- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
- Konu Sahibi Seviyorum1993
-
Aynen aynen. Benim hayatimi takip etmek isteyenler tabi sen haric özelden ulasabilir daha buraya yazmayacagim yardimci olmak isteyenlerin de desteğini bekliyorumGERÇEKTEN SENARYON İYİYDİ. CEVAP VEREMEYİP BÖYLE DOLANDIRAN SENSİN ASIL. BİR DE ÜZÜLMÜŞTÜM SANA İNANMADIĞIM İÇİN. İNSANLARIN VAKTİNİ DE ALDIN. YAZMA TABİ ŞİMDİ, THE END.. Senaryo bitti.
Şu Özür de gelmedi hala ..
2 defter dediğim yer de gelmedi hala birkaç geldi birkac esit değildir ikiyeŞu Özür de gelmedi hala ..
Aynen aynen. Benim hayatimi takip etmek isteyenler tabi sen haric özelden ulasabilir daha buraya yazmayacagim yardimci olmak isteyenlerin de desteğini bekliyorum
Sen de 2 saniyorsunKendisi "birkaç defter" i sadece 1 tane defter demek olduğunu sanıyor çünkü.
2 defter dediğim yer de gelmedi hala birkaç geldi birkac esit değildir ikiye
Sen de 2 saniyorsun
2 defter dediğim yer de gelmedi hala birkaç geldi birkac esit değildir ikiye
Sizin tutunduklariniz mi beni yalanci cikaracakAnlam aynı. Buradan mi tutunacaksin bu mu temize çıkaracak seni
Vallahi burada boyle hirsli baskalarina cok mesaj gelince kiskanan insanlar oldugunu bilsem konuyu acmazdim tabi ki yardimci olanlara saygım sonsuz. Mesajlarinizi bekleyeceğim. Ihtiyacim var buna
Vallahi burada boyle hirsli baskalarina cok mesaj gelince kiskanan insanlar oldugunu bilsem konuyu acmazdim tabi ki yardimci olanlara saygım sonsuz. Mesajlarinizi bekleyeceğim. Ihtiyacim var buna
fake miymiş
Üniversite mevzunusun ama ilkokul düzeyinde acikliyim sana madem anlamadın..Sen de 2 saniyorsun
2 hala yazmiyor sen neden 2 dedin neden 3 4 degil hala açıklamadinAl bak, sözlükten sana alıntı:
birkaç
b. & sıfat
- 1.
az sayıda olan, çok olmayan, birden çok ama dörtten az olan.
"Aradan birkaç gün geçti"
Değerimi bilmelisin. Anlamını öğrendin bak :)
Gunlukse icinde yazilanlari okuyunca nasil olduda senin onun kizi oldugunu anladi? Gunluk degilsede yine nasil anladi? Bana bi aciklarmisin? En kotu ihtimal , bu defteri nerden buldun, diye sorardi. Sormamis, bi cirpida kizi oldugunu anlamis.fotografi yok günlük bende degil malesef. Gunluk olup olmadigini bilmiyorum sıradan seyler de yaziyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?