- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi Seviyorum1993
neyse geçmiş olsun ne diyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karar senin tabi ki. Ama muhtemelen evlenmiş cocukları olmuştur. Anladığım kadarıyla biyolojik annenin hamile olduğundan ve senin evlatlık verildiğinden haberi yok. Zaten çok sıkıfıkı olamayacaksın.Belki pisligin tekidir hayatima onu dahil etmek istemiyorum
23 yaşındayım. Daha onceden evlatlik oldugumu ogrendim o zaman söyleselerdi bu kadar kirilmazdimBunun yarısı kadındır o yuzden Son 5 yılda 5 bın 355 kişi :)
Konu sahıbı senı buyuten aılenle gorusmeye devam etmelısın anladıgım kaadarıyla daha kucuk sayılırsın sana nasıl anlatabılırlerdı kı bunu onları suclama her ıkı taraflada oturup konusmak lazım bence her ıkı tarafta da bı suc goremedım aılen onlar senın..
Yorumlariniz icin tesekkurler yine de. Anlatirken once veya sonra söylemem bir şey değiştirmez benim icin. Ilk mesajda dogmusum yazmışım ama sonra dogmadan önceki bir seyi anlatmisim unuttugum için. Eger ben mesajima disardan bir gözle baksaydim binlerce sey bulurdum hem de sizinkiler gibi ufak seyler de degil. Ama sizin sorduğunuz cogu soru benim aklima daha gelmedi çünkü bu olayı ben yasiyorum kimligim nerdeymis vs bunlari merak etmiyorum su anda hala inanmakta zorlanıyorum. Empati kurarak yorumlarsak birbirimizi anlayabiliriz. Pardon Empati yapmak yazmıştım önceki yorumlarda galiba ben yalanciyim, tutarsızım degil mi...
Karar senin tabi ki. Ama muhtemelen evlenmiş cocukları olmuştur. Anladığım kadarıyla biyolojik annenin hamile olduğundan ve senin evlatlık verildiğinden haberi yok. Zaten çok sıkıfıkı olamayacaksın.
Ya o gelir yada sen gidersin. Bir cagede kahve içer sohbet edersiniz. Bir kaç buluşma sonra ailesi ile tanıştırır.
Bunları sana daha önce yaşamış birini gözlemlediğim için yazıyorum. 33 yaşında bir hanımefenfi babasını aramış bulmuştu. Adamın haberi bile yoktu.
Konu sahibi, hayatimin yarisi karakolda yarisi da adliyede geciyor.Bulundugum yerde azerbaycanli cok. Bizi bulmasi zor olmasa gerek. Bir de annemin adi orada farkli bir sey su anda turkiyeye uygun bir isim kullanıyor.
Konu sahibi, hayatimin yarisi karakolda yarisi da adliyede geciyor.
Ben sana bir sey diyeyim mi, bu gune kadar dinledigim her hikayede bir bosluk vardi. Biliyor musun saniklar her zaman bir yerde tikanir, orayi dolduramaz sucsuz da olsa, panikler
Bu da psikolojik tahlilde sanigin dogru soyledigine dair bir yargi ortaya cikarir bana inan.
Halbuki senin kendini savunmak icin harika taslarin var..
Annen hakkinda hicbir sey bilmiyorsun, ancak biz sikistirdigimizda her seye muhtesem bir kilifin var
Konu kesinlikle fake. Daha fazla yazmayacagim. Emin oldum zira.
Neden gizlice bakıyorsun ki???Gercekten hic merak etmiyorum sadece biyolojik babam benimle bunun disinda bir bagi yok ama annem oyle degil o beni karninda tasidi dünyaya gelmemi istedi kim bilir neler yasadi yillarca anne o biyolojik bile olsa kizsam da gizlice fotoğraflarina bakıyorum
Bilmek isterim demedin çünkü baş edemeyecegin sorular gelecek
İnsanların kandirilmamasi adına buraya kafamdaki uyuşmazlığı dokecegim çünkü sana çok sinir oldum insanlarla egleniyorsun!
Oncelikle 16 yaşında sana evlatlık olduğunu soylemeleri hiç mantıklı değil. 16 yaşındaki bir çocuk 1 yıl sonraüniversite sınavına girecektir. Ve 16 yaşındaki çocuk için bu umursanmayacak bir durum değil. Soylenecekse sınavdan sonra soylerlerdi..
