- 27 Nisan 2013
- 160
- 39
- 98
- Konu Sahibi Seviyorum1993
-
Hasta ve yaşlı diye enrtrikacı, yalancı, merhametsiz kadına hiç bir şey söyleyeme ama gerçekten acı çeken annene ve sana yıllarca sahip çıkıp emek verenlere uzak dur. Ne desem bilemedim?
Bence seni büyüyen ailene rest çekmek nankörlük seni büyüten ailenle arana mesafe koyma kadın kayıtlarından dolayı sana sevgisini gosterememis
Cok sag olun yorumlariniz ve dileginiz icin . Cok zor hayatim mahvoldu şok üzerine şok... Buradan okuyanlara seslenmek istiyorum evlatlik aldiginizda ona bunu kucukken soyleyin ve her seyi dosdoğru anlatin annesinin haberi var mi yok mu emin olun. 16 yasina geldim geride biraktigim yılların yalan oldugunu ogrendim. Su an daha buyuk bir yalan ustume yigildi...Canım gerçektene çok ağır bir sınavdan geçiyorsun, öncelikle sana sabırlar diliyorum.
Şimdi bu yaşanılanlar da en suçsuz öz annen gibi geldi bana. Öz annenin tek hatası yanlış bir adama güvenip ondan hamile kalması...
Ama doğurmuş ve çok şükür ki sen gelmişsin dünyaya. Üvey ailene gelecek olursak evet hata yapmışlar sana söylememiş ler ama belki de seni kaybetmek istemediler, korktular...
Ben burda tek suçlu ananenleri buldum. Ya nasıl annene talan söylerler nasıl öldü derler çok can yakıcı bişey bu. Zavalla annen kimbilir ozaman neler yaşadı. Öz annenle konuş onun yaralarıni sar yanında ol. Üvey ailene de gelecek olursak bağlarını koparma sakın sonuçta hakları var sende, emekleri var.
Tabii bunlar zamanla olacak şeyler. Insallah bundan sonra ki hayatın çok güzel olur.
Oz annem darilmasin diye bir sure görüşmeyecegim. Ama biliyorum ki ben dayanamam affederim onlari. Ne kadar eskisi gibi olur bilmiyorum. O defteri okuyup o 3 gunde ne haldeydi hicbir fikrim yok bunlari anlatir belki sonra. Dna testi o isterse yaptiririm ama aramizda ciddi bir benzerlik de va
Yine yalan söylemişlerdir bunlari konusmadim onlarla ne simdi ne eskiden hele ki simdi hicbir sey konuşmadim yeni konularla ilgili
peki sizi evlatlık alan aile?
nasıl kimlik çıkarttılar hiçbir yerde kayıtları olmadan doğum vs gibi..
üstelik yeni doğanda değilmişsiniz..
Asıl komuşulması gerekenleri konuşmamışsınız..
anneanneniz ailenizi arayıp sizinle görüşmek istediğini söylediğinde aileniz annenizin yaşayacağını söyleyeceğini tahmin etmiştir herhalde .. ya gitmenize izin vermemeleri yada size anneannenizin aradığından hiç bahsetmemiş olmaları gerekmezmiydi ?
hem size yalan söylemişler hemde kendi elleriyle yalanlarının ortaya çıkacağını bile bile sizi göndermişler..
Valla canım bunların sorumlusu seni büyüten aile değil bunların sorumlusu senin öz annen evlenmeden önce hamile kalan o ki azerbaycan da bile bu normal değilken o ailenin sorunları olabilir onları benimsesen zaten gozune batmazdi ara sıra görüşülecek kişi öz annen bence minnet ve saygı duyacağım da seni büyüten aile
Yardımcı oldugunuz icin cok sag olun allah razi olsun. Ailem bildiğim kisiler annemin yaşadığını bile bile beni ondan ayirdilar ustelik 16 yaşımdayken bir gercegi itiraf ettiler ama bunu da bir yalanin uzerine kurdular. Bu yaşıma kadar anne sevgisini hic hissedemedim hep soguktu annem bana. Onları nasil affederim bilmiyorum gerçek annem benim önceligim cunku gercekten cok üzülüyor anne dememi istiyor bir an önce anne kiz olmamizi istiyor ama ben onun yuzune bile bakamiyorum daha. Umarim dediğiniz gibi mutlu oluruz kisa zamanda.
Ben bu yuzden evlatlik almaya sicak bakamiyorum iste.
Evladin gibi al, sev, buyut, hicbi seyi esirgeme kendi canin kanin gibi sev sonra gercek ailesi ortaya cikinca ceksin gitsin.
Yaptiginiz vefasizlik.
Anlamadım sizin hocanız anneniz miymiş orasını biraz daha açar mısınız lütfen.._??
Yaşadığın kolay degil ama mantıklı bakO sadece birini sevmis ve güvenmis beni dogurmak istemiş kiyamamis ben onu simdi nasil bir kenara atarim beni buyuten ailemse beni resmen çalmislar onlari affetmem cok zaman alacak
Ogrenci evindeSen nerede yaşıyosun şu an?
Oz annesinden koparanlar mi?Sizce birini oz annesinden koparanlar o cocugu büyütunce uzerinde hak sahibi olabilirler mi gerçekten
peki sizi evlatlık alan aile?
nasıl kimlik çıkarttılar hiçbir yerde kayıtları olmadan doğum vs gibi..
üstelik yeni doğanda değilmişsiniz..
Oz annesinden koparanlar mi?
Sizi oz annenizden koparan anneanneniz, o insanlar degil.
O insanlar alip buyutmeseymis simdi nerde kimle olurdunuz acaba dusundunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?