Ögretmenim annemmiş...

Sen de 2 saniyorsun
2 yi yazan benim
2 aldin sandim. Meger 2 den fazla almissin. Ben ne biliyim. Aa bu da deli mi ne, 2 dedim diye iftira attim saniyor kendisine.
Ay kusura bakmayasin canim 2 degil birkacmis.
Ee birkac defterden 1 eksilmis.
Digerleri nerede?

Hadi itiraf et medeni cesaretini kutlayalim bari
senin gibi senaryo yazan çok ama itiraf eden yok
farklı olmak istemissin al sana fark işte itiraf eden fake
Seni tanımıyorum ve burda kac saattir hic tanimadigin biriyle bos bos konusuyorsun. Nasil da kafaya takiyorsun. Bence bu kadar takma... Zaman harcama inanmadigin insanlara. Sen bana yardim etmedin bari ben sana edeyim

Ayrica madem o defter ders notlarini aldigi bi defterde olabilir diyosun, o zaman anneannen neden versin boyle bi defteri arti neden yillarca saklasin. Öffff valla icim sisti. Seviyorum1993

Sikilmadiysan devam edelim. Diğer defterleri ne yaptın neden ogretmenine vermedin. Sen de mi onlar fotoğraf yolladı rusça mi konusturayim

Ayrica madem o defter ders notlarini aldigi bi defterde olabilir diyosun, o zaman anneannen neden versin boyle bi defteri arti neden yillarca saklasin. Öffff valla icim sisti.@Seviyorum1993

İşte anlayın. :)
Ders notlarının veya sıradan bir defterin ananede ne işi var? Hadi var diyelim, kızına niye sıradan bir defteri veriyor. :) ya da özel şeyler önemli şeyler var diyelim defterde ne olduğunun açıklamasını yapmıyor anane. Konu fake, bir kez daha emin olduk.

Bu kanıya varan hiç iq suna bakmismi acaba?
Ya da ağzından çıkan laflarin mantığına.
Bunu diyen kisi cok zeki bir kisi araştır bıraz önyargı kotu bir sey araştırmak öğrenmek guzel sey. Sen şimdi buna da cevap verirsin harıl harıl kardesim neyse bu kadar yeter. Sag ol tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…