- 27 Nisan 2013
- 160
- 39
- 98
- Konu Sahibi Seviyorum1993
-
Öz annenle yakınlaşmaya çalış kıyamam ona ne zor zamanlar geçirdi kimbilir.. sahip çıkan ailene de sırtını dönme.. hoş tutmaya çalış yılların hakkı var üstünde..
Yeni üye olsan hayatta inanmazdım bu konuya ama her şey biz insanlar için.. anne kız mutlu mesut yaşar aradaki açığı sevgiyle kapatırsınız inşallah diyorum...
Bana 16 yasimdayken evlatliksin dediler ama annemin yaşamadigini soyledilerSizi büyüten aileye niye rest çektiniz ki? Gerçeği gizledikleri için mi?
Onu hic düşünmüyorum ve aramak da hic aklima gelmiyor annemle de baristigimda rica edicem o kişi omur boyu bilmesin ben de onu tanimayayimTurk fılmı gıbı yanı yesılcam gıbı ama senı buyutenlerle bagını kparma ıcınde ktuluk yok onlrn bence... ama senı dguran annenın de gunahı yok onuda uzme oh ne guzel ıkı annen oldu uzulme ıntıkam dusunme keyfını cıkar ılla ıntıkam dyrsan byolojk babanı bul ve yuzune tukur
Onu hic düşünmüyorum ve aramak da hic aklima gelmiyor annemle de baristigimda rica edicem o kişi omur boyu bilmesin ben de onu tanimayayim
azerbeycan da anne rızası olmadan anane evlatlık verebiliyor mu?
6-7 aylıkmışsın kimliğin falan var yani..
birde yurtdışına çıkartıp tr ye getirmişler seni demek ki resmi olarak evlatlık verilmiş olman lazım.. ama kimliğinde adı bile geçmeyen anane bunu nasıl yapmış çok merak ettim..
Üzülerek söylüyorum ki gayrimesru bir çocuk olduğum icin kimlik çıkarmamislar bana. Annemin ailesi yani. Onlar hep annemin gitmesini beklemis kimse beni bilmesin istemisler. Gittigimde fark ettim bayagi guclu bir aile.
Bende tam Muge Anli ya git bulunur diyecektim ama Allah sana yardim etmis aracisiz cikarmis karsina.
Kadin kendi defterlerini okurken nasil bir sok yasadi kimbilir. Dna testi yaptirin siz yinede.
Seni buyuten ailene sirt cevirme. Onlarda evlat hasretini sende dindirmisler. Bu durumda olan bircok aile sakliyor gercek aileyi iste birgun bizi birakip gitmesin diye. Bence yanlis ama olan olmus.
Anne olunca sende anlarsin. Benimde cocuklarim var annemin kiymetini simdi anladim bir cocugu buyutmek cok emek isteyen bir durum. Bak seni buyutmusler okutmuslar. Kizma onlara darilma olurmu.
peki sizi evlatlık alan aile?
nasıl kimlik çıkarttılar hiçbir yerde kayıtları olmadan doğum vs gibi..
üstelik yeni doğanda değilmişsiniz..
İnanılmaz bir hikaye!
Çok ilginç..
Şimdi bu saatten sonra bence annenize gidin onunla anne-kız olun, güzel günler görün,onun bir suçu olmamış anlaşılan.
Sizi büyüten aile ile de tamamen ilişkiyi kesmeden arada görüşebilirsiniz, siniriniz geçerse..
Babanıza gelince. Onun, annenizin size hamile olduğundan haberi yokmuş dediniz yanlış okumadıysam, o halde onun da bir kabahati yoktur, belki bulursunuz..
Sınırle hareket etme canım belkı grmek ıstersın... hem belkı senı bılse gtmezmıs knusmadan bılemezsn annen gururlu kadınmıs sylememıs ama senı bıyuten aılenee sırt dnme bak ınsanların korktgu basına gelmıs
tek hatali anane sen bi evladi nasil annesinden ayirirsin.buyuk gunaha girmis..
o yasli kadin kac kisinin hayatini mahvetti senin annenin uvey anne babanin.. birde anne olunca anlarsin diyorlar ya anlamiyorlar iste anlasaydi 6 aylik yavrucagi vermezdi ellereKadinin gozlerinde hic merhamet yoktu birazcik gorebilseydim keske.
o yasli kadin kac kisinin hayatini mahvetti senin annenin uvey anne babanin.. birde anne olunca anlarsin diyorlar ya anlamiyorlar iste anlasaydi 6 aylik yavrucagi vermezdi ellere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?