Ögretmenim annemmiş...

Canım gerçektene çok ağır bir sınavdan geçiyorsun, öncelikle sana sabırlar diliyorum.
Şimdi bu yaşanılanlar da en suçsuz öz annen gibi geldi bana. Öz annenin tek hatası yanlış bir adama güvenip ondan hamile kalması...
Ama doğurmuş ve çok şükür ki sen gelmişsin dünyaya. Üvey ailene gelecek olursak evet hata yapmışlar sana söylememiş ler ama belki de seni kaybetmek istemediler, korktular...
Ben burda tek suçlu ananenleri buldum. Ya nasıl annene talan söylerler nasıl öldü derler çok can yakıcı bişey bu. Zavalla annen kimbilir ozaman neler yaşadı. Öz annenle konuş onun yaralarıni sar yanında ol. Üvey ailene de gelecek olursak bağlarını koparma sakın sonuçta hakları var sende, emekleri var.
Tabii bunlar zamanla olacak şeyler. Insallah bundan sonra ki hayatın çok güzel olur.

Cok sag olun yorumlariniz ve dileginiz icin . Cok zor hayatim mahvoldu şok üzerine şok... Buradan okuyanlara seslenmek istiyorum evlatlik aldiginizda ona bunu kucukken soyleyin ve her seyi dosdoğru anlatin annesinin haberi var mi yok mu emin olun. 16 yasina geldim geride biraktigim yılların yalan oldugunu ogrendim. Su an daha buyuk bir yalan ustume yigildi...

Asıl komuşulması gerekenleri konuşmamışsınız..
anneanneniz ailenizi arayıp sizinle görüşmek istediğini söylediğinde aileniz annenizin yaşayacağını söyleyeceğini tahmin etmiştir herhalde .. ya gitmenize izin vermemeleri yada size anneannenizin aradığından hiç bahsetmemiş olmaları gerekmezmiydi ?
hem size yalan söylemişler hemde kendi elleriyle yalanlarının ortaya çıkacağını bile bile sizi göndermişler..

Valla canım bunların sorumlusu seni büyüten aile değil bunların sorumlusu senin öz annen evlenmeden önce hamile kalan o ki azerbaycan da bile bu normal değilken o ailenin sorunları olabilir onları benimsesen zaten gozune batmazdi ara sıra görüşülecek kişi öz annen bence minnet ve saygı duyacağım da seni büyüten aile

peki sizi evlatlık alan aile?
nasıl kimlik çıkarttılar hiçbir yerde kayıtları olmadan doğum vs gibi..
üstelik yeni doğanda değilmişsiniz..

Çok zor değil ki bu işler hele ozamanlar...

Evde doğum yaptı diye dr çağırılır ( parası verilir ) hastanede tanıdık vardır parasını verir yeni doğum beşgesi verir.

Onlar bunun ortaya cikacagini biliyordu bir gün mutlaka ortaya çıkacaktı. Tahmin ettiler mi etmediler mi bilmiyorum sadece oz annenin annesi seni gormek istiyormus dediler babam gitmemi istiyordu annem karsiydi biraz. Ben de gitmek istiyordum benim tahminim babam artik saklamak istemedi er ya da gec ortaya cikacagi icin. Belki öğrenemem sandilar onlar bir sey demeseydi hala ogrenemeyecektim

O sadece birini sevmis ve güvenmis beni dogurmak istemiş kiyamamis ben onu simdi nasil bir kenara atarim beni buyuten ailemse beni resmen çalmislar onlari affetmem cok zaman alacak

Anlamadım sizin hocanız anneniz miymiş orasını biraz daha açar mısınız lütfen.._??

Ben bu yuzden evlatlik almaya sicak bakamiyorum iste.
Evladin gibi al, sev, buyut, hicbi seyi esirgeme kendi canin kanin gibi sev sonra gercek ailesi ortaya cikinca ceksin gitsin.
Yaptiginiz vefasizlik.

Sizce birini oz annesinden koparanlar o cocugu büyütunce uzerinde hak sahibi olabilirler mi gerçekten

Sizce birini oz annesinden koparanlar o cocugu büyütunce uzerinde hak sahibi olabilirler mi gerçekten
Oz annesinden koparanlar mi?
Sizi oz annenizden koparan anneanneniz, o insanlar degil.
O insanlar alip buyutmeseymis simdi nerde kimle olurdunuz acaba dusundunuz mu?

peki sizi evlatlık alan aile?
nasıl kimlik çıkarttılar hiçbir yerde kayıtları olmadan doğum vs gibi..
üstelik yeni doğanda değilmişsiniz..

Eskiden bu işler daha kolaydı. En az 22 yıl önce. Hele azerbaycanda muhtemeln sovyetten yeni kurtulmuştu karmakarışıktı.

Oz annesinden koparanlar mi?
Sizi oz annenizden koparan anneanneniz, o insanlar degil.
O insanlar alip buyutmeseymis simdi nerde kimle olurdunuz acaba dusundunuz mu?

Annemin yasadigini bile bile bunu yaptilar. Annem beni birakmazdi belki de su anda ogretim gorevlisi bambaşka bir hayatim olabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…