- Konu Sahibi femmepetal
mommy biliyosun ocak ayından sonra rapor haklarımız yenileniyor.yani ben 2008 yılı raporumdan kullanmak istiyordum.ücretsiz izinden sonra da 2009 raporumdan kullanmayı düşünüyordum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar doğum öncesi beş haftayı aktarabilen ve 13 haftalık iznini milli eğitime onaylatabilen var mı?Ben okul idaresine onaylatmıştım ama milli eğitime götürdüğümüzde(biz yazıyı elden takip ettik) onaylamadılar.:çok üzgünüm:Öyle şey olmaz deyip tekrar bizi okul idaresine yollayıp sadece 8 haftalık izin yazdırdılar ve onayladılarkötükedihüso.Arkadaşlar okul idaresi onayladı diye aktarmış olmuyosunuz özellikle sordum milli eğitime onaylatabilen var mı diye.Lütfen iyice araştırın.Cevaplarınızı bekliyorum.Teşekkürler.:ecrin_bebek:
canım sorun çıkmasından değil
doğum öncesi izni yaz tatiline denk geldiği için ekletememiş arkadaş sanırım bazıları sevklerine yazdırmış olsalar bile il milli eğitimleri kabul etmemiş.Yaz tatiline denk gelen doğum öncesi iznini doğum sonrasına ekletemezsinizi çünkü zaten yaz tatilinde çalışmadınız gibisinden söylemişler...o yüzden sadece sadece doğum sonrası 2 ay izin yapıyorlar yani doğum öncesi yaz tatilinde kaynamış oluyor,o yüzden allaha şükür dedim..
Bu arada benim 32. ve 37. haftalar arası ağustos ayına denk geliyor.Aktaran rkadaşlarınki yaz tatiline denk gelmiyor mu acaba...
canım benimkini de onaylamadılar sadece 8 haftayı kullandırdılar o da dün bitti.ben de rapor aldım şimdilik böyle idare edecegim.