Ögretmenim annemmiş...

Seni büyüten kişilere lütfen sert ve kırıcı olma, kaybetmekten korktukları için sana gerçeği söylememişler ! Allah bilir anneannen onlara ne söyledi de annenin öldüğünü söylemek daha mantıklı gelmiş. Annelik doğurmakla olmuyor emek bana göre kan bağından daha önemli ! Düşün ki bu aile sana eziyet edebilirlerdi , okutmayabilirlerdi ve bunun gibi binlerce örnek sıralayabilirim. İntikam duygusu sadece ruhunu kirletir ! Öz anne'ne gelince kadın napsın ölmüş demişler her şeyi planlanmış kadının ne suçu var !

Sakinleş affet kendini hazır hissettiğin an öze ailen ve seni büyüten ailen ile konuş bir karar ver.

Defter ders defteri de olabilir bilmiyorum
Ne yani anneniz 20 sene önceki ders defterini gorunce mi sen benim kizimsin dedi, iki yorum sonra defteri odasına bıraktım demissiniz, (ki konunuzda asla böyle bir açıklama yok) ne diye bıraktiniz, ne alaka hiç açıklama yapmadan öylece bıraktiniz mi?
Konunun başında ne alakaysa eğitim fakültesinde olduğunuz için hocaniza öğretmen diye hitap ederken, sonra hocaya dönmüş. Hikayenizde cok ama çok soru işareti var. Daha çok caliamalisiniz

Yorumunuz icin tesekkur ediyorum yardimci olmaya calistiginiz icin

Oncelikle yorumlarimi dikkatli okursaniz bu soylediklerinizin cevabını kendiniz verebilirsiniz. Hepsinin cevabi var. Hocam diye baslik acmak istemedim ben de ogretmenlik okuyorum. Hocam diye de annemden degil diger hocamdan bahsettim arkadaslar cok takildigi icin hocam yazdim. Bu aciklamayi size niye yapiyorum bilmiyorum insanların sorunlarıyla dalga gecmek yerine hayatta neler oluyor diye dusunup halinize sukretmelisiniz.

İlk önce 2 haftadır ses yok demistiniz şimdi bikaç gün oldu diyosunuz gerçekten tutarsizliklar var kusura bakmayın defteri verirken bu benim anneminmis çok önemli demişsiniz şimdide odasına bıraktım diyosun uz anlamadım gerçekten

Benim sorular sorma sebebim nedense ogretmeninizin anneniz olduğuna inanmayisim.
Siz emin oldunuz mu?
Neyle emin oldunuz?
Sorup sorusturdunuz mu?

Defter hala çok önemli bence. Defteri geri al ben sana rusça çeviri yaparım.

Anane hasta ölmek üzere dedin . O vefat etmeden önce ondan öğrenmen gereken şeyler olabilir.

Benziyor mu fiziksel özelliklerin hiç o gözle bir değerlendirme yaptın mi?
Bu işte garip kısımlar var. Bu yüzden öğretmenine güvenmiyorum. Ya da hikayenin başka yerlerinde bir eksik var.
ya da tamamiyle fazlalık diyim kibarca. .

Bakin burada amaciniz bana yardimci olmak mi ya da baska bir sey mi kendinizi dedektif mi saniyorsunuz ya da izlediginiz bir diziyi mi yorumladiginizi saniyorsunuz anlamiyorum. Ben defteri odasina biraktim ama ona söyledim önceden annemin defteri vs yardimci olur musunuz dedim o da inceleyecegini birakmami soyledi. 2 haftadir bu olay oldu dedim hastanede kaldı ziyarete gittim dedim siz yorumlari duzgun okuyun bana yalanci muamelesi yapmadan once lütfen.

