeceğimBiyolojik annenle konuşmak için neyi bekliyorsun? Yalansız dolansız her şeyi anlatmasını iste. Erteleme konuşmayı. Hiç mi merak etmiyorsunuz ikinizde neler olduğunu? Gözlerinden anlarsın her şeyi, yalan mı doğru mu anlattıkları diye. Düşüncelerinle cebelleşeceğine teke tek yüzleşmelisin. Çünkü sıradan bir olay değil bu. Ben annemi bulsam, konuşmadan asla bırakmazdım.
Ben odasina biraktim defteriBenim de anlamadığım bu.
İnsan dış kabından bile mutlaka defterini tanır. Tanımaması imkansız. Şöyle bir elinde tutup sayfalarda göz gezdirir, yazısından bile anlar o on saniyelik sürede.Ben 15 yıl önceki günlüğümü hiç unutmam. Getirseler önüme, a bu benim derim.
Kendi yazdığı bir günlükse görür görmez anneniz olduğunu anlardı ve sizin onun eve gelmesini bile beklemeden o an bunu nerden bulduğunuzu sorardı ne yani kendi günlügünü evine gidip okuyup sen benim kızımsın mı dedi ? Bana çok inandırıcı gelmedi
Sanirim ben de bunu yapacagim aramayi dusunuyorum yarin... Biraz soğukluk hissedersem hic bulusalim demem ama sicak davranirsa konusmak istiyorum diyeceğim
Benim de anlamadığım bu.
İnsan dış kabından bile mutlaka defterini tanır. Tanımaması imkansız. Şöyle bir elinde tutup sayfalarda göz gezdirir, yazısından bile anlar o on saniyelik sürede.Ben 15 yıl önceki günlüğümü hiç unutmam. Getirseler önüme, a bu benim derim.
Ben varken gormedi yazmıştım yorumlarda
O seni aramıyor mu?
Ben kızımı yıllar sonra bulsam aramadan duramam, görmeden yapamam. Mutluluktan ağlar dururum yüzüne bakıp bakıp. Açmadı diyelim, milyonkere ararım yavrumu buldum diye.
Bence daha uyuşmayan bir çok nokta var. Çocuğunu kaybeden bir anne merak etmez mi mezarını? Aşırı tutarsız odaya bırakılmış defter ee görür görmez yanına gidip bunu nerden bulup diyememiş mi ayrıca annemin defteri diyip kendisine vermek varken neden masaya bırakılmış fazla soru işaretli
Bana yardimci olmaniz icin konuyu actim atladigim yerler tabi Ki var ben kisacs olayi anlatmak istedim mezar tasini merak etti mi etmedi mi ben de bilmiyorum
Hep konusmak istedi ama ben cok sert davrandim ama diğer hocamla konustum ben olanlari biraz kabulleneyim zaten bir seyler yapacagim dedim galiba ona soyledi bunu bu yüzden birkaç gundur ses yok
Bizde yardımcı olmak soruyoruz işte ? Atladığın yerleri yorumlarda da tamamlayabilirsin kimlik olayını nasıl düzenlemişler ?
Annenden ses çıkmaması gerçekten garip. Hangi anne yavrusunu bulup da sessiz kalır ki? Bir şeyler çelişiyor. Şuna gerçekten eminim bir ana yavrusunu bulsun, bir dakika bile yanından ayrılmaz. İstediği kadar çocuğu konuşmak istemesin, mutlaka konuşur. Anneni asla asla yargılamak istemem, ama yaptıkları vicdana uygun gelmiyor bana.. Bir anne böyle davranmaz ki.. Bence çok ama çok iyi araştır. Bu işin içinde gerçekten bir şeyler var. Eminim.
Bir insani annesinden çalan insanlar bunu yapmakta da zorlanmamislardir diye düşünüyorumBu sordugunuzun cevabıni ailem verebilir gorusursem bir gun eger soracagim.
Annesinden habersiz bir cocugu alip yurtdisina kacirmak ve bir cocugu baskalarina vermek calmak degil miBuna aileden çalmak demiyorlar ama. Oturmayan noktalar onlar zaten
Konu adini rusca bilen biri var mi diye değiştirsen? İlla çat pat ruscasi olan vardir
fotografi yok günlük bende degil malesef. Gunluk olup olmadigini bilmiyorum sıradan seyler de yaziyor olabilirGunlugun fotografi var mi, benim anam rus ben sana soylerim ne yazdigini.
Kizlar durumu kisaca bir anlatsaniz da beni aydinlatsaniz. 20 sayfa olmus yahu
Imla hatalarini duzelttim
Annesinden habersiz bir cocugu alip yurtdisina kacirmak ve bir cocugu baskalarina vermek calmak degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?