• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ögretmenim annemmiş...

Film gibi gerçekten..
Bence sizde emeği olan ailenizi silmeyin tamamen.
Bayramı seyranı hastalığı arada bir ziyareti çok görmeyin onlara.
Benim de öz ailem çok şey yaşattı bana. ama ben mesafe koydum küsmedim. Bence sizde öyle yapın.
Öz annenize gelince beraber vakit geçirin yakınlaşın zamanla aranızdaki duvarlar kalkar inşallah hızla değişmesini beklemeyin olayların ve duyguların sinmesi için zaman lazım.

O sadece birini sevmis ve güvenmis beni dogurmak istemiş kiyamamis ben onu simdi nasil bir kenara atarim beni buyuten ailemse beni resmen çalmislar onlari affetmem cok zaman alacak

Çalıp satmamışlar ya canım...

Kaç yaşındasın onlar sayesinde herşey.
Sokakta dilemcilik mi yaptırdılar ? Araba camı mı sildirdiler ışıklarda ?
Hırsızlık mı yaptırdılar?
Bunları yaptılarsa buyur çek restini sil onları.

Eskiden bu işler daha kolaydı. En az 22 yıl önce. Hele azerbaycanda muhtemeln sovyetten yeni kurtulmuştu karmakarışıktı.
Bunlari konusmadik gerçekten bunlari su anda merak edemiyorum aklimda sadece o kadin var halini gorseniz ben de yuz çevirince daha beter oldu. Aramiz biraz duzeldiginde bunlari konusup dava acacagi
Film gibi gerçekten..
Bence sizde emeği olan ailenizi silmeyin tamamen.
Bayramı seyranı hastalığı arada bir ziyareti çok görmeyin onlara.
Benim de öz ailem çok şey yaşattı bana. ama ben mesafe koydum küsmedim. Bence sizde öyle yapın.
Öz annenize gelince beraber vakit geçirin yakınlaşın zamanla aranızdaki duvarlar kalkar inşallah hızla değişmesini beklemeyin olayların ve duyguların sinmesi için zaman lazım.

Tesekkur ederim. Arayip yemege davet etsem ne tepki verir sizce ya da once konusup oyle mi davet edeyim ne yapacağımı hic bilmiyorum. O da cekiniyor ben de. Zaten konusmaya kalksa agliyor.

Annemin yasadigini bile bile bunu yaptilar. Annem beni birakmazdi belki de su anda ogretim gorevlisi bambaşka bir hayatim olabilirdi
Ya arkadasim, seni onlar kabul etmeseydi annenannen baskasina verecekti. Annene mi kalacaktin buna inaniyor musun gercekten.
Suanda ogretim gorevlisi, o zaman seni alsaydi ne olacakti? Aile reddetmis, koca yok.
İnsanlar almis buyutmus okutmus bu yasa getirmis gercegi soyleselerdi hayatin nasil olacakti gercekci bi sekilde dusundun mu?
Onlar dusunmustur belki, zebil olacagina bizde kalsin demislerdir.

Bunlari konusmadik gerçekten bunlari su anda merak edemiyorum aklimda sadece o kadin var halini gorseniz ben de yuz çevirince daha beter oldu. Aramiz biraz duzeldiginde bunlari konusup dava acacagi

Tesekkur ederim. Arayip yemege davet etsem ne tepki verir sizce ya da once konusup oyle mi davet edeyim ne yapacağımı hic bilmiyorum. O da cekiniyor ben de. Zaten konusmaya kalksa agliyor.

Ne kadar oldu yüzleşeli?
Kadın şoktan çıksın bakalım bekle biraz. Sakinleşince o zaten seni yemeğe falan davet etmeli. yani beraber bir şeyler yapıp yakınlaşmayı o da teklif etmeli bekle o etmiyorsa sen edersin ve her şeyi konuşursun..