Defteri ona verdim dedin iyi hatırla

Defteri vermeden önce dedim ki bu defter benim icin onemli anneminmis yardimci olur musunuz. Tabii dedi biraktim defteri ben okuyup seni cagiracagim dedi

Evet boyle soyledi ben defteri eline mi verdim yazmisim gerçekten biraz moral alirim yardım alirim diye buraya konu aciyorum nelerle uğraşıyorum gercekten bazi insanlari anlamak zor. Yardimci olmayacaksaniz yorum yapmayın

Evet bana benziyor bunu yazmistim yorumlarimda zaten. Hasta olduğunu soylediler ölmek uzere filan bunu siz çıkariyorsunuz. Ben gittim evet yasli hasta bir kadin ama olum doseginde de değil. Defterde ders notlari bile yazıyor olabilir ondan geri isteyecegim defteri en önemlisi de tabi ki dna testi yaptirmak isteyecektir ben de istiyorum. Size de tavsiyem hayatin bazi insanlar icin cok da normal gelismedigini kabullenmeniz. Ben de bunlari yasamak istemezdim. Lisedeyken bir sok ardindan böyle bir şok dedektiflik oyunlarinizi benim yardim cagrisi yaptıgim konu uzerinde oynamayin lütfen

Ne sacmaliyorsunuz? Siz dedektiflik oyunu görmemişsiniz henüz. zerre inanmadim yine de inanmaya çalıştım size. Ama sen her mesajda bir ders verme edasindasin insanlara yaa hayatta böyle şeylerde var diye.
Sen tavrını bu yönde degistiriyorsan bende eşlik edeyim sana;

Kadın doçent olmuş da bir psikoloji dersine denk gelmemiş mi? Böyle mi söylenir. Burda ki arkadaslar bile hikayeye inanip senin psikolojini hesaba katiyor. Docent anan nasil katmamis?

kapıdan içeri gir ben senin annenim de fenalas. Hem neden fenalasiyor ki 3 gündür sindirmis olmalıydı. Orda fenalasan sen olabilirdin sen yeni duyuyorsun

Ve defteri ona mi verdin odasına mi koydun bunu neden cevaplamiyorsun?

Simdi size cok klasik bir kk repligi yazacagim:

"Okullar acilsa da su ergenler can sikintisindan fake konu acmaktan vazgecseler"

Okullarda daha bugun kapandi bismillah.

Konunuza en basindan beri inanmamistim. Celiskiler sorulunca ben sizden yardim almak icin actim sizin sordugunuz sorulara bak edebiyati yapinca tamam dedim.

Simdi yardim etmek icin soru soran uyelere bile dedektiflik yapmayin diye yorum yapmaniz zeytinyagi psikolojisinden kaynaklaniyor olsa gerek.

Bunca yorumunuza ragmen yine de allah size böyle bir sey yasatmasin.

Kiyamam yaa affet bak bende hamileyim 9 ay taşımış etmiş şimdi diyecekler hayvanlar bile doğuruyor sakin ha zaten babandan darbe yemis arkasında dur annem demesen bile anne de saril yarın bugün çok geç olabilir... bu arada sizi buyutenleride asla unutma ara sor bayramlarda ellerini op anne baba de buyutmusler evlat yetiştirmek zor:)

Sizi buna inandirmak su an umrumda olan en son sey. 23 yasindayim.
Kiyamam yaa affet bak bende hamileyim 9 ay taşımış etmiş şimdi diyecekler hayvanlar bile doğuruyor sakin ha zaten babandan darbe yemis arkasında dur annem demesen bile anne de saril yarın bugün çok geç olabilir...

Yorum yapan yardimci olmaya calisan herkese cok tesekkur ederim. Kime ne anlatabilirsin ki tevafuga inanmadiklari icin bunlara inanmak zor geliyor. Biri bana anlatsa ben de inanamazdim. Konuya mesaj yazan herkese tekrar tesekkurler yarin annemi arayacagim önce kafamdaki her seyin cevabini bulacağım. Daha sonra ne yapmam gerektigine karar vereceğim. Bana bazı imalarda bulunanlarin sorduklari sorularin cevabi da önceki mesajlarda var bunun disinda gerçekten onlarla ugrasmaya degmez.

Ben alinti yapayimda konu icerigi surda dursun zira her konunuzu sonra silmeye calisiyirsunuz anladigim kadariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…