Ögretmenim annemmiş...

Benim de anlamadığım bu.
İnsan dış kabından bile mutlaka defterini tanır. Tanımaması imkansız. Şöyle bir elinde tutup sayfalarda göz gezdirir, yazısından bile anlar o on saniyelik sürede. Ben 15 yıl önceki günlüğümü hiç unutmam. Getirseler önüme, a bu benim derim.

Sanirim ben de bunu yapacagim aramayi dusunuyorum yarin... Biraz soğukluk hissedersem hic bulusalim demem ama sicak davranirsa konusmak istiyorum diyeceğim

Ben odasina biraktim defteri

Ben varken gormedi yazmıştım yorumlarda

Sanirim ben de bunu yapacagim aramayi dusunuyorum yarin... Biraz soğukluk hissedersem hic bulusalim demem ama sicak davranirsa konusmak istiyorum diyeceğim

O seni aramıyor mu?
Ben kızımı yıllar sonra bulsam aramadan duramam, görmeden yapamam. Mutluluktan ağlar dururum yüzüne bakıp bakıp. Açmadı diyelim, milyonkere ararım yavrumu buldum diye.

Bence daha uyuşmayan bir çok nokta var. Çocuğunu kaybeden bir anne merak etmez mi mezarını? Aşırı tutarsız odaya bırakılmış defter ee görür görmez yanına gidip bunu nerden bulup diyememiş mi ayrıca annemin defteri diyip kendisine vermek varken neden masaya bırakılmış fazla soru işaretli

O seni aramıyor mu?
Ben kızımı yıllar sonra bulsam aramadan duramam, görmeden yapamam. Mutluluktan ağlar dururum yüzüne bakıp bakıp. Açmadı diyelim, milyonkere ararım yavrumu buldum diye.

Hep konusmak istedi ama ben cok sert davrandim ama diğer hocamla konustum ben olanlari biraz kabulleneyim zaten bir seyler yapacagim dedim galiba ona soyledi bunu bu yüzden birkaç gundur ses yok

Bana yardimci olmaniz icin konuyu actim atladigim yerler tabi Ki var ben kisacs olayi anlatmak istedim mezar tasini merak etti mi etmedi mi ben de bilmiyorum

Bana yardimci olmaniz icin konuyu actim atladigim yerler tabi Ki var ben kisacs olayi anlatmak istedim mezar tasini merak etti mi etmedi mi ben de bilmiyorum

Bizde yardımcı olmak soruyoruz işte ? Atladığın yerleri yorumlarda da tamamlayabilirsin kimlik olayını nasıl düzenlemişler ?

Hep konusmak istedi ama ben cok sert davrandim ama diğer hocamla konustum ben olanlari biraz kabulleneyim zaten bir seyler yapacagim dedim galiba ona soyledi bunu bu yüzden birkaç gundur ses yok

Annenden ses çıkmaması gerçekten garip. Hangi anne yavrusunu bulup da sessiz kalır ki? Bir şeyler çelişiyor. Şuna gerçekten eminim bir ana yavrusunu bulsun, bir dakika bile yanından ayrılmaz. İstediği kadar çocuğu konuşmak istemesin, mutlaka konuşur. Anneni asla asla yargılamak istemem, ama yaptıkları vicdana uygun gelmiyor bana.. Bir anne böyle davranmaz ki.. Bence çok ama çok iyi araştır. Bu işin içinde gerçekten bir şeyler var. Eminim.

Bizde yardımcı olmak soruyoruz işte ? Atladığın yerleri yorumlarda da tamamlayabilirsin kimlik olayını nasıl düzenlemişler ?

Bir insani annesinden çalan insanlar bunu yapmakta da zorlanmamislardir diye düşünüyorum Bu sordugunuzun cevabıni ailem verebilir gorusursem bir gun eger soracagim.

Yarin onu arayip olanlari buraya yazacagim. Verdiği tepkileri yorumlarsaniz mutlu olurum

Gunlugun fotografi var mi, benim anam rus ben sana soylerim ne yazdigini.
Kizlar durumu kisaca bir anlatsaniz da beni aydinlatsaniz. 20 sayfa olmus yahu
Imla hatalarini duzelttim

Annesinden habersiz bir cocugu alip yurtdisina kacirmak ve bir cocugu baskalarina vermek calmak degil mi

Zaten tuhaf olan o. Anne bebeğini kaybediyor hemen hayatına adapte olup devam ediyor. Anneanne bukadar büyük bir olaya o yaşta tek başına yataklık edebiliyor ? Tamamı ucu açık kalmış seni büyüten aile iyilik yapmış sana haberin yok. Sonuçta sorumluluk kolay değil bu yaşa bitki gibi sulanarak gelmiyorsunuz.

Not: Birçok soru işareti olduğu için bu konu bana inandırıcı gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…