Ya arkadasim, seni onlar kabul etmeseydi annenannen baskasina verecekti. Annene mi kalacaktin buna inaniyor musun gercekten.
Suanda ogretim gorevlisi, o zaman seni alsaydi ne olacakti? Aile reddetmis, koca yok.
İnsanlar almis buyutmus okutmus bu yasa getirmis gercegi soyleselerdi hayatin nasil olacakti gercekci bi sekilde dusundun mu?
Onlar dusunmustur belki, zebil olacagina bizde kalsin demislerdir.
Fikrinize saygi duyuyorum ama yaşayınca affetmek oyle kolay olamiyor yoksa ben de affetmek isterdim

sizi büyüten aileye çok haksızlık yapıyorsunuz. anneanneniniz verdikten sonra onların alması neden garip olsun ki. onlar almasa anneanneniz başka birine verecekmis zaten. anneniz isteyerek ya da zorunlu sebeplerle sizi bırakmış, anneanneniz yabancılara vermiş. ve siz faturayi sizi sahiplenip bakan aileye mi kesiyorsunuz. gerçekten hiç mantıklı bakamiyorsunuz olaya. yalan söylemelerinin sebebi sizi kaybetmemek olamaz mi? yaptıkları doğru demiyorum ama onlar olmasa cok yanlış yerlerde olabilirdiniz. ama emin olun yine annenizin yanında buyumeyecektiniz. Çünkü anneanneniz sizi başkasına vermis olacaktı.

Ben de inanamiyorum ama hayatta bunu yasamak da varmis kabullenmeye calisiyorum. Tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin. Benim icimi de bu parcaliyor annem aslinda cok kati biriydi ogrenciler hic sevmezdi ben hep yakin bulurdum kendime kim bilir ne derdi var derdim . Galiba bu günlerde onu arayacağım dayanamiyorum
Ara zaten.. ölümlü dünya.. yıllarınız ayrı geçmiş.. ayrı kalmanıza sebep olan birileri yüzünden diyet ödetme annene.. yarın annene bi şey olsa dayanamaz pişman olursun neden sokulmadım sevmedim öpmedim diye.. zaman içinde birbirinizi daha iyi tanırsınız zaten..
Bu arada birilerinden kastım öz annenin ailesi..

Ne kadar oldu yüzleşeli?
Kadın şoktan çıksın bakalım bekle biraz. Sakinleşince o zaten seni yemeğe falan davet etmeli. yani beraber bir şeyler yapıp yakınlaşmayı o da teklif etmeli bekle o etmiyorsa sen edersin ve her şeyi konuşursun..

Yaklaşık 2 hafta oldu o konusmaya yanasinca ben reddettim o da belki yemek yeriz filan gibi seyler soyledi kisacasi benden bir sey bekliyor sira bende

Ara zaten.. ölümlü dünya.. yıllarınız ayrı geçmiş.. ayrı kalmanıza sebep olan birileri yüzünden diyet ödetme annene.. yarın annene bi şey olsa dayanamaz pişman olursun neden sokulmadım sevmedim öpmedim diye.. zaman içinde birbirinizi daha iyi tanırsınız zaten..

O kadar istiyorum ki ona sarılmayi neden bilmiyorum diğer anneme karsi hiçbir zaman hissedemedigim seyler hissediyorum

sizi büyüten aileye çok haksızlık yapıyorsunuz. anneanneniniz verdikten sonra onların alması neden garip olsun ki. onlar almasa anneanneniz başka birine verecekmis zaten. anneniz isteyerek ya da zorunlu sebeplerle sizi bırakmış, anneanneniz yabancılara vermiş. ve siz faturayi sizi sahiplenip bakan aileye mi kesiyorsunuz. gerçekten hiç mantıklı bakamiyorsunuz olaya. yalan söylemelerinin sebebi sizi kaybetmemek olamaz mi? yaptıkları doğru demiyorum ama onlar olmasa cok yanlış yerlerde olabilirdiniz. ama emin olun yine annenizin yanında buyumeyecektiniz. Çünkü anneanneniz sizi başkasına vermis olacaktı.
Belki de haklisiniz ama oyle bir durumdayim ki hic mantikli bakamiyorum normalde böyle degildim mahvoldum

Back