öğretmen kasım anneleri

arkadaşlar ne güzel bi çoğunuz izine ayrıldı bile...ben hala zar zor da olsa çalışıyorum..derslerim hep 3. katta ve artık sıkıntı yaratıyor bna merdiven inip çıkmak...
her neyse şimdi benim bu haftayı saymazsak iki hafta daha çalışmam gerek ama dayanamıyorum inanın artık..
ben son hafta rapor almak istiyorum..32.haftada 37.haftaya kadar çlışabilir raporu aldım fakat şimdi 1 haftalık rapor alsam bu 1 haftayı doğum sonrasından düşürmezler değilmi????

canım bildiğim kadarıyla iznini aktardıktan sonra vazgeçip calısabilir diye rapor aldığın süreler için ayrı bir saglık raporu alamıyosun. yani alıyorsun da doğum sonrasına aktardığın izni bozdurmuş oluyorsun ve ikinci kez kaç gün sağlık raporu aldıysan doğum sonrasından kesiyorlar. yasal olarak böyle, ama başka başka uygulamalar varmıdır bilemiyorum.

canım izin hakkın varken rapor alamıyorsun.ama illaki 5 haftayı aktaracan diye birşey yok 4 haftayı doğum sonrasına aktarmış olursun.yorulduysan bence hiç yorma kendini ve bebişini

Karamiocum 1 hafta kala iznini bozdurursan.Doğum sonrasına sadece 4 haftasını aktarırsın.
Bencede yorulduysan al raporunu bebeğini yorma.Doğumdan sonra yetmezse iznin rapor alırsın artık.

görüş ve öneriler için saolun arkadaşlar...
gelecek haftaki durumuma bkıp öyle karar veririm..inşallah bi sorun çıkmazda çalışırım.....

slm arkadaşlar bende aralık annesiyim bişey sormak istiyorum doğum gecikirse yada benim gibi izni erken yazılanlar izin bitipte rapor aldığında aktardığımız 5 haftadan kesilir mi memurlar nette hastaneye yatış yapıldığında kesilmez diyo ama 5 haftayı aktarmayanlar için geçerliymiş gibime geldi bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

teşekkürler darkinlife inş bi sorun çıkmaz zaten genelde bebbekler 40 hafta dolmadan doğarmış o zaman boşuna fazladan çalışmamış olurum bayağı zor işim birleştirmiş sınıf okutuyorum ilk defa verimli olamıyorum diye çok korkuyorum elimden geleni yapsamda okulun şartlarıda çok kötü fotkopi mak bile yok biran önce izne çıkmak istiyorum

Eğer izin süren yetmezse doktorunla konuşup doğum geç olmuştur raporunu al mutlaka.

İşin baya zormuş.ben de ilk yıl okuttum birleştirilmiş sınıf baya zor oluyor.
İnşallah bebeğin tam zamanında gelir canım.

ayyyy kızlar birden heycanlandım darkcım takvimini görünce birden yutkundum valla 37+2 bişeycik kalmamış sizin Allah hayırlısı ile önce size sonra bize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
bilgiler için tekrar tşk inş bisorun çıkmazda bebişle max kalabilirim

kızlar hastanedeydim bütün gün. valla normal doğum isteyen anne adayları hep 40 haftanın üstüne çıkmışlardı. izin uzatmak için rapor almamız gerekiyor darkın dediği gibi.
hayırlısı bakalım.

Arkadaşlar biliyoırsunuz eşim öğretmen. Daha önce burada konuşmuştuk ya doğum izni 5 güne çıkartılmış diye. Şimdi idaresi ısrar ediyor izin 3 gün diye. Sanırım henüz yasalaşmamış bu konu. Dark ve Azo sizin eşleriniz de öğretmen onlar ne yapacaklar doğum iznini?

benim eşim de öğretmen ama ona kalsa 1 gun bıle izin kullanmayacakmış... annen var nasıl olsa yanında diyor. Manyak mı ne :)
yasa da 5gün diyor ama yılbasından sonra mı yururluğe gırıyor yoksa 1 ekımde mı yururluğe gırdı bılmıyorum.. bı arastırayım

Canım ek ders ücreti kesiliyor ya o yüzden eşin öyle diyordur :)) Ne de olsa en çok çalışmaları gereken zaman şimdi. Benim eşim de dün 5 gün olursa 150 ytl kesecekler dedi. Olsun dememe rağmen o da olmazsa 2 gün kullanırız dedi.

yani bizim kocalar cok uyanık:)) yalnız 2 gun gıtmezse yıne baya bı ek ders ucretı kesılır haberı olsun senınkının.. yonetmelık değişti ya o 2 gunluk ders saatı kadar sure o haftaki ek ders suresınden kesılıyor.

Bende tam bilmiyorum 5 gün yasalaştımı konusunu,araştırırım ama.
Yalnız 2 gün gitmezse o bir haftayı boşuna gitmesin bence.Hemen hemen tüm haftanın ek dersi kadar bi ek ders gidiyor.
1 gün gitmezse 7 saat ek ders kesiliyor.Yani 35 küsür ytl felan desek.2 günde 75-80 ytl.Zaten bi haftada da anca bu kadarlık ek ders alınır.
Kaba bi hesaplamayla.

Bence ya tüm haftayı gitmesinler.Yada hiç kullanmasınlar.

Sizin psikolojinize göre artık ayarlasınlar.

benim doğum haftasonuna denk geliyo zaten.2 gün.Diğer 3 günü de(Varsa) Kullanmaz eşim.Zaten 2 adım ileride çalışıyor.Alo dediğim an evde.Öğlenleri evde yemeğe geliyor.
Bir de müdürleri idare eder izin felan alır alır gelir.Artık Halkeğitimde olunca işi olunca rahat çıkabiliyor.İdare ediyorlar sağolsunlar.Şimdi bile ben hamile olunca Alo dediğim an hemen geliyor eşim.

darkcım ne güzel;
her bayan bu kadar şanslı olmuyor. inşallah planladığınız gibi olur her şey.
bu ek ders olayı cok sakat. dediğin gibi 2 gün gitmeyince 1 hafta hiç gitmemek lazım. gene değişecek diyolardı ek ders yönetmeliğini, bir an önce haklının hakkını veren bi düzenleme yapılsa bari..

benim eşimin okulu da hemen yanda 2dk yuruyerek gıdıyo.. ama yıne de belli mi olur belki o ana onları yanımızda isteriz, ya da onlar bebeklerinin yanında olmak isterler.
neyse canım bebişler bizimle olsun da kocaları aksamdaan aksama görelim:))

kızlar ben 15 gün önce doğum yaptım doğumum cumaya geldi bu arada doğum izni eşer için 5 gün eşim kullandı çarşamba işe başladı
pazartesi benim doğum izni olayları bebeğin kimliği için uğraştı eve geldiğinde saat 4 olmuştu salı günü de doğum parası kızımızn sağlık karnesi işlemleri falan hiç dinlenmedi yani bu doğum izni gerçekten de gerekliymiş dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…