- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
- Konu Sahibi Seviyorum1993
-
İşte anlayın. :)
Ders notlarının veya sıradan bir defterin ananede ne işi var? Hadi var diyelim, kızına niye sıradan bir defteri veriyor. :) ya da özel şeyler önemli şeyler var diyelim defterde ne olduğunun açıklamasını yapmıyor anane. Konu fake, bir kez daha emin olduk.
Ya geç bunları senMalesef öyle olduğunu dusunmuyorum. Olgun insan mutevazi olur. Karsisindakine inanmasa bile belli etmez. Boyle bir uslup kullanmaz.
Admin olma hevesin var galiba. Kible bence de ben burada kalmak istemiyorum zaten.Ben kibledim "BİRKAÇ" kez.
Hesabı pasif hale gelir yakında.
Siz de kibleyin. Buram buram fake.
Admin olma hevesin var galiba. Kible bence de ben burada kalmak istemiyorum zaten.
Kimse sana ugras demedi ki hem zeki insanlar böyle seylere zaman harcamaz sahte olduğunu dusundugun bir sey icin cocukca ugrasman zekice değildi hicYa geç bunları sen
kaç saatir beynimi kazan ettin.
Bir de mutevazilik bekleme.
Cesur olda itiraf et.
Ne oldu da konu benim zekama geldiyse. . He tamam konu kıskançlıktı hatırladım.Bunu diyen kisi cok zeki bir kisi araştır bıraz önyargı kotu bir sey araştırmak öğrenmek guzel sey. Sen şimdi buna da cevap verirsin harıl harıl kardesim neyse bu kadar yeter. Sag ol tekrardan.
Gercekten suraya geldim ve halime sukrettim işleri güçleri yok hic tanimadiklari insana laf yetiştiriyorlar bir de marifet saniyorlar komik ya cok komikSenin de SENARİST olma hevesin var galiba.
Farkindaysan sen bu konudan prim yapıyorsun saatlerdir konuyu ben actim primi yapan sensinNe oldu da konu benim zekama geldiyse. . He tamam konu kıskançlıktı hatırladım.
Hikayen tutmayinca üstümden prim yapma lütfen
Evet cevap yazma sen daha . Ben cevabı gelmeyen yorumu buraya konuya girenler için copylicem.
Kimse sana ugras demedi ki hem zeki insanlar böyle seylere zaman harcamaz sahte olduğunu dusundugun bir sey icin cocukca ugrasman zekice değildi hic
Gercekten suraya geldim ve halime sukrettim işleri güçleri yok hic tanimadiklari insana laf yetiştiriyorlar bir de marifet saniyorlar komik ya cok komik
inanmayan okumasın yazmasın ne den yalan yazsın yazdığına inananlar cvp yazmak ben çok sevindim gözün aydın anneni bulmuşsun oda seni insanın başına çok farklı olaylar gelebiliyor mübarek adayız cidden allah anneni sana seni ona bağışlamış şu anda kaç yaşındasın bundan sonraki hayatın çok iyi geçer inşallahHayat bundan ibaret degil mi sizin icin senaryo yalan hikaye. Yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?