Var böyle denyo temsilciler.
Bizim öğretmen geçen sene 4 bin TL'lik saat hediye edilince önümüzü kesti alamıyoruz hediye çok şükür.
Ama aynı öğretmen için bu sene sınıf grubunda şey yazıldı temsilci tarafından, karneden sonra sınıfça serpme kahvaltı edelim, öğretmenimize pasta yaptıralım, karısını ve çocuklarını da davet edelim. Öğretmenin doğum günü de 3 ay sonra bu arada, benim kız gidip burcunu sormuştu adama
Direkt yazdım valla
SAÇMALAMA İSTERSEN diye.
Serpme 250 bile olsa 20 veli 20 çocuk katılsa 10 bin TL o
40 kişilik pastayı en kötü yerden alsan 2-3 bin tl ama kesin figürlü falan isteyecekti önünü kesmesem. Bilmem kaç para o.
İlla okul dışı olsun istiyor ki hediye alabilelim o ayrı.
Ki sonuçta öğretmenin ve ailesinin kahvaltısını falan da biz ödeyeceğiz bu durumda. Nerden baksan 1500-2000 TL vermiş olacaktım.
Ki tekrar ediyorum bizim öğretmen hediye bile istemiyor, sevmiyor böyle şeyleri ve 20-30 tane kadının arasında tek erkek canı sıkılmasın diye de karısını çağıracakmışız ajsjahshahsh. Eşli kahvaltı değil.
Gruptan çıkmadım ama benim yazdığımdan sonra kapandı gitti konu normal olarak.
Valla yüz verince astarını istiyorlar, seneye aynı okula gitmeyecekmiş çocuk. Defolsun gitsinler. İnsan karısına kocasına çat diye 8 bine hediye almıyor bu devirde.