Ögretmenim annemmiş...

Canım benim ya cok kötü oldum okurken gözlerim cikcakti yerinden. Kitap okur gibi oldum bu kadar tevafuk olmaz çok zor bi durum. Allahım yardimcin olsun oz annene kavusmana çok sevindim diğer yanlarına deyinemiyorum çok zor bi durum.

Büyük ihtimal burdan alıntı yapip gazeteye çıkartırlar. gazeteye çıkan kk konuları oldu.

Siz zamana bırakın kendinizi hiç bir şeye zorlamayın. Hem sizi büyüten insanlardan hem de öz annenizden zaman isteyin.
Psikolojik destek ya da aile terapisi konusunu da bir düşünün derim. Bir destek gerekiyor sanki böyle ağır konularda.
Öfkenizi bastırmadan, zaman içinde affetme yolları bulursunuz, inanıyorum. Zaten önce, çok yıkıcı olmadan tabi, öfkenizi dile getireceksiniz ki, yaşadıklarınızı aşabilesiniz, sağlıklı bir ruh haline kavuşabilmeniz için bu süreçler de gerekli elbet. Kendinizi hiç bir şeye zorlamayın. Umarım bir süre sonra içinizdeki o anne boşluğu dolmuş olur ve sizi büyüten insanları da yeniden aileniz kabul edebilirsiniz.. Her şeyi zamanla aşabileceğinizi umuyorum..

Yazdıklarınızi aglayarak okudum gerçekten beni anladiginiz icin tesekkur ederim benim anneme ihtiyacim var ne kadar kizsam da sert davransam da ben onun beni isteyerek birakmadigini düşünüyorum
Tabi ki, hangi kadın isteyerek bırakır evladını. Muhtemelen çok büyük bir depresyon yaşıyordu o da.. Kimbilir ne koşullardan, ne sınavlardan geçti. Evet doğru değil ama anlaşılabilir. Çok şükür siz yetiştirme yurtlarına düşmemişsiniz, okuyan genç bir kadın olarak mahrum olduklarınız olsa da olabilecek en az hasarla atlatmışsınız. Bu yüzden inanın aşılır bunlar..
Siz lütfen bazı yorumlara kulak tıkamaya çalışın, bunu belki haddim olmayarak söylüyorum, insanlar da kendilerince yorum yapıyor, ama konu film gibi diye burada bir film dönmüyor neticede. Gerçek hayatlar söz konusu, bunu bazen hepimiz anlayamıyoruz belki... Siz o yorumlardan etkilenmemeye bakın, öfkenizi bastırmayın elbet ama nefrete de sığınmayın. En büyük acıyı siz çekersiniz. İnsanız neticede, taştan değiliz hiç birimiz.
Destek almanız konusunda ısrarcıyım. Bu süreçte birazcık yardımla, bu meselelerin halledilebileceği, öfkenizi sağlıklı şekilde dile getirmenin yollarını bulacağınızı ve bir daha gündeme gelmemek üzere aşacağınıza inanıyorum. Psikolojik destek en çok böyle hassas durumlarda gerekli, çaresiz değilsiniz inanın. Umudunuzu hiç kaybetmeyin, tüm taşlar yerine oturacak yakında, inanıyorum ben.

Kiz sen hic film falan izlemiyon mu valla ben okuyunca film gibi geldi du ben anlatim sana

Ama once ne kadarını anladin onu soyle aklini daha fazla bulandirmayayim

Canım ne yalan söyleyim.ben yazdıklarına inandim.kder işte.ben öz anneme daha ılımlı yaklaşman traftariyim.seni herşeye herkese rağmen doğurmuş sonrda kurtulmak istediğini dusunmuyorum.evlatlik ailenide anlamaya çalış.s eni kaybetmekten korkmuşlardır

Annene neden tavir aliyorsun ki belki bu hikayenin en masumu annen bi suclu ariyoesan bu anneannen ve babandir

Ne guzel seni evlatlik alan aile okup bi yerlere getirmis ki bunu gunumuzde yaayan anne babalar var
Annene gelecek olursakta o senin yasadigini bile bilmiyormus bence duygularinla degil mantiginla yaklas

Böyle bir sey olmasını asla istemem ne benim icin ne ailem icin ne de annem icin sonucta bir cevresi var ogrencileri var ben arkadaslarima bile anlatamazken insanlar malzeme yapmasinlar bunu

Destek alacagim baska turlu atlatacagimi düşünmüyorum

Anneniz defterini gorunce hemen tanımamis da eve gidince mi tanımış, benim ortaokulda tuttugum bir defter var göz hizama geldiği zaman hemen tanırım..(hem de şiir vs yazıyor öyle annenizin defteri kadar hayatı meseleler de değil, )

Oz annesinden koparanlar mi?
Sizi oz annenizden koparan anneanneniz, o insanlar degil.
O insanlar alip buyutmeseymis simdi nerde kimle olurdunuz acaba dusundunuz mu?

Yani sanki hamileyken annesisini hastaneye götürüp zorla karnından bebeğini almışlar gibi evlatlık alan aileye bukadar sert tutum, bana da fazla geldi . Bunca yıl yedirmiş içirmiş hastalığında bakmış okutmuşlar onlara değil annanene kızman lazım. Bence biyolojik anneden dafa fazla anne evlatlık olarak bakan annen.

Canım sana tek tavsiyem herkesi affet, herkesi kucakla. Seni yetiştiren anneni, biyolojik anneni, anneanneni bir araya getir. Artık tek bir hanenin değil 3 hanenin direğisin.

VK üzerinden babanıda bulabilirsin. Ruslarda bu durum çok sık yaşanır. Sakın korkarak hareket etme. Kendi ayaklarının üzerinde durabilecegini belli et.

Defter ders defteri de olabilir bilmiyorum

Belki pisligin tekidir hayatima onu dahil etmek istemiyorum

Okuduğum en ilginç hikayelerden biri.

Merakımı mazur görün, o defteri ilk verdiğinizde hocanızın ya da annenizin tepkisi nasıl oldu? Yani direkt çantasına atmayıp açıp incelediyse o an şok yaşamış olmalı. Ben olsam yaşardım yani.

Defteri odasina masaya biraktim ben inceleyeceğim dedi yani ben varken defteri gormedi

Biyolojik annenle konuşmak için neyi bekliyorsun? Yalansız dolansız her şeyi anlatmasını iste. Erteleme konuşmayı. Hiç mi merak etmiyorsunuz ikinizde neler olduğunu? Gözlerinden anlarsın her şeyi, yalan mı doğru mu anlattıkları diye. Düşüncelerinle cebelleşeceğine teke tek yüzleşmelisin. Çünkü sıradan bir olay değil bu. Ben annemi bulsam, konuşmadan asla bırakmazdım.

Kendi yazdığı bir günlükse görür görmez anneniz olduğunu anlardı ve sizin onun eve gelmesini bile beklemeden o an bunu nerden bulduğunuzu sorardı ne yani kendi günlügünü evine gidip okuyup sen benim kızımsın mı dedi ? Bana çok inandırıcı gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…