Ögretmenim annemmiş...

Aynen aynen. Benim hayatimi takip etmek isteyenler tabi sen haric özelden ulasabilir daha buraya yazmayacagim yardimci olmak isteyenlerin de desteğini bekliyorum

Aynen aynen. Benim hayatimi takip etmek isteyenler tabi sen haric özelden ulasabilir daha buraya yazmayacagim yardimci olmak isteyenlerin de desteğini bekliyorum

İnsanların duygularıyla oynayıp kandırma bari. Milyon tane açığını buldu insanlar. Bir de iyilikle yaklaşıp inandım ilk başta. Senaryocu seni. Haydi selametle!

Vallahi burada boyle hirsli baskalarina cok mesaj gelince kiskanan insanlar oldugunu bilsem konuyu acmazdim tabi ki yardimci olanlara saygım sonsuz. Mesajlarinizi bekleyeceğim. Ihtiyacim var buna

Vallahi burada boyle hirsli baskalarina cok mesaj gelince kiskanan insanlar oldugunu bilsem konuyu acmazdim tabi ki yardimci olanlara saygım sonsuz. Mesajlarinizi bekleyeceğim. Ihtiyacim var buna

Al bak, sözlükten sana alıntı:
birkaç
b. & sıfat
  1. 1.
    az sayıda olan, çok olmayan, birden çok ama dörtten az olan.
    "Aradan birkaç gün geçti"

Değerimi bilmelisin. Anlamını öğrendin bak :)

fotografi yok günlük bende degil malesef. Gunluk olup olmadigini bilmiyorum sıradan seyler de yaziyor olabilir
Gunlukse icinde yazilanlari okuyunca nasil olduda senin onun kizi oldugunu anladi? Gunluk degilsede yine nasil anladi? Bana bi aciklarmisin? En kotu ihtimal , bu defteri nerden buldun, diye sorardi. Sormamis, bi cirpida kizi oldugunu anlamis.

Ve ailen icin beni caldilar diyorsun da, calmak oyle olmaz, sanki eve girip seni alip kacmislar gibi anlatiyosun. Anneannen vermis seni, eger onlar almasaydi baska bir aile alicakti, bunu bi anla.

Evlat edinen ailelerin icinde her zaman büyük korku vardir, hem cocugun ogrenmesinden hemde biyolojik ailenin bi gun almak istemesinden korkarlar. Bu korkuyla yasamayi basina gelmeyen bilemez. Cok nankorluk ediyorsun. Kirilir, uzulursun, bi muddet soguk davranirsin anlarim. Ama hic gorusmemek, haklarinda boyle kotu konusmak vicdana sigmaz.

Dilerim bi an once aklini basina toplar, egriyi dogruyu gorursun. Ailene gercekten cok uzuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…