Annenin ^belki alırlar kızımı benden^ diyip seni sevmemesi aranızdaki bağın zayıf oluşu, neden evlatlık aldın o zaman sorusunu da beraberinde getiriyor.
Azeri anane onu terk eden kızını 20 den fazla senedir görmediğini söylüyor ama hala evinde kızının, ne olduğunu bilmediğimiz belki de lüzumsuz bir olan bir defteri 20 den fazla senedir saklı tutuyor.
Ve yine bu azeri anane 23 yıl önce istemedigi torununu verdiği ailenin iletişim bilgilerini de saklıyor. Anane baya arşivci.
Bu evlatlık alan aile de hiç iletişim bilgilerini degistirmemis ki anane ulaşabiliyor ve sözünü de gecirebiliyor. Telefondan sonra bir gün alırlar diye korkan anne kızını 2 arkadaşı ile ananeye gönderebiliyor.
Gittin o kadar yolu bi iki defter aldın geldin. Sonra defterler teke düştü birden tek defter oldu.
Neyse bunu da geçelim
Önceki mesajda belirttigim gibi, defteri veriyorsun öğretmen bakmıyor deftere hiç. Bunun için çelişik cevap veriyorsun. Oda ya bıraktım gitti diyorsun sonra.
Öğretmen olayı çözüyor bi kaç gün ortadan kayıp, bu bilgiyide paylasiyorsun bizimle ki konunun devamına anlam verelim hee o yüzden kayipmis diyelim. Neyse bu doçent dediğin öğretmen sana geliyor tek dediği ^ben senin annenim. ^ sonra fenalasiyor bir şey konuşmuyorsunuz. Diğer aile çocuk psikolojisinden anlamiyormus bu docent olan ogretmende mi anlamiyor? 3 gün ortadan kayboldugunda sana nasıl durumu anlatacagini izah etmiş olmasi gerekirdi. Pat diye söyluyor ve fanalasiyor.
Her yorumunu okumadım okusam daha neler çıkardı.
İnsanları kandirdin kendince şükür etmelerini mi sağladın? Mesajlarda öyle konuşuyorsun da. Buda iç tesellin heralde bu yaptığına
Sorduğunuz sorulari cevaplamak kilif uydurmak mi oluyor? Cevap vermesem de yalan soylemis oluyorum versem de.İnanmadığım ve inanmadığımı belirten cümleler kurduğum için 1 saattir kendimi kötü hissediyorum ben de.. Acaba yanlış mı düşünüp, konu sahibinin kalbini mi kırdım diye.. Emin de olmuşsun sen ama..
Ben sana bir sey diyeyim mi, bu gune kadar dinledigim her hikayede bir bosluk vardi. Biliyor musun saniklar her zaman bir yerde tikanir, orayi dolduramaz sucsuz da olsa, panikler
Bu da psikolojik tahlilde sanigin dogru soyledigine dair bir yargi ortaya cikarir bana inan.
Annen hakkinda hicbir sey bilmiyorsun, ancak biz sikistirdigimizda her seye muhtesem bir kilifin var
Neden gizlice bakıyorsun ki???
O seni görmek istiyor. Sen onu. Ara buluşun.
Üstelşk seni evlat edinenlere haksızlık ettiğini düşünüyorum. Şuan yataklarında senden başka hiçbirşey düşünmediklerine eminim.
Bence senin yapman gereken tüm ailelerini nir masaya toplaman. Herkesin elini tutup hiçbiri için diğerinden vazgeçmeyi düşünmediğini söylemen.
+1
Bilmek isterim demedin çünkü baş edemeyecegin sorular gelecek
İnsanların kandirilmamasi adına buraya kafamdaki uyuşmazlığı dokecegim çünkü sana çok sinir oldum insanlarla egleniyorsun!
Oncelikle 16 yaşında sana evlatlık olduğunu soylemeleri hiç mantıklı değil. 16 yaşındaki bir çocuk 1 yıl sonraüniversite sınavına girecektir. Ve 16 yaşındaki çocuk için bu umursanmayacak bir durum değil. Soylenecekse sınavdan sonra soylerlerdi..
Annenin ^belki alırlar kızımı benden^ diyip seni sevmemesi aranızdaki bağın zayıf oluşu, neden evlatlık aldın o zaman sorusunu da beraberinde getiriyor.
