Ögretmenim annemmiş...

Kızıni 20 den fazla sene görmemiş torunu evlatlık vermiş bir kadın sıradan defterleri 20 küsür yıl saklamis. Teyze nin içinde gizli bir arşiv memuru yatıyor

Ben kibledim "BİRKAÇ" kez.
Hesabı pasif hale gelir yakında.
Siz de kibleyin. Buram buram fake.

Bunu diyen kisi cok zeki bir kisi araştır bıraz önyargı kotu bir sey araştırmak öğrenmek guzel sey. Sen şimdi buna da cevap verirsin harıl harıl kardesim neyse bu kadar yeter. Sag ol tekrardan.
Ne oldu da konu benim zekama geldiyse. . He tamam konu kıskançlıktı hatırladım.

Hikayen tutmayinca üstümden prim yapma lütfen
Evet cevap yazma sen daha . Ben cevabı gelmeyen yorumu buraya konuya girenler için copylicem.

Karşındaki inanmasa da böyle yapmaz diyorsun da burasi bdv sayfası bir sürü insan inanıp üzülüyor bir de yazıyor eğer inanıyorum senaryo olduğuna diyorsa sonuna kadar düşündüğünü soyler Seviyorum1993

Farkindaysan sen bu konudan prim yapıyorsun saatlerdir konuyu ben actim primi yapan sensin

Gercekten suraya geldim ve halime sukrettim işleri güçleri yok hic tanimadiklari insana laf yetiştiriyorlar bir de marifet saniyorlar komik ya cok komik

Senaryo yazıp hayali şeyler yaşayan sensin. daha doğrusu bunu bile bile insanlara yutturmaya çalışanda sensin. Hangimiz komik tartışmayalım istersen. Küçük senarist seni.

Biraz daha kassan gerçek annenin oğluna aşık olup nikah masasında " durun siz kardeşsiniz" repliğiyle de bitirebilirdin konuyu
Azerbaycan da çocuğunu kaybeden anne Türkiye'de kızının öğretmeni oluyor ve kızı da internetteki o kadar çeviri programına değilde doçent annesine veriyor çevirsin diyeYani 80 milyonluk ülkede defteri vere vere annesine veriyor.
80 milyonda bir ihtimal gerçek oluyor:))))
Doçentlerin işi gücü yok zaten öğrencilerin özel çevirilerini yaparlar boş zamanlarında Üstelikte 5-10 cümle değil koca defter
Sizde annenizin özel defterini öğretmeninizin okumasında sakınca görmediniz
Yeterince çalışamamışsın konuya,

Konuyu açıldığı an okudum içim sizladi ta ki ebenden aldığın defteri Rusça çeviri yapan ogretmene verip annen çıkana kadar oraya kadar herşey normaldi ama oradan sonra tuhaflasti inandırıcı gelmedigi icin yorum yapmamistim.

Hayat bundan ibaret degil mi sizin icin senaryo yalan hikaye. Yazik
inanmayan okumasın yazmasın ne den yalan yazsın yazdığına inananlar cvp yazmak ben çok sevindim gözün aydın anneni bulmuşsun oda seni insanın başına çok farklı olaylar gelebiliyor mübarek adayız cidden allah anneni sana seni ona bağışlamış şu anda kaç yaşındasın bundan sonraki hayatın çok iyi geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…