öğretmen kasım anneleri

çalışabilir raporu aldıktan sonra rapor alırsanız izninizden gidiyor haberiniz olsun... opuyorumnanaktan

Arkadaşlar benim öngörülen doğum tarihim 20 kasım .Şu an doğum öncesi izindeyim.Eğer o hafta içinde olursa doğumum doğum sonrası iznim yarıyıl tatilinden 1 hafta önce bitiyor.O bi haftayıda rapor alırım diye düşündüm.Zaten 40 günlük rapor hakkımın 35 gitti.Ocaktan sonra yeniden 40 gün hakkım daha olacak değil mi?Doğum sonrası izin doğum yaptığımız tarihten sonra 56 gün değil mi?

Tüm bu sürelerin sonunda ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum.Ücretsiz izni Doğum sonrası izinden hemen sonra mı almam gerek?Yani ben ocak ayında rapor alıp Şubat ayında ücretsiz izne ayrılabilir miyim?
Umarım cevaplarsınız.Bayağı uzun oldu kafamçokkarıştı

doğum öncesi izninin tamamını kullanmışsan sonrasında 8 hafta iznin var, eğer yarıyıl tatilinden 1 hafta önce bitiyorsa bir hafta rapor alıp tatile girersin tatilden sonrada ücretsiz izne ayrılabilirsin, ayrıca izin süreni ilsis sayfanda görebilirsin

bebeğini sağlıcakla kucağına alman dileğiyle

Arkadaşlar ben başka bi ilçede çalışıyorum.Eşim başka bi ilçede .Doğum öncesi izne ayrıldığımda eşimin çalıştığı ilçede oturduğumuz için adres olark orayı gösterdim.Sevk alırken kendi çalıştığım ilçeden almak gibi bi zorunluluğum mu var?Yoksa oturduğum ilçede herhangi bi okuldan da sevk alabilir miyim?

Off yaa ne saçma sapan işler bunlar.Gereksiz bürokrasi.Aynı ildesin ama yok silsile yok bilmem ne........

herhangi bir okuldan sevk alamazsınız zaten ancak ilçe mem den alınabilir.

eşimin müdürü alabilir demiş bende ordan sevk aldım ama.Bi problem çıkar mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…