Azeri anane onu terk eden kızını 20 den fazla senedir görmediğini söylüyor ama hala evinde kızının, ne olduğunu bilmediğimiz belki de lüzumsuz bir olan bir defteri 20 den fazla senedir saklı tutuyor.
Ve yine bu azeri anane 23 yıl önce istemedigi torununu verdiği ailenin iletişim bilgilerini de saklıyor. Anane baya arşivci.
Bu evlatlık alan aile de hiç iletişim bilgilerini degistirmemis ki anane ulaşabiliyor ve sözünü de gecirebiliyor. Telefondan sonra bir gün alırlar diye korkan anne kızını 2 arkadaşı ile ananeye gönderebiliyor.
Gittin o kadar yolu bi iki defter aldın geldin. Sonra defterler teke düştü birden tek defter oldu.
Neyse bunu da geçelim
Anne babasız bir çocuk dünya ya getiriyor ailesi karşı çıktığı halde. 6 ay sonra da o çocuğu onu istemeyen aileye emanet bırakıp gidiyor.
Önceki mesajda belirttigim gibi, defteri veriyorsun öğretmen bakmıyor deftere hiç. Bunun için çelişik cevap veriyorsun. Oda ya bıraktım gitti diyorsun sonra.
Öğretmen olayı çözüyor bi kaç gün ortadan kayıp, bu bilgiyide paylasiyorsun bizimle ki konunun devamına anlam verelim hee o yüzden kayipmis diyelim. Neyse bu doçent dediğin öğretmen sana geliyor tek dediği ^ben senin annenim. ^ sonra fenalasiyor bir şey konuşmuyorsunuz. Diğer aile çocuk psikolojisinden anlamiyormus bu docent olan ogretmende mi anlamiyor? 3 gün ortadan kayboldugunda sana nasıl durumu anlatacagini izah etmiş olmasi gerekirdi. Pat diye söyluyor ve fanalasiyor.
Her yorumunu okumadım okusam daha neler çıkardı.
İnsanları kandirdin kendince şükür etmelerini mi sağladın? Mesajlarda öyle konuşuyorsun da. Buda iç tesellin heralde bu yaptığına
Ve Rusça eğitim verilmeyen bir okulda, Rusça bilen bir öğretmen olduğunu bilmen, Azerbaycan da başlayan hikayenizin Türkiyede devam ederek, o öğretmenin senin annen çıkması. .
Pes!
Kafaniz baya karışmış sizin Aşk tesadüfleri severin tesadüfü kadar bi tutam tesadüf ile kanal d dizisi Yazın Öyküsü arasi bir sey yazmışsınız.İnsanlar da baya ciddi ciddi yorum yapıyorlar şaka gibi ya!Oncelikle belirtmek istiyorum ki yaşadıklarım kaldirmasi gerçekten cok güç seyler ve okuyup bana biraz olsun destek olacak kişilere simdiden tesekkur ediyorum.
16 yasina geldiğimde evlatlik oldugumu ogrendim. Aslinda buna cok sasirmadim cunku az cok hissediyordum. Onlardan her anlamda farkliydim ve annem bildigim kisi ile aramda anne kiz bagi hiv olmadi. Sevgisini belli edemiyor saniyordum aslinda oyleymis hep korkmus gerçek annem bir gun beni geri alacak diye ve sevgisini gosterememis.
Her neyse gercek annemin öldüğünü soylediler. Ben de pek ustune gitmedim sadece annemin azeri oldugunu biliyordum ben kucukken ölmüş vs boyle söylediler. Bir gün okuldan eve geldim annem babam benimle konusmak istedi azerbaycandan oz annemin annesi aramis cok hastaymis ve benle konusmak istiyormuş beni gormek istiyormus. Apar topar hazırlandim ve gittim benimle 2 arkadasim da geldi yanimda destek olmak icin. Cok heyecanliydim giderken. Gittim anneannem benimle konustu etti dedi ki senin annen yasiyor ama bizimle görüşmüyor. 20 seneden fazladır gormedim onu haber almadim. Meger soyle olmus ...
