- 17 Haziran 2016
- 82
- 115
- 8
- Konu Sahibi Seviyorum1993
2 hala yazmiyor sen neden 2 dedin neden 3 4 degil hala açıklamadin
Cidden sen iyi değilsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende konuyu okudum.cevap yazasımda okuyasımda gelmedi sayfaları hiç.içime mi doğdu ne.ne insanlar var yahu.Tabi ki fake.
Son 10 sayfayı okuyun, anlarsınız kesinlikle.
Birkaç 2 değildir sen de bunu anlaÜniversite mevzunusun ama ilkokul düzeyinde acikliyim sana madem anlamadın..
Bir kaç defter birden fazla defter demektir
2 de 1 den fazladır.
2 yi yazan benimSen de 2 saniyorsun
Hadi itiraf et medeni cesaretini kutlayalim bari
senin gibi senaryo yazan çok ama itiraf eden yok
farklı olmak istemissin al sana fark işte itiraf eden fake
Bir de ona çok mesaj gelmesini kıskanmışız.
Seni tanımıyorum ve burda kac saattir hic tanimadigin biriyle bos bos konusuyorsun. Nasil da kafaya takiyorsun. Bence bu kadar takma... Zaman harcama inanmadigin insanlara. Sen bana yardim etmedin bari ben sana edeyimHadi itiraf et medeni cesaretini kutlayalim bari
senin gibi senaryo yazan çok ama itiraf eden yok
farklı olmak istemissin al sana fark işte itiraf eden fake
Zeki oldugunu saniyorsun degil mi bunun icin uğraşıyorsun ama zeki bi insan zeki olduğunu dusunmez aksine aptallar zeki olduğunu dusunur. Malesef zeki degilsin uzgunumHi hi kiskanmisizdir . Oda zekamizi kiskansin odeselim
chiLL neden kiskaniyorsunuz kıza gelen fazla mesajlari
Gercekten kaç yasindasin merak ettim iyi terapi oldun bana ya sag olHi hi kiskanmisizdir . Oda zekamizi kiskansin odeselim
Zeki oldugunu saniyorsun degil mi bunun icin uğraşıyorsun ama zeki bi insan zeki olduğunu dusunmez aksine aptallar zeki olduğunu dusunur. Malesef zeki degilsin uzgunum
Ayrica madem o defter ders notlarini aldigi bi defterde olabilir diyosun, o zaman anneannen neden versin boyle bi defteri arti neden yillarca saklasin. Öffff valla icim sisti.@Seviyorum1993
Gercekten kaç yasindasin merak ettim iyi terapi oldun bana ya sag ol
Bunu diyen kisi cok zeki bir kisi araştır bıraz önyargı kotu bir sey araştırmak öğrenmek guzel sey. Sen şimdi buna da cevap verirsin harıl harıl kardesim neyse bu kadar yeter. Sag ol tekrardan.Bu kanıya varan hiç iq suna bakmismi acaba?
Ya da ağzından çıkan laflarin mantığına.
Malesef öyle olduğunu dusunmuyorum. Olgun insan mutevazi olur. Karsisindakine inanmasa bile belli etmez. Boyle bir uslup kullanmaz.Seni cebimde çıkaracak yastayim