Ögretmenim annemmiş...

Ayrica hikaye tam olarak anlattiginiz gibiyse yani size dogru anlatilmissa ben annenizin tepkisini de ilginc buldum.
Kac zaman gecmis hala gelmemis size kiziim diye.
Ben annenin istemeyerek biraktigini da dusunmuyorum.

Umarim yeni bir yalanla daha karsilasmam ama onun halini gorseniz inanirsiniz cocugunuz yasiyor ve ogrenciniz hemen kosup kizim diyebilir miydiniz

O kadar istiyorum ki ona sarılmayi neden bilmiyorum diğer anneme karsi hiçbir zaman hissedemedigim seyler hissediyorum
Kan bağı çekiyodur.. ama seni büyüten ailene karşı da ılımlı ol.. burda en büyük hatası olan anneannen ya da annenin ailesi diyim.. bu insanlar ne güzel bakmış sahip çıkmışlar sana.. öz ana babalar hakkını vermeden evlatlarını heba ediyolar. Döven söven zorla istemediğiyle evlendiren taciz eden gırla.. öfken yanlış kişilere.. inşallah zamanla farkedersin..

Her seyi dosdogru aciklasalardi bu kadar kizmazdim

Sen onların yıllardır yaşadığı psikolojiyi anlamazsın .Hergece korkuyla uyuyup korkuyla uyanmak kolay mı ?

Tanıdığımız hastaneden bebek aldı özannesi sattı daha doğrusu
Yıllardır kaçıyolar çünkü kadın sürekli para istiyo veriyolar yine istiyo
Burda problem para değil çocuğun öğrenmesi.
Küçükken kimseyle oynatmazlardı çocuğu akrabalardan ağzımızdan kaçırırız diye.
O çocuk mühendis oldu kendi ailesiyle kalsa sokakta çalgı çalardı ( çingene ailesi)
Şimdi evlendirip yurtdışına yerleştirmeye çalışıyolar çocuk 25 yaşında korku azalmıyo hep artıyo.

Haksızlık etme ailene

onlar da artık söylesinler yahu
bu kadar uzun saklamak çocuğa haksızlık
her şeyi olduğu gibi anlatsınlar
25 yaşından sonra herhalde normal tepkiler verir çocuk da

Kendi annem doçent su anda ama ne olursa olsun yalanlarla buyumektense dogrulari tercih ederdim

Sizi buyuten aile en az sizin kadar masum onlara neden rest cektiniz?
Siz azerbaycandami dogdunuz ordan turkiyeye cocuk getirmek imkansiz helede kimliksiz.oz anne bile getirse babanin imzasi gerekki ona bile sure veriyorlar.bu hikayede eksik biseyler var. Ya da sizden saklanan baska seyler bilemedim

Ben sadece isin manevi kismini anlattim. Simdi mezun oluyoruz ev arkadaşlarım gidecek. Kalacak yer bulmam lazim. Is bulmam lazim. 1 ay sonra kpss ye girecegim onu zaten unuttum. Ailemden para almam kimseden almam. Bunlari hic acmadim bile hayatim mahvoldu gerçekten. Biraz biriktirdigim para var o bitene kadar is bulmam gerek

Ogrendikce size yazacağım

Yaa offf cok zor tabi
Ama öz annen senin pesine düstümü yoksa hayatina mi bakti? Seni belki cok arasa bulurda. Benim tercihim icin bu önemli olur. Seni büyüten annene de haksizlik etme o seni dogurmadan sana annelik yapti

Üniversite öğrencisisiniz, anneniz doçent ve siz ona öğretmen mi diyorsunuz ona hoca denir yahu, bu kadarcigi bilemeyen bir ortaokul bebesi misiniz yoksa?
Anneanneniz sizi buluyor ama annenizi bulamıyor, ölüm döşeğinde kendi kızına itiraf etmesi gerekenleri hic gormediği l itiraf ediyor.
Ve size bakan anneniz de size soğuk davranıyor, hiç bir kan bağı olmayan bir bebeği alan insan ona soğuk davranmaz küçük hanım kusura bakmayın

biyolojik babanızın bir suçu yok. annenizin hamile olduğunu bile bilmiyormuş.
ben olsam arardım, kim olduğunu nasıl bir hayatı olduğunu merak ederdim.
ben senin kızınım diyebilir miydim.. bilemiyorum..
sizi yetiştiren ailenin de kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. belki kırgınsınızdır onlara ama iletişiminizi tamamen kesmeyin, araya mesafe koysanız da köprüleri tamamen yakmayın bence.
sizi büyütmüşler, okutmuşlar.. vefa duygunuz olmalı bu insanlara.

1-Annenize öldüğünüzü söylemişler,ölü bebek de olsa çöpe atılmadığına göre anneniz en azından öldüğünü sandığı bebeğinin mezarını bile görmek istememiş mi?aaa iyi öldüyse o zaman diyip gitmiş mi?
2-Size ulaşabilen ölüm döşeğindeki ananeniz nası oluyo da annenize ulaşamıyor?doçentse adını internete yazdığın an çıkar hangi üniversitede çalıştığı.
3-Sizi evlatlık veren annaneniz sizi kendi başına mı buldu?yanında kim var bu kadının?kimler biliyor olayı?
4-bi telefon geliyo ve apar topar kalkıp yurtdışına gidiyosunuz.Madem sizi bu kadar kolay yollayacaklardı 16 sene neden söylemediler..

Bence eksik noktalar var konuda.

Son düzenleme:
Dizi yapımcıları bu konuyu senaryo diye çalarlar))
Ben annanenin neden bunca yıl sonra bunu itiraf ettiğini anlamadım. Vicdandan yoksun bir kadın ölüm döşeğinde birden vicdana mi gelmiş?hem ne itiraf etti?o günlük olmasaydı ne olacaktı?

onlar da artık söylesinler yahu
bu kadar uzun saklamak çocuğa haksızlık
her şeyi olduğu gibi anlatsınlar
25 yaşından sonra herhalde normal tepkiler verir çocuk da
Çocuk çok iyi şartlarda büyüdü iyi bi işi de var bu saatten sonra çingene bi ailenin çocuğu olduğunu kaldırabilir mi ?
Aile belki sattığını inkar edicek koparsığı paraları inkar edicek.

Çocukken söyleselerdi olurdu ama bu saatten sonra kaldıramaz bence.

Bi psikolog kızımız intihar etmişti evlatlık olaylarından haturlar mısın ? onun givi olabilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…