Annemin sevgilisi varmis hamile kalmis ve ben dogmusum fakat annem hamile iken babam annemi birakip okumak icin rusyaya gitmis annem de hamile olduğunu ona dememis. Annemin ailesi benı istememis ama annem doguracagim demis. Dogmusum 6 7 aylikken annem okul isleri icin turkiyeye gitmis beni anneanneme birakmis. Anneannem de beni evlatlik vermis anneme öldüğümü soylemisler. Ailem bildigim kişiler de bunu biliyormus onlara rest cektim gorusmuyorum. Anneannemin evinden anneme ait birkac defter aldim ve ayrildim kadin öldü ölecek ne diyebilirsin ..
Defterde rusca harflerle yazilar yaziyordu. Anlamadım tabi. Aklima okula götürmek geldi rusca bilen bi hocam var dedim o anlar yardim eder bana. Defteri vermeden önce dedim ki bu defter benim icin onemli anneminmis yardimci olur musunuz. Tabii dedi biraktim defteri ben okuyup seni cagiracagim dedi. 2 3 gun gecti hocayi gormedim yurtdisina gitmistir filan diye dusunduk. Eve gittim ogrenci evinde kaliyorum. Girdim eve zil çaldı. Baktim hocam gelmis şaşırdım. Iceri buyut ettim ama cok tuhafti ağlamakli. Ben senin annenim dedi pek bir sey konusamadi fenalasti... Bu olaydan sonra 2 hafta gecti. Su an onun cok uzgun oldugunu biliyorum annemm demek istiyorum bir yandan ailesine karsi ofkem buyuk. Intikam almak istiyorum. Kendi annem suçsuz ama onu affedemiyorum. Hayatim mahvoldu diger ailem de cok kotu ama onlari affetmeyi dusunmuyorum . Annemi arayip bir şeyler demek geliyor icimden. Ama yapamiyorum. Ne olur bana bir sey soyleyin siz olsanız ne yapardiniz ?
Bu olay gercekse cok buyuk ozur dileyecegim. Isterse butun yasal surecte konu sahibine destek olurum, yanasacagini sanmiyorum. Dedigim gibi, inanmadim. 2 defter almis, birini vermis. Digerinin resmini at yapayim cevirisini dedim. Defter yok dedi.İnanmadığım ve inanmadığımı belirten cümleler kurduğum için 1 saattir kendimi kötü hissediyorum ben de.. Acaba yanlış mı düşünüp, konu sahibinin kalbini mi kırdım diye.. Emin de olmuşsun sen ama..
Konu pek gerçek gibi durmuyor fazla tesadüfler var ama olmayacak bir şeyde değil.
zira 1,5 yaşındayken ve asıl kütüğe kayıtlıyken nufus mudurlugunden başka bir ailenin çocuğu olarak nufus kağıdı çıkartılmış bir insanım.. bu ülkede olmayacak şey yok. herkes işini kılıfına uyduruyor.
yalnız bir şey eklemek istiyorum. Şu evlatlık alan aileleri mağdur olarak görmekten ve göstermekten vazgeçin.
çocuk özlemini kendi iradesi olmadan alınan çocuklar üzerinden dindiren insanlara acımayın.Emek vermiş olmaları bakıp büyütmüş olmaları o çocukların gerçekleri öğrendiği anda yaşadığı acıyı ve hayal kırıklığını gidermiyor hele ki yalan üstüne kurmuşlarsa hayatlarını. bunu söylediklerimi evlatlık alınmış o yükün altında ezilmiş ve büyümüş insanlar anlayabilir ancak.
gerisi yalan dolan..
Kafaniz baya karışmış sizin Aşk tesadüfleri severin tesadüfü kadar bi tutam tesadüf ile kanal d dizisi Yazın Öyküsü arasi bir sey yazmışsınız.İnsanlar da baya ciddi ciddi yorum yapıyorlar şaka gibi ya!
2 defter dediğim yeri gosterin ben de sizden Özür dileyecegim. "2 defter". Tesekkurler tabi ki dava acacagim o zaman umarim siz yanasirsiniz.Bu olay gercekse cok buyuk ozur dileyecegim. Isterse butun yasal surecte konu sahibine destek olurum, yanasacagini sanmiyorum. Dedigim gibi, inanmadim. 2 defter almis, birini vermis. Digerinin resmini at yapayim cevirisini dedim. Defter yok dedi.
Zibilyon tane celiski.
Eminim buna da bir aciklamasi vardir
Neyse, hakkinda hayirlisi olsun.