- 27 Nisan 2013
- 160
- 39
- 98
- Konu Sahibi Seviyorum1993
-
Ayrica hikaye tam olarak anlattiginiz gibiyse yani size dogru anlatilmissa ben annenizin tepkisini de ilginc buldum.
Kac zaman gecmis hala gelmemis size kiziim diye.
Ben annenin istemeyerek biraktigini da dusunmuyorum.
Kan bağı çekiyodur.. ama seni büyüten ailene karşı da ılımlı ol.. burda en büyük hatası olan anneannen ya da annenin ailesi diyim.. bu insanlar ne güzel bakmış sahip çıkmışlar sana.. öz ana babalar hakkını vermeden evlatlarını heba ediyolar. Döven söven zorla istemediğiyle evlendiren taciz eden gırla.. öfken yanlış kişilere.. inşallah zamanla farkedersin..O kadar istiyorum ki ona sarılmayi neden bilmiyorum diğer anneme karsi hiçbir zaman hissedemedigim seyler hissediyorum
Belki de haklisiniz ama oyle bir durumdayim ki hic mantikli bakamiyorum normalde böyle degildim mahvoldum
Her seyi dosdogru aciklasalardi bu kadar kizmazdim
Sehrin adini ve bölümü veremeyecegim anlayış bekliyorumYok türkiyede misiniz? Hangi şehirde bu kadar azeri ve rusça bilen sen ne okuyosun? Çok enteresan geldi
onlar da artık söylesinler yahuSen onların yıllardır yaşadığı psikolojiyi anlamazsın .Hergece korkuyla uyuyup korkuyla uyanmak kolay mı ?
Tanıdığımız hastaneden bebek aldı özannesi sattı daha doğrusu
Yıllardır kaçıyolar çünkü kadın sürekli para istiyo veriyolar yine istiyo
Burda problem para değil çocuğun öğrenmesi.
Küçükken kimseyle oynatmazlardı çocuğu akrabalardan ağzımızdan kaçırırız diye.
O çocuk mühendis oldu kendi ailesiyle kalsa sokakta çalgı çalardı ( çingene ailesi)
Şimdi evlendirip yurtdışına yerleştirmeye çalışıyolar çocuk 25 yaşında korku azalmıyo hep artıyo.
Haksızlık etme ailene
Bir ay sonra mezuniyetim var ve gelecek kimsem yok... oyle kotu durumdayim kievlatlik verilmek vs kolay şeyler değil hepimiz farkındayız. sakin olun. hem sizi büyüten aileye saygı duyun hem de öz annenize şans verin. onu tanımaya çalışın derim.
Evet benim kizdigim şey bu. Yalan uzerine yalan...onlar da artık söylesinler yahu
bu kadar uzun saklamak çocuğa haksızlık
her şeyi olduğu gibi anlatsınlar
25 yaşından sonra herhalde normal tepkiler verir çocuk da
Sen onların yıllardır yaşadığı psikolojiyi anlamazsın .Hergece korkuyla uyuyup korkuyla uyanmak kolay mı ?
Tanıdığımız hastaneden bebek aldı özannesi sattı daha doğrusu
Yıllardır kaçıyolar çünkü kadın sürekli para istiyo veriyolar yine istiyo
Burda problem para değil çocuğun öğrenmesi.
Küçükken kimseyle oynatmazlardı çocuğu akrabalardan ağzımızdan kaçırırız diye.
O çocuk mühendis oldu kendi ailesiyle kalsa sokakta çalgı çalardı ( çingene ailesi)
Şimdi evlendirip yurtdışına yerleştirmeye çalışıyolar çocuk 25 yaşında korku azalmıyo hep artıyo.
Haksızlık etme ailene
Sizi buyuten aile en az sizin kadar masum onlara neden rest cektiniz?
Siz azerbaycandami dogdunuz ordan turkiyeye cocuk getirmek imkansiz helede kimliksiz.oz anne bile getirse babanin imzasi gerekki ona bile sure veriyorlar.bu hikayede eksik biseyler var. Ya da sizden saklanan baska seyler bilemedim
Bunun gerçek olma imkanı yok bence.
Ne kadar sıradan bişeymiş gibi anlatmışsınız.
Çocuk çok iyi şartlarda büyüdü iyi bi işi de var bu saatten sonra çingene bi ailenin çocuğu olduğunu kaldırabilir mi ?onlar da artık söylesinler yahu
bu kadar uzun saklamak çocuğa haksızlık
her şeyi olduğu gibi anlatsınlar
25 yaşından sonra herhalde normal tepkiler verir çocuk da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?