• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ögretmenim annemmiş...

Öz annenle yakınlaşmaya çalış kıyamam ona ne zor zamanlar geçirdi kimbilir.. sahip çıkan ailene de sırtını dönme.. hoş tutmaya çalış yılların hakkı var üstünde..
Yeni üye olsan hayatta inanmazdım bu konuya ama her şey biz insanlar için.. anne kız mutlu mesut yaşar aradaki açığı sevgiyle kapatırsınız inşallah diyorum...

Ben de inanamiyorum ama hayatta bunu yasamak da varmis kabullenmeye calisiyorum. Tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin. Benim icimi de bu parcaliyor annem aslinda cok kati biriydi ogrenciler hic sevmezdi ben hep yakin bulurdum kendime kim bilir ne derdi var derdim . Galiba bu günlerde onu arayacağım dayanamiyorum

Turk fılmı gıbı yanı yesılcam gıbı ama senı buyutenlerle bagını kparma ıcınde ktuluk yok onlrn bence... ama senı dguran annenın de gunahı yok onuda uzme oh ne guzel ıkı annen oldu uzulme ıntıkam dusunme keyfını cıkar ılla ıntıkam dyrsan byolojk babanı bul ve yuzune tukur
Onu hic düşünmüyorum ve aramak da hic aklima gelmiyor annemle de baristigimda rica edicem o kişi omur boyu bilmesin ben de onu tanimayayim

Bende tam Muge Anli ya git bulunur diyecektim ama Allah sana yardim etmis aracisiz cikarmis karsina.

Kadin kendi defterlerini okurken nasil bir sok yasadi kimbilir. Dna testi yaptirin siz yinede.

Seni buyuten ailene sirt cevirme. Onlarda evlat hasretini sende dindirmisler. Bu durumda olan bircok aile sakliyor gercek aileyi iste birgun bizi birakip gitmesin diye. Bence yanlis ama olan olmus.

Anne olunca sende anlarsin. Benimde cocuklarim var annemin kiymetini simdi anladim bir cocugu buyutmek cok emek isteyen bir durum. Bak seni buyutmusler okutmuslar. Kizma onlara darilma olurmu.

Onu hic düşünmüyorum ve aramak da hic aklima gelmiyor annemle de baristigimda rica edicem o kişi omur boyu bilmesin ben de onu tanimayayim

Sınırle hareket etme canım belkı grmek ıstersın... hem belkı senı bılse gtmezmıs knusmadan bılemezsn annen gururlu kadınmıs sylememıs ama senı bıyuten aılenee sırt dnme bak ınsanların korktgu basına gelmıs

azerbeycan da anne rızası olmadan anane evlatlık verebiliyor mu?
6-7 aylıkmışsın kimliğin falan var yani..
birde yurtdışına çıkartıp tr ye getirmişler seni demek ki resmi olarak evlatlık verilmiş olman lazım.. ama kimliğinde adı bile geçmeyen anane bunu nasıl yapmış çok merak ettim..

Üzülerek söylüyorum ki gayrimesru bir çocuk olduğum icin kimlik çıkarmamislar bana. Annemin ailesi yani. Onlar hep annemin gitmesini beklemis kimse beni bilmesin istemisler. Gittigimde fark ettim bayagi guclu bir aile.

Üzülerek söylüyorum ki gayrimesru bir çocuk olduğum icin kimlik çıkarmamislar bana. Annemin ailesi yani. Onlar hep annemin gitmesini beklemis kimse beni bilmesin istemisler. Gittigimde fark ettim bayagi guclu bir aile.

peki sizi evlatlık alan aile?
nasıl kimlik çıkarttılar hiçbir yerde kayıtları olmadan doğum vs gibi..
üstelik yeni doğanda değilmişsiniz..

Nasıl bir kader bu?
Yanlış kişiyi cezalandırıyorsun. Gerçek annenle daha çok zaman geçirmelisin. Zamanla affetmeyi de öğrenebilirsin belki. O senden daha çok acı çekmiş bence.
Hem bir çocuğa evlatlık olduğunu söylemek o kadar da kolay değil. Seni büyüten insanlara da haksızlık etme.

İnanılmaz bir hikaye!
Çok ilginç..
Şimdi bu saatten sonra bence annenize gidin onunla anne-kız olun, güzel günler görün,onun bir suçu olmamış anlaşılan.

Sizi büyüten aile ile de tamamen ilişkiyi kesmeden arada görüşebilirsiniz, siniriniz geçerse..

Babanıza gelince. Onun, annenizin size hamile olduğundan haberi yokmuş dediniz yanlış okumadıysam, o halde onun da bir kabahati yoktur, belki bulursunuz..

Bende tam Muge Anli ya git bulunur diyecektim ama Allah sana yardim etmis aracisiz cikarmis karsina.

Kadin kendi defterlerini okurken nasil bir sok yasadi kimbilir. Dna testi yaptirin siz yinede.

Seni buyuten ailene sirt cevirme. Onlarda evlat hasretini sende dindirmisler. Bu durumda olan bircok aile sakliyor gercek aileyi iste birgun bizi birakip gitmesin diye. Bence yanlis ama olan olmus.

Anne olunca sende anlarsin. Benimde cocuklarim var annemin kiymetini simdi anladim bir cocugu buyutmek cok emek isteyen bir durum. Bak seni buyutmusler okutmuslar. Kizma onlara darilma olurmu.

Oz annem darilmasin diye bir sure görüşmeyecegim. Ama biliyorum ki ben dayanamam affederim onlari. Ne kadar eskisi gibi olur bilmiyorum. O defteri okuyup o 3 gunde ne haldeydi hicbir fikrim yok bunlari anlatir belki sonra. Dna testi o isterse yaptiririm ama aramizda ciddi bir benzerlik de va
peki sizi evlatlık alan aile?
nasıl kimlik çıkarttılar hiçbir yerde kayıtları olmadan doğum vs gibi..
üstelik yeni doğanda değilmişsiniz..

Yine yalan söylemişlerdir bunlari konusmadim onlarla ne simdi ne eskiden hele ki simdi hicbir sey konuşmadim yeni konularla ilgili

İnanılmaz bir hikaye!
Çok ilginç..
Şimdi bu saatten sonra bence annenize gidin onunla anne-kız olun, güzel günler görün,onun bir suçu olmamış anlaşılan.

Sizi büyüten aile ile de tamamen ilişkiyi kesmeden arada görüşebilirsiniz, siniriniz geçerse..

Babanıza gelince. Onun, annenizin size hamile olduğundan haberi yokmuş dediniz yanlış okumadıysam, o halde onun da bir kabahati yoktur, belki bulursunuz..

Annemi birakip okumaya gitmesi yeterli benim icin. Bu saatten sonra ona ihtiyacım yok. Yorumunuz icin tesekkur ederim.

Sınırle hareket etme canım belkı grmek ıstersın... hem belkı senı bılse gtmezmıs knusmadan bılemezsn annen gururlu kadınmıs sylememıs ama senı bıyuten aılenee sırt dnme bak ınsanların korktgu basına gelmıs

Onlar benim icin sonraki konu su anda kendi annemle nasil iletisime geçebilirim bunu dusunuyorum :(

Back