Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Durumun baya karışık ve kotuymus bence bi psikolojik yardim al çünkü kendi basina bu kadar seyi üstlenmen çok zor seni sonunda baya yorar ve kararlarini doğru veremezsinde. Allah yardımcın olsun.
Valla canım bunların sorumlusu seni büyüten aile değil bunların sorumlusu senin öz annen evlenmeden önce hamile kalan o ki azerbaycan da bile bu normal değilken o ailenin sorunları olabilir onları benimsesen zaten gozune batmazdi ara sıra görüşülecek kişi öz annen bence minnet ve saygı duyacağım da seni büyüten aile
O sadece birini sevmis ve güvenmis beni dogurmak istemiş kiyamamis ben onu simdi nasil bir kenara atarim beni buyuten ailemse beni resmen çalmislar onlari affetmem cok zaman alacak
Çok saskindi hala da öyle. Ilk birkac gun hastanede kaldi yanina gittim ama diğer hocam istediği icin gittim. Her dakika onu aramak yanina gitmek istiyorum ama bir turlu yapamiyorum bir sucu olmadigi halde ona kiziyorum bunu icimden atamiyorum
Konu eğer gerçekse bence anneniz sizin kadar hatta sizden daha madur durumda. Düşünsenize karnınızda aylarca taşıdığınız, doğurabilmek adına ailenizi sildiğiniz, 6 ay da olsa bakıp kokusunu içine çektiğiniz öz yavrunuzu yine öz annenize emanet edip iş ayarlamaya gidiyorsunuz ve döndüğünüzde size evladınız öldü deniyor... Evet sizin de hayatınız yalan üzerine kurulu siz de çok çok madursunuz ama annenizin evlilik dışı bir ilişki yaşamaktan başka bir suçunu göremedim ben bu konuda. Her insan hata yapar ama anneniz size sahip çıkmış dünyaya getirmiş ve belki de birlikte bir hayat kurmak için çalışma yoluna gitmiş, sizi emanet ettiği insanlar emanete ihanet etmişler, anneniz bunca sene evlat acısıyla yanmış bir de. Aman Allahım insan hakikaten anne olunca anlıyormuş bunun ne manaya geldiğini... Allah korusun... Bence bir uzmandan yardım alın, birlikte gidin hatta ve yardım alın. Sizden çalınan hayatı neresinden geri alabilirseniz o kadarı kâr çünkü. Ben hala annemle yaşayamadığım çocukluğumu gençliğimi telafi etmeye çalışıyorum, keşke bu kadar vakit kaybetmeseydik diye hayıflanıyorum...