• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ögretmenim annemmiş...

Biraz daha kassan gerçek annenin oğluna aşık olup nikah masasında " durun siz kardeşsiniz" repliğiyle de bitirebilirdin konuyu:işsiz:
Azerbaycan da çocuğunu kaybeden anne Türkiye'de kızının öğretmeni oluyor :KK45:ve kızı da internetteki o kadar çeviri programına değilde doçent annesine veriyor çevirsin diye:KK14:Yani 80 milyonluk ülkede defteri vere vere annesine veriyor.
80 milyonda bir ihtimal gerçek oluyor:))))
Doçentlerin işi gücü yok zaten öğrencilerin özel çevirilerini yaparlar boş zamanlarında :KK45:Üstelikte 5-10 cümle değil koca defter:KK14:
Sizde annenizin özel defterini öğretmeninizin okumasında sakınca görmediniz :KK14:
Yeterince çalışamamışsın konuya, :KK53:

Olayın özünü harika anlatmışsınız. :KK51:
İnanan insanları da üzdü bir de. Ama sonunda s
enaryo patlak verdi. :KK51:

Nasil yani?? Ogretmen annenmiymis???
Dur bi.
Haaaa baslik ordan.
Film gibii.
Vay be.
Bence bu hikayede hic bi suclu yok.

Bi kiz gormustum televizyonda. Gercek annesini biliyor, kardeslerini biliyor.
Ve uvey ailesinde kaliyor. Ve kocaman bi aile olduklarini soyluyor kiz, cok mutlu. Kimseyi suclamiyor. Halbuki evlatlik verilme sebebi " parasizlik ve cocuga bakamiycaz korkusu". Yani kendi elleriyle vermisler. Dusun o kiz bile affetmis. Senin annenin hic bi sucu yok canim benim. Ilk basta anneni affetmelisin. Diger taraftan uvey ailen senin sevdikleri icin gizlemisler bunlari. Onlarda seni buyuten besleyen kisiler. Emekleri cok.

Nefret ve kusluk sadece senin kalbini yipratir. Kocaman bi aile olmak varken yapma. Gulumse hayata, gulumse ve ileriye bak.

hiç inanasım gelmedi :63: zaten açtığın tüm konuları geri silmişsin.. kafan güzelmiş ama :deli:

bence sen bu konuyu da silersin :D

İnanmayanların niye ısrarla konuya yorum yaptığını anlamıyorum. Her konuya sonuna kadar mesaj yazma zorunluluğu mu var?
Saçma geliyorsa okur çıkarsın, kandırdığını düşünüyorsan -eğer konu sahibinin anlattıkları gerçek değilse- konu sahibi ancak kendini kandırır. Nedir yani?

Konu sahibi, kendine biraz zaman tanı. Konuda geçen herkesin penceresinden bakmaya çalış. Kimseyi suçlama. Bazen şartlar farklı türlü davranmayı gerektirebilir. Kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz. Umarım çok mutlu olursun.

Bu palavraya inanan var mi kizlar? Inanan varsa tek basina hic bir is yapmasin agir saftir yani :d

Ağır saf olduğumuz için değil de, iyi niyetimizden günahını almak istemediğimizden inanmayı tercih ediyor olamaz mıyız?

Geçenlerde bir arkadaş ta konu açmıştı; KK kullanıcıları son zamanlarda biraz fazla özensiz.

Hep bir iğnelemece, laf sokmaca.

Üzücü bunları görmek.

Ben şunu anlayamadım. Öğretmenim ay pardon annen kaldığın evi nereden biliyo eliyle koymuş gibi bulmuş valla.

Ha bi de başrollerde kim oynuyor Türkan Şoray mı,Hülya Koçyiğit mi?

şimdi benim dikkatimi çeken şu. konu sahibinin 4 konusu var, bu dahil. önceki üçünü kafasına göre silmiş. demek ki forumun mantığını tam olarak anlayamamış. yakında bu konusunu da siler.

şimdi benim dikkatimi çeken şu. konu sahibinin 4 konusu var, bu dahil. önceki üçünü kafasına göre silmiş. demek ki forumun mantığını tam olarak anlayamamış. yakında bu konusunu da siler.

Diğer 3 konusunu silmiş evet bende gördüm şimdi ama 2 konuya hiç mesaj yazılmamış. Ona üzülüp silmiş olabilir, madem yardım eden olmadı niye orada dursun diye düşünmüş olabilir.
2013'ten beri üye, yasak olmasına rağmen normal geldi bana yaptıkları.

Diğer 3 konusunu silmiş evet bende gördüm şimdi ama 2 konuya hiç mesaj yazılmamış. Ona üzülüp silmiş olabilir, madem yardım eden olmadı niye orada dursun diye düşünmüş olabilir.
2013'ten beri üye, yasak olmasına rağmen normal geldi bana yaptıkları.
Mesaj gelmedigi icin silmistim konulari..

Mesaj gelmedigi icin silmistim konulari..
Anladım zaten canım, yazmıştım mesajımda da.
Konu içeriğini silmek yasak aslında, belki bilmiyordun.
3 konusunu silmiş diye tepki gördüğün için zaten kimsenin cevap yazmadığını yazmıştım.

Ayrıca, 2013'teki eski mesajlarına kadar okudum yazdıklarını. Aklı başında bir kızsın belli. Kısa sürede toparlanır, kendin için en doğru kararı vereceğine inanıyorum ben. :KK19:
Yolun açık olsun canım.:KK36:

Son düzenleme:
Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Ben inanılmaz olsa da inanmistim anlattıklarına.
Gelişmeleri de yazmanı istiyorum.
Ama sende birkaç defter varsa ve bunlardan birini hocana verdiysen, diğer defterlerden birini neden rusça bilen ve yardım etmek isteyen arkadaslarla paylasmiyorsun?
Ve başka yok diyorsun? Sonra var diyorsun..
Bunu en azından yardimci olmak isteyen insanlara açıklamaya borçlusun.

Back