- 17 Haziran 2016
- 82
- 115
- 8
- Konu Sahibi Seviyorum1993
-
Biraz daha kassan gerçek annenin oğluna aşık olup nikah masasında " durun siz kardeşsiniz" repliğiyle de bitirebilirdin konuyu
Azerbaycan da çocuğunu kaybeden anne Türkiye'de kızının öğretmeni oluyorve kızı da internetteki o kadar çeviri programına değilde doçent annesine veriyor çevirsin diye Yani 80 milyonluk ülkede defteri vere vere annesine veriyor.
80 milyonda bir ihtimal gerçek oluyor:))))
Doçentlerin işi gücü yok zaten öğrencilerin özel çevirilerini yaparlar boş zamanlarındaÜstelikte 5-10 cümle değil koca defter
Sizde annenizin özel defterini öğretmeninizin okumasında sakınca görmediniz
Yeterince çalışamamışsın konuya,
ikincisi cok sertti be
Annemin yasadigini bile bile bunu yaptilar. Annem beni birakmazdi belki de su anda ogretim gorevlisi bambaşka bir hayatim olabilirdi[/QUOTE
Sirf maddi anlamda mı söylüyorsun bambaşka hayatim olabilirdi diye
Bu palavraya inanan var mi kizlar? Inanan varsa tek basina hic bir is yapmasin agir saftir yani :d
şimdi benim dikkatimi çeken şu. konu sahibinin 4 konusu var, bu dahil. önceki üçünü kafasına göre silmiş. demek ki forumun mantığını tam olarak anlayamamış. yakında bu konusunu da siler.
Mesaj gelmedigi icin silmistim konulari..Diğer 3 konusunu silmiş evet bende gördüm şimdi ama 2 konuya hiç mesaj yazılmamış. Ona üzülüp silmiş olabilir, madem yardım eden olmadı niye orada dursun diye düşünmüş olabilir.
2013'ten beri üye, yasak olmasına rağmen normal geldi bana yaptıkları.
Anladım zaten canım, yazmıştım mesajımda da.Mesaj gelmedigi icin silmistim konulari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?